رفتن به مطلب

صدای وز وز گرافیک 580

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 4 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

من کارت خریده بودم شیش ماه از گارانتیش گذشته بود اما یک سال خیلی زیاده و یه جای کار میلنگه حتما مرجوع کن از صدا هم هیچ نگو

خش رو هم بگم؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 84
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 1 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

حرف دوستان رو قبول میکنم. به گارانتی نمیفرستم. ولی به فروشگاه فروشنده چی؟ هنگام خرید 2سال گارانتی نوشته بود ولی وقتی دستم رسید 1سالش مونده بود! ضمن اینکه روش جزیی خش داره ولی زیاد نیست.روز اول که به دستم رسید بهشون گفتم گارانتیش اینجوریه ولی خودم جدی نگرفتم اون روز و ان یارو هم زیاد قبول نکرد.. بهانه آورد که فروشنده ما نیستیم :||  ولی خشش رو نگفته بودم بهشون.. من الان بهشون بگم دوباره قبول میکنن؟  امروز زنگ زدم نبودن.

بله دوست عزیزم در این مورد بنده کاملا با شما موافقم که حتما پیگیری کنید و کوتاه نیاید و اگر پشت تلفن جواب درست نمیدن ارزشش رو داره گرافیک بزن زیر بغل و برو دم دفتر اصلی فروششون 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

بله دوست عزیزم در این مورد بنده کاملا با شما موافقم که حتما پیگیری کنید و کوتاه نیاید و اگر پشت تلفن جواب درست نمیدن ارزشش رو داره گرافیک بزن زیر بغل و برو دم دفتر اصلی فروششون 

من تهران نیستم. اون سایت فروشگاه هم تو تهرانه. این همه راه رو نمیشه رفت که..

حالا من سوالم اینه: من راجب خش بهشون بگم؟ یا فقط درباره گارانتی بگم؟

لینک به دیدگاه

کارت هم که الان رو سیستمه. بهانه نیارن که نباید باز میکردین؟ :| 

لینک به دیدگاه

اگه خش خیلی جزئی و باید با خیلی دقت کنی تا ببینیش نیازی نیست بگی 

ولی اگر کاملا معلومه حتما بگو بهشون 

لینک به دیدگاه

حاجی فک نکنم قبول کنن چون خیلی دیر کردی. چند وقته کارتو استفاده میکنی؟ ولی باز زورتو بزن.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

کارت هم که الان رو سیستمه. بهانه نیارن که نباید باز میکردین؟ :| 

چی بگم در این مورد اطلاعی ندارم ?

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

اگه خش خیلی جزئی و باید با خیلی دقت کنی تا ببینیش نیازی نیست بگی 

ولی اگر کاملا معلومه حتما بگو بهشون 

اوکی.

در 7 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

حاجی فک نکنم قبول کنن چون خیلی دیر کردی. چند وقته کارتو استفاده میکنی؟ ولی باز زورتو بزن.

داداش من همون روز اولش که رسید دستم بهشون زنگ زدم اطلاع دادام. تو سایتشون هم نوشتن 10روز ضمانت برگشت. من کارت 1شنبه رسید دستم. 3-4 روز شده.

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

اوکی.

داداش من همون روز اولش که رسید دستم بهشون زنگ زدم اطلاع دادام. تو سایتشون هم نوشتن 10روز ضمانت برگشت. من کارت 1شنبه رسید دستم. 3-4 روز شده.

زنگ بزنید به سایت مورد نظر (اگر سن و سالتون کمه بدید بزرگتر) بگید کارت رو نمیخواین بخاطر یکی نبودن تاریخ گارانتی....دیدی داره چرت و پرت میگه بگید شکایت میکنم ازتون...چون کارشون کلاهبرداری حساب میشه

کاری به اون صدا هم نداریم شما مشکل صدا هم نمیداشتید بخاطر یکی نبودن مشخصات گارانتی باید پیگیر باشید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

زنگ بزنید به سایت مورد نظر (اگر سن و سالتون کمه بدید بزرگتر) بگید کارت رو نمیخواین بخاطر یکی نبودن تاریخ گارانتی....دیدی داره چرت و پرت میگه بگید شکایت میکنم ازتون...چون کارشون کلاهبرداری حساب میشه

کاری به اون صدا هم نداریم شما مشکل صدا هم نمیداشتید بخاطر یکی نبودن مشخصات گارانتی باید پیگیر باشید

نه 23 سالمه ? حالا چرا فکر کردی سنم کمه؟ لوللل?

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

نه 23 سالمه ? حالا چرا فکر کردی سنم کمه؟ لوللل?

نگفتم سنتون کمه از رو نوشته هاتون حدس زدم کدوم شهر هستید؟ اگه تو نصف روز میتونید برید تهران و برگردید بهتر نتیجه میده تا تلفنی صحبت کردن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

نگفتم سنتون کمه از رو نوشته هاتون حدس زدم کدوم شهر هستید؟ اگه تو نصف روز میتونید برید تهران و برگردید بهتر نتیجه میده تا تلفنی صحبت کردن

تبریزم. نمیشه رفت. 8ساعت رفت و 2ساعت هم الافی تو تهران. 8ساعتم برگشت.

لینک به دیدگاه

پس هنوز از وقتش مونده. زنگ بزن ببین چی میگن.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

پس هنوز از وقتش مونده. زنگ بزن ببین چی میگن.

شما هم 580 داری؟

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

شما هم 580 داری؟

اره عزیز.رو این چیزا زیاد حساس نیستم. دما مهمتره. اونم از کیس دراوردم حل شد.

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

اره عزیز.رو این چیزا زیاد حساس نیستم. دما مهمتره. اونم از کیس دراوردم حل شد.

بدون کیس استفاده میکنی؟ بردتو کجا نصب کردی؟

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

بدون کیس استفاده میکنی؟ بردتو کجا نصب کردی؟

فعلا اره. نمیدونم نقشه ای براش ندارم. چون بیرون کیس با داخل کیس 10 درجه فرق داره. بیرون با دور فن 50 درصد با فریم باز از 70 درجه بالاتر نمیره ولی داخل کیس با دورر فن 70 دورو بر 80 درجه میره.

باید یه فکری براش کنم اینجوری نمیشه.

قطعات همینجوری رو میز ول کردم به امون خدا استفاده میکنم.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

فعلا اره. نمیدونم نقشه ای براش ندارم. چون بیرون کیس با داخل کیس 10 درجه فرق داره. بیرون با دور فن 50 درصد با فریم باز از 70 درجه بالاتر نمیره ولی داخل کیس با دورر فن 70 دورو بر 80 درجه میره.

باید یه فکری براش کنم اینجوری نمیشه.

قطعات همینجوری رو میز ول کردم به امون خدا استفاده میکنم.

فن های کیس رو زیاد کن ببین چی میشه..

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

فن های کیس رو زیاد کن ببین چی میشه..

زیاد کردم نتیجه عکس داد. ?

کیسم پارس پلاس گرینه. خودش از قبل دوتا فن داشت یکی جلو یکی عقب. بعد فقط دوتا جای فن داره از بغل.منم دوتا فن دیپ کول خریدم نصب کردم طبق راهنمای گرین که فنا هوارو بدن داخل. هیچی دیگه دما تو فول لود تا 87 درجه میرفت. منم عصبی شدم کلا مینو دراوردم همه چی رو  میز محکم کردم استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

زیاد کردم نتیجه عکس داد. ?

کیسم پارس پلاس گرینه. خودش از قبل دوتا فن داشت یکی جلو یکی عقب. بعد فقط دوتا جای فن داره از بغل.منم دوتا فن دیپ کول خریدم نصب کردم طبق راهنمای گرین که فنا هوارو بدن داخل. هیچی دیگه دما تو فول لود تا 87 درجه میرفت. منم عصبی شدم کلا مینو دراوردم همه چی رو  میز محکم کردم استفاده میکنم.

سلام ، مدل دقیق کارت چی هست ، دما 87 ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، مدل دقیق کارت چی هست ، دما 87 ؟

gigabyte rx580 8gb gaming

از وقتی فن اضاف کردم اینجور شد فن نبودنی بیشتر از 80 نمیرفت ?

بیرون کیس دما با 50 درصد دور فن 75 بالاتر نمیره تو پابجی. تو بازی های سبکتر مثل رینبو هم بالاتر از 60 نمیره.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

gigabyte rx580 8gb gaming

از وقتی فن اضاف کردم اینجور شد فن نبودنی بیشتر از 80 نمیرفت ?

بیرون کیس دما با 50 درصد دور فن 75 بالاتر نمیره تو پابجی. تو بازی های سبکتر مثل رینبو هم بالاتر از 60 نمیره.

عزیز ممنون دستت درد نکنه ،

گرین پارس پاورش بالاست دیگه ، پایین بود شاید بهتر بود ، البته دما تقریباً تو amd بالا هست و معمولیه ، انشاالله فن های گرافیکت بچرخه برات ?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

عزیز ممنون دستت درد نکنه ،

گرین پارس پاورش بالاست دیگه ، پایین بود شاید بهتر بود ، البته دما تقریباً تو amd بالا هست و معمولیه ، انشاالله فن های گرافیکت بچرخه برات 1f339.png

ممنون. اره بالاست. اره ضعف بزرگش اینه 3تا دریچه برای ورود هوا به داخل داره ولی یدونه برای خروج هوا. این منو خیلی ناامید کرد. خواهش میکنم ممنون

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

زیاد کردم نتیجه عکس داد. 1f611.png

مال من تو لود آخر بالای 71 نمیره. اونم سرعت فن های هارو بیشتر میکنم میاد پایین 65- تا 67

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

مال من تو لود آخر بالای 71 نمیره. اونم سرعت فن های هارو بیشتر میکنم میاد پایین 65- تا 67

مشکل من از خنک کنندگیه کیسه و خود کارت مشکلی نداره. بازی با بازی فرق داره. منم یه بازی هست بالاتر از 60 نمیره دما ولی یه بازی سنگین تا 75 درجه میره بالا. پابجیو با تنظیمات الترا و فریم باز بازیش کن بگو تا چن درجه میره بالا. زود از بازی خارج نشو نیم ساعت اینا بازی کن. تازه کارت من دور فنش خیلی کم میذارم (50 درصد).

همشهری شما هم اگه کارتت مشکلی نداره بیخیال شو دنبال دردسر نرو. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن. الان کارتی که دستته اکبنده معلوم نیس بره گارانتی چجور کارتی بدن یا اصلا عوض کنن یا اونجا بلایی سرش نیاد و هزارتا داستان دیگه. یدونه کول واین ارزش این چیزا نداره.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...