رفتن به مطلب

راه حل برای خرید از راه دور در دیوار

Pooria3000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام باید تجربه داشته باشین و طرفتون رو بشناسین شخصاً تعداد زیادی از شهر های مختلف ایران سفارش دادم بعضی هارو بیخیال شدم بعضی هارو هم خریدم بیشتر تهران بوده با دو تا حرف میشه فهمید طرف چیکارس بجز یه نفر که بالا و پایین داشت بقیه خوب بودن یه بارم یکی از دوستان برام ارسال کرد از تهران من حدود 5-6 ساعت بعد پولو واریز کردم البته ریسک بزرگیه ولی به خطرش میارزه ولی باید بدونی دقیقاً دنبال چی میگردی و اطلاعات دقیقی از هدفت داشته باشی مشکلی پیش نمیاد.  

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mr mega گفته است :

سلام باید تجربه داشته باشین و طرفتون رو بشناسین شخصاً تعداد زیادی از شهر های مختلف ایران سفارش دادم بعضی هارو بیخیال شدم بعضی هارو هم خریدم بیشتر تهران بوده با دو تا حرف میشه فهمید طرف چیکارس بجز یه نفر که بالا و پایین داشت بقیه خوب بودن یه بارم یکی از دوستان برام ارسال کرد از تهران من حدود 5-6 ساعت بعد پولو واریز کردم البته ریسک بزرگیه ولی به خطرش میارزه ولی باید بدونی دقیقاً دنبال چی میگردی و اطلاعات دقیقی از هدفت داشته باشی مشکلی پیش نمیاد.  

تشکر از لطفتون ممنونم 

لینک به دیدگاه

دیوار پر از کلاه برداره 

خریدو فروش فقط حضوری به هیچ عنوان پول به حساب کسی واریز نکن ماهی دوسه بار اینجا گذارش کلاه برداری از دیوار منتشر میشه. 

من تمام معاملاتم از ماشین تا طوطی، همچی از دیواره ولی فقط حضوری 

لینک به دیدگاه

تشکر از تمام دوستان گل و عزیز من کارم توی مشهد راه افتاد 

خیلی لطف کردید بابت همه چی

خدا خیرتون بده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...