رفتن به مطلب

راهنمای برای خرید cpu و مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خوبم ان شاء ا... همیشه خوب و سلامت باشین

دوستان من یه مادربرد با یه سی پی یو میخوام بخرم بودجه 2 میلیون و کمی بیشتر

حالا نمیدونم رایزن بگیرم یا اینتل بنظرتون چه مدلی بخرم قطعات دیگه رو هم دارم و در ضمن میخوام مانیتور رو هم ارتقاء بدم با گرافیک در آینده

که مانیتور الان 20 اینچ هست ارتقا به full hd و گرافیک به 1060 

کارمم همه چی هم بازی هم مجازی سازی و برنامه ها در کل نرم افزار های ادوبی مثل فتوشاپ حالا نمیدونم رایزن بخرم یا اینتل بعضی از دوستان گفتن رایزن تو بعضی جاها باعث اختلال میشه و برای این کارا نیست.

حالا بنظرتون چه cpu و مادربردی بخرم  

لینک به دیدگاه

سلام. با اینکه رایزن به صرفه تره ولی سمت اینتل برین. ترجیحا از سری 8000

مشکل اینجاس با 2 میلیون هم پردازنده هم مادربورد نمیشه خرید بودجه رو ارتقا بدین تا حداقل یه 8100 بتونین بخرین ولی پیشنهاد من 8500 یا 8400 هست

لینک به دیدگاه

سلام

رفتم دیدم یه pentium یک و دویست بود

بنظرم بزار روش قاچاقی برو افغانستان

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. با اینکه رایزن به صرفه تره ولی سمت اینتل برین. ترجیحا از سری 8000

مشکل اینجاس با 2 میلیون هم پردازنده هم مادربورد نمیشه خرید بودجه رو ارتقا بدین تا حداقل یه 8100 بتونین بخرین ولی پیشنهاد من 8500 یا 8400 هست

الان من پاور دارم گرافیکمم ti 750 رمم دارم کولرم دارم ممکنه یه هاردی دیگه بخرم  فقط سی پی یو مونده میخواستم 1400 5 rayzen بخرم ولی با توجه سخنانتون باید از مادربرد قوی صرف نظر کنم و به بودجه ای سی پی یو اضاف کنم و نسل 8 بخرم

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، alireza_r15 گفته است :

سلام

رفتم دیدم یه pentium یک و دویست بود

بنظرم بزار روش قاچاقی برو افغانستان

از افغانستان سفارش بدم بنظرتون سی پی یو اینا دارن اونجا بیارن قیمتش چطور در میاد

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

الان من پاور دارم گرافیکمم ti 750 رمم دارم کولرم دارم ممکنه یه هاردی دیگه بخرم  فقط سی پی یو مونده میخواستم 1400 5 rayzen بخرم ولی با توجه سخنانتون باید از مادربرد قوی صرف نظر کنم و به بودجه ای سی پی یو اضاف کنم و نسل 8 بخرم

مادربورد سری 8 اینتل همشون رده بالا هستن. رده پایین تو بازار موجود نیس.

در 50 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

از افغانستان سفارش بدم بنظرتون سی پی یو اینا دارن اونجا بیارن قیمتش چطور در میاد

از داخل بخرین به صرفه تره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 ساعت قبل، mr mega گفته است :

بازی

مجازی سازی

فتوشاپ

درود

توی موردفوق  علیرغم تعداد هسته بالا رایزن  با توجه به فرکانس پایه وتوربو پردازنده اینتل  کارایی خیلی بهتر  دارند مخصوصا رده ضریب باز

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mr mega گفته است :

یکبار دیگه کامنتشو بخونید با دقت ?

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، silvermanhhh گفته است :

یکبار دیگه کامنتشو بخونید با دقت 1f602.png

? دایم همیشه میره افغانستان بار میبره بهش مدلو میگم بیاره خنده دار نبود

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

1f61e.png دایم همیشه میره افغانستان بار میبره بهش مدلو میگم بیاره خنده دار نبود

با این بودجه ای که شما دارید نخرید،بزارید پول بیشتر بشه،با دوملیون نهایت یه پنتیوم با مادربورد بتونید بخرید که نمیصرفه باور کن از افغانستانم اگر داییتون از خودشم پول بزاره خوبه

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

با این بودجه ای که شما دارید نخرید،بزارید پول بیشتر بشه،با دوملیون نهایت یه پنتیوم با مادربورد بتونید بخرید که نمیصرفه باور کن از افغانستانم اگر داییتون از خودشم پول بزاره خوبه

شما چرا دارین فاز منفی میدین عزیز انگار 2 میلیون دویست هزار تومنه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

شما چرا دارین فاز منفی میدین عزیز انگار 2 میلیون دویست هزار تومنه

۲ملیونی که الان شما دارید مساوی با ۸۰۰تومنه اردیبهشته امساله که گذشت،فاز منفی نمیدم فاز الان خودش منفیه 

https://fafait.net/category/cpu

قیمت پردازنده

https://fafait.net/category/main-board

قیمت مادربورد

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

۲ملیونی که الان شما دارید مساوی با ۸۰۰تومنه اردیبهشته امساله که گذشت،فاز منفی نمیدم فاز الان خودش منفیه 

https://fafait.net/category/cpu

قیمت پردازنده

https://fafait.net/category/main-board

قیمت مادربورد

ببین الان من میتونم با 2200 یه z270 a با i3 7100 دست دوم بگیرم نو اصلاً مد نظرم نیست چون گرونه حالا چون i3 7100 با 8100 یکی هست بهتره 8100 بگیرم ولی بردشم گرونه که باید بیشتر بدم

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

ببین الان من میتونم با 2200 یه z270 a با i3 7100 دست دوم بگیرم نو اصلاً مد نظرم نیست چون گرونه حالا چون i3 7100 با 8100 یکی هست بهتره 8100 بگیرم ولی بردشم گرونه که باید بیشتر بدم

سلام ، اگه اینتل می خوای بگری ،بین این دو تا حتما 8100روبگیر چهار هسته واقعی  هست ، رایزن می خوای بگیری

1400 یا 1500یا 1600 با مادربد دست دوم گیرت میاد باید بگردی ،

گفتی رم موحود داری چه مدلی هست ؟

اینها کلا ddr4 می خورن حواست باشه ،

یا نهایت مثل ما 1155 نسل 3 i5 3570 بگیر ، ما قبل از گرونی دست دوم خریدیم  ، کار راه انداز هم هست ، در حد 8100 هم راه می ندازه کارو ، قیمت هم که بسیار مناسب

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، اگه اینتل می خوای بگری ،بین این دو تا حتما 8100روبگیر چهار هسته واقعی  هست ، رایزن می خوای بگیری

1400 یا 1500یا 1600 با مادربد دست دوم گیرت میاد باید بگردی ،

گفتی رم موحود داری چه مدلی هست ؟

اینها کلا ddr4 می خورن حواست باشه ،

یا نهایت مثل ما 1155 نسل 3 i5 3570 بگیر ، ما قبل از گرونی دست دوم خریدیم  ، کار راه انداز هم هست ، در حد 8100 هم راه می ندازه کارو ، قیمت هم که بسیار مناسب

عزیزمن یک رم 8  دارم میخوام یه 8 دیگه بگیرم که 16 بشه برا همین فعلا یه هشت خریدم که ddr4 هست دیگه قید ddr3 رو زدم.

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

عزیزمن یک رم 8  دارم میخوام یه 8 دیگه بگیرم که 16 بشه برا همین فعلا یه هشت خریدم که ddr4 هست دیگه قید ddr3 رو زدم.

به سلامتی

رایزن 1200 یا 1300 یا 1400

با مادربورد حدود دو تومن هست همین حدود

، رم رو حتما با مدل قبلش وک کنید به مشکل نخورید

لینک به دیدگاه

دوستان بنظرتون رایزن بگیرم مشکلی که پیش نمیاد مثلاً تو فتوشاپ بازی گیم نرم افزار هنگی چیزی نداره جدا از قدرتش نرم افزارهارو سالم اجرا میکنه؟

لینک به دیدگاه

خیر عزیز هیچ مشکلی نداره.

به نظرم یه 1300x یا 1400 (که بهتره) بگیرید با برد چیپ b350 حدودا دوتومن در میاد.

لینک به دیدگاه

درود

من مقایسه های سی پی یوهای اینتل  با ای ام دی رو دیدم مخصوصا نسل جدیدو چون خودم تا حالا رایزن نداشتم بدونم چجوریاست(توی گیم قطعا اینتل خیلی خیلی بهتر از جی پی یو کار میکشه تا رایزن و بقیه محصولات ای ام دی در مورد برنامه هم اینطور که پیداست ای ام دی خیلی بهتره.

.اینکه میگن ای ام دی  خوب نیست بخاطر مصرف بهینه ای  هستش که اینتل در بازی از سی پی یو داره تقریبا تو همه سی پی یوهای اینتل مصرف سی پی یو خیلی بهینه تر از رایزنه مثلا یوهو میبینی یه پردازنده 6 هسته ای با سرعت3 گیهرتز از پردازنده 12 هسته 4 گیهرتزی ای ام دی هم بهتر از جی پی یو کار میکشه هم فریم بهتری میده(البته فقط این مثالی بود ولی در کل برای همچین بودجه ای همون رایزن 1300 کفاف شمارو میده با این گرافیک فعلیتون یا اگر دراینده 1060 گرفتین.

لینک به دیدگاه

شما هنوز تفکرتون قدیمیه درباره ی amd.

دقیقا مطالبی که درباره ی سری FX صدق میکنه و همه میگن رو گفتید فقط به جای FX گفتید رایزن.

لینک به دیدگاه

سلام

اگر اینتل میگیرین i3 8100 گزینه خیلی خوبی هست با توجه به بودجه

اگر رایزن ryzen 3 1300x  و مادربرد هم بستگی داره قصد اورکلاک دارین چیپست b350 ( حتما یک مادربرد بگیرین که بروی vrm ها هیتسینک داشته باشه انتخاب ایمن تری هست) درغیر اینصورت a320 

فقط باید بودجه رو درست کنید 

کارکرده هم میتونید بگیرید چون قطعات جدید هستند و گارانتی دار قیمت ها مناسب تر هست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...