رفتن به مطلب

صدای وز وز گرافیک 580

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من چند روز که یه گرافیک 580 نیترو پلاس خریدم آکبند. مشکلی که دارم هنگام بازی فنش یا خودش نمیدونم بعضی موقع ها صدای وز وز میده حالا نمیدونم چطوری توصیف کنم صداشرو .. خلاصه.. چطوری این صدارو از بین ببرم؟

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

• ارسال 84
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام

کارت ماین شده ؟

اگر گارانتی داره باید بفرستید گارانتی

اگر نداره هم باید فنش سرویس شه یا هم تعویض

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ODIIISE گفته است :

سلام

کارت ماین شده ؟

اگر گارانتی داره باید بفرستید گارانتی

اگر نداره هم باید فنش سرویس شه یا هم تعویض

میگم آکبند خریدم :| یعنی بجای آک بهم دست دو دادن؟

از اینجا خریدم: 

http://www.atramart.com/fa/product/5861-کارت-گرافیک-سافایر-NITRO+-RX-580---حافظه-8-گیگابایت.html

لینک به دیدگاه

اول بیرون کیس تست کن. مال منم داخل کیس گذاشتنی صدا میداد دراوردم بیرون دیدم دیگه صدا نمیده. اگه مشکل پابرجا بود بفرستش گارانتی. مونده خنک کنندگی کیست چجوری باشه.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

میگم آکبند خریدم :| یعنی بجای آک بهم دست دو دادن؟

از اینجا خریدم: 

http://www.atramart.com/fa/product/5861-کارت-گرافیک-سافایر-NITRO+-RX-580---حافظه-8-گیگابایت.html

ببخشید ندیدم اون قسمت رو

مثل اینکه سایتش 10 روز گارانتی داره. قسمت رویه بازگرداندن کالا رو مشاهده بفرمایید. تماس بگیرید مشکل رو بگید بهشون امیدوارم ک همکاری کنند باهاتون نکردند هم با گارانتی تماس بگیرید

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

اول بیرون کیس تست کن. مال منم داخل کیس گذاشتنی صدا میداد دراوردم بیرون دیدم دیگه صدا نمیده. اگه مشکل پابرجا بود بفرستش گارانتی. مونده خنک کنندگی کیست چجوری باشه.

در 14 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

دوستان این صداشه. بعد ثانیه 8 شروع میشه با دقت گوش کنید. صدای بقیه فن ها یکمی سخت میکنه گوش دادانشرو.

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

نگاه کن ببین دور فنش چند درصد میشه. دور فنشو یکم بیار پایین ببین بازم اونجوریه اگه بود که باید بفرستی گارانتی ولی قبلش حتما مطمعن شو مشکل از خود کارته و به دلیل گرمای بیش از حد داخل کیس نیس. چون این کارتا میبینی با اینکه نیازی نیس دور فنش میره رو 70 درصد صدا تراکتور میده. بازم میگم بیرون از کیس تست کنی مشخص میشه مشکل از کارته یا فقط دور فن زیادی بالا میره.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نگاه کن ببین دور فنش چند درصد میشه. دور فنشو یکم بیار پایین ببین بازم اونجوریه اگه بود که باید بفرستی گارانتی ولی قبلش حتما مطمعن شو مشکل از خود کارته و به دلیل گرمای بیش از حد داخل کیس نیس. چون این کارتا میبینی با اینکه نیازی نیس دور فنش میره رو 70 درصد صدا تراکتور میده. بازم میگم بیرون از کیس تست کنی مشخص میشه مشکل از کارته یا فقط دور فن زیادی بالا میره.

باشه تست میکنم و اینجا خبر میدم.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

آقا تست کردم خارج از کیس صداش کم شد ولی یه چیز عجیبی بگم! وقتی فن هارو خاموش میکنم بازم صدای وز وز از داخل گرافیک میاد!

لینک به دیدگاه

سلام فایل ارسالی برای من باز نمیشه .

شاید کویل واین باشه :

.

لینک به دیدگاه

من گرافیک 980 داشتم موقع اجرای بازی صدای کویل واین میداد در حالت عادی صدای ازش شنیده نمیشد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام فایل ارسالی برای من باز نمیشه .

شاید کویل واین باشه :

.

دوباره آپ میکنم. پیشنهاد میکنین بدم گارانتی یا چی؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

من گرافیک 980 داشتم موقع اجرای بازی صدای کویل واین میداد در حالت عادی صدای ازش شنیده نمیشد

حل شد؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

حل شد؟

اول گرافیک 980 که داشتم پورت DVI مشکل داشت بردم گارانتی آواژنگ برام با یه گرافیک دیگه تعویض کردن گرفتم اوردم خونه بازی تام رایدر رو که باز کردم صدای وز وزش شروع شد جوری که تو مخ بود رفتم دوباره گارانتی آواژنگ گفتم مشکل کویل واین داره یه گرافیک دیگه دادن اونم اوردم خونه دیدم بدتر از قبلی هست کلا گرافیک دسته دوم بهم میدادن گرافیک اول خودم مشکل کویل واین نداشت تا برای بار سوم رفتم گارانتی آواژنگ اینبار به جای میدان ونک رفتم شعبه ولی عصر گفتم مشکل کویل واین داره بعداز یک هفته برای تحویل گرفتن گرافیک رفتم و با کمال تعجب یه گرافیک کاملا نو بهم دادن منم 1 ساعت بعدش گرافیک رو 1260 فروختم و 1775 دادم یه 1070 آکبند خریدم و راحت شدم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

اول گرافیک 980 که داشتم پورت DVI مشکل داشت بردم گارانتی آواژنگ برام با یه گرافیک دیگه تعویض کردن گرفتم اوردم خونه بازی تام رایدر رو که باز کردم صدای وز وزش شروع شد جوری که تو مخ بود رفتم دوباره گارانتی آواژنگ گفتم مشکل کویل واین داره یه گرافیک دیگه دادن اونم اوردم خونه دیدم بدتر از قبلی هست کلا گرافیک دسته دوم بهم میدادن گرافیک اول خودم مشکل کویل واین نداشت تا برای بار سوم رفتم گارانتی آواژنگ اینبار به جای میدان ونک رفتم شعبه ولی عصر گفتم مشکل کویل واین داره بعداز یک هفته برای تحویل گرفتن گرافیک رفتم و با کمال تعجب یه گرافیک کاملا نو بهم دادن منم 1 ساعت بعدش گرافیک رو 1260 فروختم و 1775 دادم یه 1070 آکبند خریدم و راحت شدم

چیزی بیش از وظیفه نیست که انجام میدن .اونکالاهاییم که مشکل اساسی نداشته باشن یه فرچه میکشن روش و دوتا فوت اینور اونور میکنن تو قوطی و چسب پلمپ و مشتری بعد.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

یعنی من الان ببرم بجای نو کارت دست دو میدن بهم؟؟!

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

یعنی من الان ببرم بجای نو کارت دست دو میدن بهم؟؟!

به کارمند آواژنگ گفتم چرا دسته دوم بهم میدید اول انگار کرد ولی بعدش گفت چون گارانتی کارتتون کمتر از 6 ماه هست دسته دوم بهت میدن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این یه صدای کویل واین ساده هستش و کاملا طبیعیه و نشان از کارکرد صحیح گرافیکه... کویل واین اصلا مشکل به حساب نمیاد و این صدا ذات چوک های گرافیک هست و وقتی کار بکنن صدا هم میدن، حالا تو گرافیک ها قویتر این صدا یکم بیشتره و تو کارت های اورکلاک شده به دلیل ولتاژ بالاتر باز هم یکم بیشتره... در کل این صدای وز وز عادیه و باید باشه...

لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم. این صدای کویل واین هستش و مشکل محسوب نمیشه و گارانتی هم معمولا نمی پذیره. اگر هم بگیرن یه چسب میزنن رو چوک ها که صدا کم بشه. کلا صدای کویل واین عیب محسوب نمیشه و در قطعات رده بالا مثل گرافیک های 1080ti  و 1080 و همین 580 زیاد هستش. کلا هم مخصوص گرافیک نیست.در  پاور و مینبورد هم وجود داره.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

به کارمند آواژنگ گفتم چرا دسته دوم بهم میدید اول انگار کرد ولی بعدش گفت چون گارانتی کارتتون کمتر از 6 ماه هست دسته دوم بهت میدن

مال من یه ساله. الان بدم نو میدن ؟

لینک به دیدگاه

دمه عیدی اگه دوست داری بدون گرافیک بمونی بفرست گارانتی! البته به شانستونه که 1 تا 4 هفته ای گرافیک نو یا کارکرده بفرستن براتون یا همینو دستمال بکشن.

یادش بخیر خیلی سال پیش 6950 یکی از دوستان رو فرستادیم گارانتی  وقتی برگشت دیدیم بجا نلبکی  ازش استفاده کردن اونم نه یکبار

چند ماه پیش منم مشکل صدا و نویز از پاور داشتم بعد مدتی فهمیدم از دیمر تنظیم نور اتاق بود و با کندن و جایکزینی با کلید درست شد

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است :

سلام دوست خوبم. این صدای کویل واین هستش و مشکل محسوب نمیشه و گارانتی هم معمولا نمی پذیره. اگر هم بگیرن یه چسب میزنن رو چوک ها که صدا کم بشه. کلا صدای کویل واین عیب محسوب نمیشه و در قطعات رده بالا مثل گرافیک های 1080ti  و 1080 و همین 580 زیاد هستش. کلا هم مخصوص گرافیک نیست.در  پاور و مینبورد هم وجود داره.

در 12 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

دوست عزیز این یه صدای کویل واین ساده هستش و کاملا طبیعیه و نشان از کارکرد صحیح گرافیکه... کویل واین اصلا مشکل به حساب نمیاد و این صدا ذات چوک های گرافیک هست و وقتی کار بکنن صدا هم میدن، حالا تو گرافیک ها قویتر این صدا یکم بیشتره و تو کارت های اورکلاک شده به دلیل ولتاژ بالاتر باز هم یکم بیشتره... در کل این صدای وز وز عادیه و باید باشه...

این صدا واقعا تو مخ هست تحملش برای بعضی ها خیلی سخت هست بعد این دوستون 3100 واسه گرافیک هزینه کرده جنس سالم داشته باشه من الان 1070 دارم ولی تا حالا هیچ صدای ازش نشنیدم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hamed.Madadi گفته است :

این صدا واقعا تو مخ هست تحملش برای بعضی ها خیلی سخت هست بعد این دوستون 3100 واسه گرافیک هزینه کرده جنس سالم داشته باشه من الان 1070 دارم ولی تا حالا هیچ صدای ازش نشنیدم

یه اسفند دود کن?

گمونم شما هم 2500k داشتین...با 1070 اذیت ندارید؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...