رفتن به مطلب

مشکل ناسازگاری انواع رمها با مادربرد

H4med-LN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من به یک مشکلی برخوردم که خیلی دنباله ش رو گرفتم ولی نتیجه ای نداد، امیدوارم با اطلاعات و تجربیات شما عزیزان بتونم این مشکل رو حل کنم یا حداقل به نتیجه ای برسم.

من مادربرد سوکت ۷۵۵ ایسوس مدل p5q3 deluxe WiFi ap /n دارم که چند وقت پیش از یکی از دوستان توی همین فروم خریدم.

https://www.asus.com/Motherboards/P5Q3_DeluxeWiFiAP_n/

حالا مشکل از جایی شروع میشه که طبق مشخصات ذکر شده برای این مادربرد میشه تا ۱۶ گیگ رم با باس ۱۶۰۰ استفاده کرد و تا ۲۰۰۰مگاهرتز هم قابل اورکلاک هست. طبق تحقیقات توی اینترنت متوجه شدم که تنها رم ۴ گیگ باس ۱۶۰۰ که با این مادربرد سازگاری داره این مدل از کروشال هست:

https://www.crucial.com/usa/en/p5q3-deluxe-wifi-ap-%40n/CT2453524

خیلی دنبالش گشتم و پیگیر شدم و حتی مدت زیادیه تاپیک زدم ولی پیدا نشد که نشد.

صاحب قبلی این مادربرد هم بهم گفت که روی این مادربرد رم کینگستون ۴ گیگ باس ۱۶۰۰ (از اون باریک ها value ram) استفاده میکرده!

دقیقا مشکل اینجاست که من به این دو نوع رم دسترسی ندارم ولی از طرفی هم مطمئن نیستم جواب بدن یا نه. دلیلشم این هست که امروز با چننننند نوع رم از جمله

چند مدل ۴ گیگ باس ،۱۶۰۰

۴   گیگ باس ۱۳۳۳

۲گیگ باس ۱۶۰۰

و نهایتا ۲ گیگ باس ۱۳۳۳

تست کردم. ولی فقط با رم ۲ گیگ باس ۱۳۳۳ تونستم تصویر بگیرم و سیستم بوت بشه. توی باقی موارد سیستم کار میکنه ولی هیچ واکنش و بوت و تصویری وجود نداره. مارک رم ها هم سامسونگ، ای دیتا، کینگستون، کورسیر، ژل و ... بودن.

پردازنده هم زئون e5472 هستش و گرافیک gts450 .

بایوس به آخرین نسخه آپدیت شده.

توی لیست رم های سازگار با مادربرد توی سایت خود ایسوس فقط انواع رم ۲ گیگ و ۱ گیگ اسم برده شده. چطوری با ۴ اسلات رم و نهایتا ۲ گیگ در هر اسلات تا ۱۶ گیگ ساپورت رو توی مشخصاتش زده؟

از اینکه این مادربرد تا ۱۶ گیگ رم با فرکانس ۱۶۰۰ رو ساپورت میکنه مطمئنم تا حدودی، چون چند نفر نوشتن که استفاده کردن و شده.

ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار کنم. من حداقل به ۸ گیگ رم با باس ۱۶۰۰ نیاز دارم.

لینک به دیدگاه

داداش من فک میکنم حداکثر میزان ساپورت مادربورد شما 8 گیگ باشه اونم به صورت ماژول های 2 گیگی (4تا).

وقتی با یه رم مشکل بده میشه انتظار داشت مشکل از ناسازگاری باشه ولی وقتی از برندهای مختلف هم ناسازگاری ایجاد کنه مشکل ریشه ایه. شما از Qvl مادربوردتون چک کنین کدوم رمارو ساپورت میکنه.

تو این قسمت فایل مورد نظرو دانلود کنین ببینین ازین رم ها تست کردین یا نه؟

https://www.asus.com/Motherboards/P5Q3_DeluxeWiFiAP_n/HelpDesk_QVL/

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش من فک میکنم حداکثر میزان ساپورت مادربورد شما 8 گیگ باشه اونم به صورت ماژول های 2 گیگی (4تا).

وقتی با یه رم مشکل بده میشه انتظار داشت مشکل از ناسازگاری باشه ولی وقتی از برندهای مختلف هم ناسازگاری ایجاد کنه مشکل ریشه ایه. شما از Qvl مادربوردتون چک کنین کدوم رمارو ساپورت میکنه.

تو این قسمت فایل مورد نظرو دانلود کنین ببینین ازین رم ها تست کردین یا نه؟

https://www.asus.com/Motherboards/P5Q3_DeluxeWiFiAP_n/HelpDesk_QVL/

از رم های توی لیست به هیچکدوم دسترسی نداشتم که تست کنم ولی مدل های مشابه تست کردم. مثلا رم ۲ گیگ باس ۱۶۰۰ ولی تصویر نداد.

طبق رم های توصیه شده، این مادربرد حداکثر ۸ گیگ رم میتونه داشته باشه ولی توی مشخصات نوشته تا ۱۶ گیگ!

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، H4med-LN گفته است :

از رم های توی لیست به هیچکدوم دسترسی نداشتم که تست کنم ولی مدل های مشابه تست کردم. مثلا رم ۲ گیگ باس ۱۶۰۰ ولی تصویر نداد.

طبق رم های توصیه شده، این مادربرد حداکثر ۸ گیگ رم میتونه داشته باشه ولی توی مشخصات نوشته تا ۱۶ گیگ!

همون منم گفتم فک نکنم از 8 گیگ بیشتر ساپورت کنه. شما 4 تا ماژول 2 گیگی بخرین بندازین روش استفاده کنین چون مطمئنن با ماژول 4 گیگی هم مشکل خواهید داشت.

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

همون منم گفتم فک نکنم از 8 گیگ بیشتر ساپورت کنه. شما 4 تا ماژول 2 گیگی بخرین بندازین روش استفاده کنین چون مطمئنن با ماژول 4 گیگی هم مشکل خواهید داشت.

باس ۱۳۳۳ بگیرم یا ۱۶۰۰ ؟

شما کدوم مارک و مدل رم رو پیشنهاد میکنید؟

البته مدلی که قابل تهیه باشه!

لینک به دیدگاه

تا جایی که من فهمیدم از بین رم های باس ۱۶۰۰ با تایمینگ پایین مثل ۷ و ۸ اوکی هست گویا.

لینک به دیدگاه

رمهایی که دنبالش هستین رو دارم دقیقا 4x4 واقعا عالی هستن..خیلی راحت تا 2133 اور شدن...شما بهتره کوچ کنید سمت سوکت بالاتر دوره 775 تموم شده

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، H4med-LN گفته است :

باس ۱۳۳۳ بگیرم یا ۱۶۰۰ ؟

شما کدوم مارک و مدل رم رو پیشنهاد میکنید؟

البته مدلی که قابل تهیه باشه!

والا هرچی پایین تر بهتر. باس 1333 برای سوکت 1155 هستش بتونین 1066 گیر بیارین خوب میشه.

شما همون که تو فرکانس واقعی خودشون ازشون بتونین استفاده کنین کافیه اور نکنین فک نکنم تفاوت کارایی زیادی حس بشه.

در 8 ساعت قبل، H4med-LN گفته است :

تا جایی که من فهمیدم از بین رم های باس ۱۶۰۰ با تایمینگ پایین مثل ۷ و ۸ اوکی هست گویا.

جواب هم گرفتین اخه؟ برای سوکت 775 ، باس 1600 زیاده فک کنم.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

رمهایی که دنبالش هستین رو دارم دقیقا 4x4 واقعا عالی هستن..خیلی راحت تا 2133 اور شدن...شما بهتره کوچ کنید سمت سوکت بالاتر دوره 775 تموم شده

متاسفانه به دلیل قیمت بالای قطعات امکان ارتقا رو ندارم.

رمهاتون رو میفروشین؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

والا هرچی پایین تر بهتر. باس 1333 برای سوکت 1155 هستش بتونین 1066 گیر بیارین خوب میشه.

شما همون که تو فرکانس واقعی خودشون ازشون بتونین استفاده کنین کافیه اور نکنین فک نکنم تفاوت کارایی زیادی حس بشه.

جواب هم گرفتین اخه؟ برای سوکت 775 ، باس 1600 زیاده فک کنم.

توی مشخصات مادربرد فرکانس عادی رو 1600 و تا 2000 هم قابل اورکلاک ذکر کرده! 1066 ظلمه بخدا ?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، H4med-LN گفته است :

توی مشخصات مادربرد فرکانس عادی رو 1600 و تا 2000 هم قابل اورکلاک ذکر کرده! 1066 ظلمه بخدا 1f605.png

چی بگم والا ? من 1066 گفتم چون مطمعنم 2 گیگ 1066 هر برندی بگیرین براتون کار میکنه به راحتی. ولی فرکانسای بالاتر مجبور هستین با تست و ازمون جلو برین.

ویرایش: همون 1333 هم تست کردین جواب گرفتین خوبه. 1333 گیر بیار. در کل انتظارت از 775 یکم شاید زیاد باشه. اره نگاه کردم 1600 هم نوشته ولی فک نکنم با هر 1600ی کار کنه. تنها چارتون اینه با ازمون و خطا پیش برین. سیستمو ببرین مغازه طرف یکی یکی رم تست کنین هرکدوما تصویر داد بخری.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

چی بگم والا 1f601.png من 1066 گفتم چون مطمعنم 2 گیگ 1066 هر برندی بگیرین براتون کار میکنه به راحتی. ولی فرکانسای بالاتر مجبور هستین با تست و ازمون جلو برین.

ویرایش: همون 1333 هم تست کردین جواب گرفتین خوبه. 1333 گیر بیار. در کل انتظارت از 775 یکم شاید زیاد باشه. اره نگاه کردم 1600 هم نوشته ولی فک نکنم با هر 1600ی کار کنه. تنها چارتون اینه با ازمون و خطا پیش برین. سیستمو ببرین مغازه طرف یکی یکی رم تست کنین هرکدوما تصویر داد بخری.

دردم اینجاس که از چنتا مغازه رم امانت گرفتم کلی همه رو تست کردم ? توی یه شهرستان کوچیکم من. دسترسی ندارم به هر نوع رمی.

اگر فروشنده ای اینجا پیدا میشد که رم رو به شرط سازگاری بفروشه خیلی خوب میشد.

میدونم که 775 تا چقدر میتونه کارایی داشته باشه . انتظار زیادی ازش ندارم.

فعلا که با سی پی یو زئون 5472 ولی رم 2 گیگ راش انداختم :))) مصرف سی پی یو 10درصد مصرف رم 95 درصد ?

ویرایش شده توسط H4med-LN
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، H4med-LN گفته است :

متاسفانه به دلیل قیمت بالای قطعات امکان ارتقا رو ندارم.

رمهاتون رو میفروشین؟

اگه کارکرد میخریدم چرا میفروختم...بهترین توصیه من بشما اینه که باندل رو بفروشید 300 تا 500 هزینه کنید برای 1155 

مادربرد از 300 و پردازنده i5 هم از 500 شروع میشه قیمتش

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

اگه کارکرد میخریدم چرا میفروختم...بهترین توصیه من بشما اینه که باندل رو بفروشید 300 تا 500 هزینه کنید برای 1155 

مادربرد از 300 و پردازنده i5 هم از 500 شروع میشه قیمتش

متوجه بند اول حرفتون نشدم. سوالی بود؟ اگر قصد فروش داشتید من خریدارم شدیدا. یک جفت ونجنس هم دارم اگر تعویض کنید هرچقدر بخواید سر میدم.

این قیمتای مادربرد و پردازنده که گفتید برای کارکرده هستش دیگه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، H4med-LN گفته است :

متوجه بند اول حرفتون نشدم. سوالی بود؟ اگر قصد فروش داشتید من خریدارم شدیدا. یک جفت ونجنس هم دارم اگر تعویض کنید هرچقدر بخواید سر میدم.

این قیمتای مادربرد و پردازنده که گفتید برای کارکرده هستش دیگه؟

خودم رم باس 2400 داشتم اونا رو رد گردم اینا رو بسختی گرفتم..قصد فروش ندارم چون دیگه گیرم نمیاد

بله دیگه نو گیرتون نمیاد

لینک به دیدگاه

سلام

بصورت اتفاقی متوجه شدم که این مادربرد با رم کورسیر xms3 4g (2x2gb) 1600 cl9 هم سازگاری داره و از یکی از دوستان توی همین فروم ۳تا از این رم ها تهیه کردم. رم ها امروز به دستم رسید.

اول فقط یک ماژول ۲گیگی روی برد قرار دادم. تصویر نداد. روی اسلاتهای مختلف تست کردم تفاوتی نکرد. بعد دو تا ماژول ۲ گیگی قرار دادم و تصویر داد! هر سه ماژول ۲ گیگ رو توی اسلاتهای اول و دوم و چهارم(از سمت سی پی یو)قرار دادم و تصویر داد ولی وقتی توی اسلاتهای یک و سه و چهار قرار میدم تصویر نمیده! حالا سوال پیش میاد که آیا با ۴ تا ماژول ۲ گیگی از این رم تصویر میده یا نه؟

از توی تنظیمات بایوس پروفایل رو روی xmp تنظیم کردم. ولی موقع بوت با ارور overclocking failed...

مواجه شدم. کسی از دوستان نظری نداره؟

ویرایش شده توسط H4med-LN
لینک به دیدگاه

الان رم ها با فرکانس 1333 کار میکنن. طبق چیزی که توی task manager نشون میده. چطوری میتونم فرکانس رو تا 1600 بالا ببرم؟
امکان اورکلاک سی پی یو(xeon e5472) هست؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، H4med-LN گفته است :

الان رم ها با فرکانس 1333 کار میکنن. طبق چیزی که توی task manager نشون میده. چطوری میتونم فرکانس رو تا 1600 بالا ببرم؟
امکان اورکلاک سی پی یو(xeon e5472) هست؟

اهری قارداش همینکه الان با فرکانس 1333 کارمیکنه برات کافیه دیگه به فکر اورکلک نباش  ضمنا تفاوت کارایی زیادی برات نمیکنه اونم با سوکت 775 ?

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

اهری قارداش همینکه الان با فرکانس 1333 کارمیکنه برات کافیه دیگه به فکر اورکلک نباش  ضمنا تفاوت کارایی زیادی برات نمیکنه اونم با سوکت 775 1f635.png

عه تانیش?  الان وضعیت فعلا خوبه تا یه سیستم بهتر و بروز جمع کنم. فقط میخوام رم رو 8 گیگ کنم. الان 6 گیگه. 

یعنی اگر سی پی یو رو اورکلاک کنم تاثیری نداره روی کارایی؟

ویرایش شده توسط H4med-LN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...