رفتن به مطلب

فروش 1070 اکبند و 1080 فروخته شد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

دوستان لطفا این کارت ها رو با کارت های ماین شده که 24 ساعت روز و هفته و ماه و سال روشن بودن اشتباه نگیرین کارت ها 1070  که اکه و 1080 هم متعلق به پسرعموی خودمه و خودم براش خریده بودم پارسال استفادش فقط بازی و فیلم و اینترنت بوده اونم روزی دوسه ساعت .

کارت 1070 MSI  توسط شرکت گارانتی تعویض و دیروز تحویل گرفتم ,و کارت اکبند هست  و چون نیاز مالی دارم برای فروش میگذارم پس کارت عالی با قیمت عالی براتون میذارم .

وکارت GTX 1080 ICHILL که مورد استفاده بازی و فیلم بوده بسیار کم کارو خیلی تمییز گارانتی چند روز پیش تموم شده . تضمینی با مهلت تست یک هفته برای فروش میزارم .

قیمت : هر دو مورد فروخته شد .

ویرایش شده توسط Existence
لینک به دیدگاه

دوستان کارت 1070 آکبنده و تست سلامت هم شده و یک سال گارانتی باقیه .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، HEGMATANE گفته است :

سلام لینک کارت 1070 رو می دهید واینکه تخفیف دارد 

پیغام دادم خدمت تون

لینک به دیدگاه

من 1080 ماین شده خریدم بخدا حال ادم رو بهم میزنه اینقدر کارکرده و رنگ و روش رفته حتی بوی سوختگی قطعات میده . ایکاش زودتر میزدین ازشماخرید میکردم قیمت تون هم عالیه. من دیگه کارت ماین شده رو مفت هم باشه دورش نمیرم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Danial2020 گفته است :

من 1080 ماین شده خریدم بخدا حال ادم رو بهم میزنه اینقدر کارکرده و رنگ و روش رفته حتی بوی سوختگی قطعات میده . ایکاش زودتر میزدین ازشماخرید میکردم قیمت تون هم عالیه. من دیگه کارت ماین شده رو مفت هم باشه دورش نمیرم.

والا چی بگم دوست من ماین پدر بازار رو هیچ که درآورد الانم که همه دنبال خرید کارت ماین شدن .

در 57 دقیقه قبل، ali yazdi گفته است :

خصوصی پیام دادم لطفا پاسخ بدید

جواب دادم تو خصوصی دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Javid0071 گفته است :

داداش آخرش چند؟ 1070

داداش جان یکی از دوستان قرار بود واریز کنه که نکرده اگه میخواین تضمینی نو بودن 2900 تقدیمت میکنم چون شدیدا پول لازمم بخدا

لینک به دیدگاه

کارت 1080 هم با کاهش قیمت 3800 تقدیم خریدار میکنم به شرط ماین نبودن و سالم و سلامت

لینک به دیدگاه

سلام اقای محیدی گرافیک خودم رو دارم میفروشم به یکی از دوستام اگه تا چند روز دیگه پولشو بهم بده 1070 رو برمیدارم . دیگه طوبه میکنم ماین شده رو مفت نخرم.

لینک به دیدگاه

منم 1080 آی چیل همین مدلی دارم و میخوام بفروشم...

ماین ندیده و ب شرط میدم بچه ها... 

البته با اجازه استارتر محترم

لینک به دیدگاه

۱۰۷۰ رو با تبلت ویندوزی تعویض میکنین من سر بدهم

https://divar.ir/v/تبلت-ویندوزی-در-حد-نو/RXtGqYxkk/

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...