رفتن به مطلب

مشکل نصب ویندوز روی لپ تاپ!!!

anahita
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان عزیز

جدیداً یه لپ تاپ گرفتم. سیستم بالا می اومد .ولی کلاً قاطی کرده بود.جوری که امکان ورود به هیچ برنامه ای وجود نداشت. فقط ماوس به شکل ساعت شنی در می اومد و...

با کلیدهای Alt+ctrl+del هم نمیشد وارد Task managar شد.

تنها راهی که مونده بود ، فرمت کردن هارد بود.چون هارد فقط درایو C داشت ، هارد رو Fdisk کردم و درایو D و E رو هم اضافه کردم.درایو c رو فعال و هر سه تا رو مجدداً فرمت کردم.

حالا مشکل اینجاست که وقتی می خوام ویندوز XP نصب کنم.پیغام میده که هارد شما ناشناس هست:confused:

جالبه که ویندوز 98 بدون هیچ مشکلی نصب می شه.

فکر می کنید مشکل چی باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز

جدیداً یه لپ تاپ گرفتم. سیستم بالا می اومد .ولی کلاً قاطی کرده بود.جوری که امکان ورود به هیچ برنامه ای وجود نداشت. فقط ماوس به شکل ساعت شنی در می اومد و...

با کلیدهای Alt+ctrl+del هم نمیشد وارد Task managar شد.

تنها راهی که مونده بود ، فرمت کردن هارد بود.چون هارد فقط درایو C داشت ، هارد رو Fdisk کردم و درایو D و E رو هم اضافه کردم.درایو c رو فعال و هر سه تا رو مجدداً فرمت کردم.

حالا مشکل اینجاست که وقتی می خوام ویندوز XP نصب کنم.پیغام میده که هارد شما ناشناس هست:confused:

جالبه که ویندوز 98 بدون هیچ مشکلی نصب می شه.

فکر می کنید مشکل چی باشه؟

با سلام

دوست من مدل نوت بوکتون چی هستش . چون خیلی از نوت بوکهای جدید که در همون مرحله اول و اکبندش ویستا نصب هستش ویندوز XP نصب نمیشه و یا گیر اوردن درایورها خیلی سخته . ور درمورد هارد هم که نمیشناسه باید بگم که توی ستاپ باید ساتا رو تعریف کنید تا سیستم ساتا رو شناسایی کنه .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست من مدل نوت بوکتون چی هستش . چون خیلی از نوت بوکهای جدید که در همون مرحله اول و اکبندش ویستا نصب هستش ویندوز XP نصب نمیشه و یا گیر اوردن درایورها خیلی سخته . ور درمورد هارد هم که نمیشناسه باید بگم که توی ستاپ باید ساتا رو تعریف کنید تا سیستم ساتا رو شناسایی کنه .

آقا سعید.ویندوز قبلیش ایکس پی بوده.واسه همین فکر نمیکردم موقع عوض کردن ویندوز اون بخواد واسه درایور گیر بده. اگه ویستا بود، هیچوقت ویندوزش رو عوض نمی کردم! می دونستم درایور اون سخت گیر میاد.الان هم هرچی گشتم نتونستم درایورش رو پیدا کنم.

مدل لپ تاپ acer extensa هست.

لینک به دیدگاه

آقا سعید.ویندوز قبلیش ایکس پی بوده.واسه همین فکر نمیکردم موقع عوض کردن ویندوز اون بخواد واسه درایور گیر بده. اگه ویستا بود، هیچوقت ویندوزش رو عوض نمی کردم! می دونستم درایور اون سخت گیر میاد.الان هم هرچی گشتم نتونستم درایورش رو پیدا کنم.

مدل لپ تاپ aser extensa هست.

مدلش 5220 هستش یا 4220 ؟

لینک به دیدگاه

مدل لپ تاپ:

Acer Extensa 4220

ببخشید که دفعه قبل مدل رو کامل وارد نکردم.

لینک به دیدگاه

مدل لپ تاپ:

Acer Extensa 4220

ببخشید که دفعه قبل مدل رو کامل وارد نکردم.

دوست من من درایور 5220 رو دارم فکر میکنم بهش میخوره . اگر تونستم امشب میزارم دانلود کن .

لینک به دیدگاه

اگه لپ تاپ شما چیپست Intel S-ATA & Raid رو داره مشکل از اینجاست که سیستم عامل نمیتونه هارد لپتاپ رو خودکار شناسایی کنه و باید شما هارد رو بهش معرفی کنید .

به این لینک برید یه مقاله کامل در این مورد هست که فکر میکنم مشکلتون رو حل کنه :

http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326

لینک به دیدگاه

اگه لپ تاپ شما چیپست Intel S-ATA & Raid رو داره مشکل از اینجاست که سیستم عامل نمیتونه هارد لپتاپ رو خودکار شناسایی کنه و باید شما هارد رو بهش معرفی کنید .

به این لینک برید یه مقاله کامل در این مورد هست که فکر میکنم مشکلتون رو حل کنه :

http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=219326

مرسی از راهنمایی همه دوستان.

فکر می کنم تا وقتی درایورش رو گیر نیاوردم باید لپ تاپو بذارم کنار.

لینک به دیدگاه

مرسی از راهنمایی همه دوستان.

فکر می کنم تا وقتی درایورش رو گیر نیاوردم باید لپ تاپو بذارم کنار.

درود

دوست من اگر تهران هستید من درایور 5220 رو دارم و بهش میخوره و رایگان بهتون میدم . چون حجمش یه ذره بالاست نمیتونم اینجا بزارم .

لینک به دیدگاه

چک کن ببین توی Bios لپ تاپ و صفحه Set up توی تب main قسمت sata mode آیتم IDE mode رو داری یا نه.ممکنه sata mode روی AHCI mode یا RAID Mode باشه.چک کن اگه IDE mode رو داری اون رو انتخاب کن و تغییرات بایوس رو ذخیره کن.اگه IDE mode رو داشته باشی (امیدوارم لپ تاپتIDE mode رو داشته باشه) سیستم هارد رو می شناسه و ویندوز بدون هیچ مشکلی نصب می شه.در غیر اینصورت باید درایور مناسب لپ تاپت رو پیدا کنی.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز درایور های لبتابتون رو چه برای سیستم عامل ایکس پی و چه سیستم عامل ویستا در آدرس زیر موجود هست :)

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_4220.html

موفق باشید

لینک به دیدگاه

چک کن ببین توی Bios لپ تاپ و صفحه Set up توی تب main قسمت sata mode آیتم IDE mode رو داری یا نه.ممکنه sata mode روی AHCI mode یا RAID Mode باشه.چک کن اگه IDE mode رو داری اون رو انتخاب کن و تغییرات بایوس رو ذخیره کن.اگه IDE mode رو داشته باشی (امیدوارم لپ تاپتIDE mode رو داشته باشه) سیستم هارد رو می شناسه و ویندوز بدون هیچ مشکلی نصب می شه.در غیر اینصورت باید درایور مناسب لپ تاپت رو پیدا کنی.

اوکی شد...رفتم توی صفحه Set up و IDE mode رو انتخاب کردم.تونستم ویندوز رو نصب کنم.

maisam_22 مرسی واسه راهنماییتون.

اعصابم بهم ریخته بود.

از همگی ممنوم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...