رفتن به مطلب

مشاوره درباره جمع آوری سیستم ryzen 5 2400g

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

چند وقت پیش با دوستان مشورت کردیم گفتن ک سیستم رایزن ببند و سیستمی ک میخوام ببندم 

مادربرد ایسوس PRIME B350M-A

پردازنده ای ام دی Ryzen 5 2400G

پاور گرین 580 وات GP580A-EUD

گرافیک هم فعلا از آنبرد استفاده میکنم  تا بعدا یک 1060 تهیه کنم  و یک نکته این که بازی روی کیفیت لو اجرا میکنم (بازی هم مثل رینبو فیفا و...)

کیس raidmax delta black یا sharkoon s25-w بستگی داره اون لحظه ک سفارش میزنم کدام موجود باشه

هارد هم نمیدونم چ خریداری کنم تا سقف 350 اما بنظرم یک ssd 120gb فعلا خریداری کنم تا بعدا ,,, اگه دوستان ی ssd 120gb قیمت مناسب معرفی کنن ممنون میشم

رم 2 تا 4 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   اما  فقط نمیدونم  چ مدل رمی خریداری کنم ک با سیستم مچ باشه 

دوستان میگن ک برای استفاده از apu رم دو کاناله باید باشه و من نمیدونم دقیقا ,,,,,,  اما لینک دو نوع رم پایین قرار میدم بگین آیا میشه ازشون استفاده کرد یا ن اگر ن ک معرفی کنین

Kingston DDR4 2400MHz CL15 Dual Channel Desktop RAM - 4GB       یا        Crucial Ballistix Sport LT 4GB 2400Mhz CL16 Red DDR4

و در آخر ی توضیحی بدم ک مادربرد 4 تا اسلات رم داره و فعلا 2 تا 4 گیگ و بعدا 2 تا 4 گیگ دیگه اضافه کنم و نمیدونم cpu از 4 تا ساپورت میکنه یا ن و اینکه لیست Memory-QVL  و  Memory-QVL-for-AMD-Ryzen-2000-Series-Processors مادربرد تقریبا یک نگاهی کردم اما رمی ک هم تو لیست و هم تو ایران باشه سخت پیدا میشه

خلاصه ممنون میشم رم و هارد مناسب پیشنهاد بدین و یک نظر کلی راجب سیستم بالا بدین ببخشین سرتونو درد آوردم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

بله برای گرافیک انبرد اول 2 کاناله بودن خیلی تاثیر در قدرت داره و بعدش فرکانس خود رم تاثیر زیادی داره 

و در مورد 4 تا رم اگر قرار بدید مشکلی پیش نمیاد اصلا و میتونید راحت استفاده کنید ولی 4 کاناله نمیشه به صورت 2 کانال عمل میکنه همین 

در کل پیشنهاد اینه اگر ممکنه الان رم 16 با فرکانس 3000 تهیه کنید تا بعدا نیاز به تغییر اضافی در سیستم نداشته باشید ولی اگر بودجته محدود بود 2تا 4 گیگ فعلا بگیرید و بعدا به 16 فرکانس خوب ارتقا بدید 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام دوست عزیز 

بله برای گرافیک انبرد اول 2 کاناله بودن خیلی تاثیر در قدرت داره و بعدش فرکانس خود رم تاثیر زیادی داره 

و در مورد 4 تا رم اگر قرار بدید مشکلی پیش نمیاد اصلا و میتونید راحت استفاده کنید ولی 4 کاناله نمیشه به صورت 2 کانال عمل میکنه همین 

در کل پیشنهاد اینه اگر ممکنه الان رم 16 با فرکانس 3000 تهیه کنید تا بعدا نیاز به تغییر اضافی در سیستم نداشته باشید ولی اگر بودجته محدود بود 2تا 4 گیگ فعلا بگیرید و بعدا به 16 فرکانس خوب ارتقا بدید 

سلام دوست عزیز ممنونم از نظرت اما مشکل من مدل رم هستش ک نمیدونم چ مدل رمی با مادربرد و cpu مچ هست.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، MD_AH گفته است :

سلام دوست عزیز ممنونم از نظرت اما مشکل من مدل رم هستش ک نمیدونم چ مدل رمی با مادربرد و cpu مچ هست.

هر جفت رمی رو که لینک زدید اوکی هستن 

الان دیگه خیلی مدلای کمی پیدا میشه که با رایزن سازگار نباشه 

من خودم با رم کروشیال خودتون زدید الان دارم کار میکنم روی رایزن فقط حجم 8 گیگش 

اگر خودتون نمیدونید چجوری هست و با کدوم رم کار میکنه برای خرید از هر سایتی اقدام میکنید با پشتیبانیش تماس بگیرید و بپرسید که رم فلان با مادربرد فلان کار میکنه یا نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...