رفتن به مطلب

یک سوال راجب لب تاب y720 lenovo

Recommended Posts

سلام دوستان من 2روزه که این لب تابو گرفتم ، همه چیزش تا الان که خوب بوده اما وقتی صفحه رو با بکگراند سیاه میبینی در چهار گوشه صفحه هاله سفیدی افتاده،در صورتی که LCD از نوع IPS هستش و باید مشکی مطلق نشون بده،امروز رفتم گارانتی سازگار و به من گفتن که این مسئله برای تمام صفحات IPS هستش و برای هرکی ممکنه یه جا از صفحه این هاله به مقدار کم و زیاد وجود داشته باشه حالا نمیدونم همچین چیزی صحت داره یا واقعا مشکل از Y720 است؟

لینک به دیدگاه

سلام علیکم ، یه عکس هم بزار از صفحه

عجیبه بعید می دونم اینجوری باشه

با اساتید هستن نظر می دن

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، hosein007 گفته است :

سلام دوستان من 2روزه که این لب تابو گرفتم ، همه چیزش تا الان که خوب بوده اما وقتی صفحه رو با بکگراند سیاه میبینی در چهار گوشه صفحه هاله سفیدی افتاده،در صورتی که LCD از نوع IPS هستش و باید مشکی مطلق نشون بده،امروز رفتم گارانتی سازگار و به من گفتن که این مسئله برای تمام صفحات IPS هستش و برای هرکی ممکنه یه جا از صفحه این هاله به مقدار کم و زیاد وجود داشته باشه حالا نمیدونم همچین چیزی صحت داره یا واقعا مشکل از Y720 است؟

این موضوع در ips ها بسیار شایع هست و همشون کما بیش این مشکل رو دارن ضمنا ips درسته دقت رنگ بسیار بالایی داره اما توانایی نمایش رنگ سیاه بسیار کمی داره و عملا به جای سیاه خاکستری نمایش میده

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/13, 19:43:50، behnamalizade69 گفته است :

سلام علیکم ، یه عکس هم بزار از صفحه

عجیبه بعید می دونم اینجوری باشه

با اساتید هستن نظر می دن

سلام، سیستم دست شرکته فعلا!

در در 1397/11/13, 19:44:01، Alirezatha گفته است :

این موضوع در ips ها بسیار شایع هست و همشون کما بیش این مشکل رو دارن ضمنا ips درسته دقت رنگ بسیار بالایی داره اما توانایی نمایش رنگ سیاه بسیار کمی داره و عملا به جای سیاه خاکستری نمایش میده

سلام  عجب،یکی  از دوستام مدل Y520 داره و میگه که کامل سیاهه و هاله سفیدی وجود نداره!؟

بقیه لطفا بازم اگر اطلاعاتی دارن کمک کنن :)

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/13, 20:30:05، hosein007 گفته است :

سلام، سیستم دست شرکته فعلا!

سلام  عجب،یکی  از دوستام مدل Y520 داره و میگه که کامل سیاهه و هاله سفیدی وجود نداره!؟

بقیه لطفا بازم اگر اطلاعاتی دارن کمک کنن :)

صفحه نمایش ips محال هست سیاه مطلق باشه احتمالا اون دوستتون حساس نیستن (بهشون بگید یه عکس تو تاریکی از صفحه سیاه بندازن و شما همینجا آپلود کنید اگر امکانش هست) نمایشگر های ips جدا از عدم توانایی نمایش رنگ مشکی همشون مشکل حاله کنار صفحه رو دارن که البته به بسته به کیفیت مونتاژ کم و زیاد داره ولی قطعا هست. 

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز بنده هم لپ تاپ داشتم پنل ips

درسته این هاله های سفید وجود داشتند که مطمئنا عادی هستند

خیالتون راحت باشه و به خوبی استفاده کنید?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...