رفتن به مطلب

مشکل بوت سیستم با رم زیاد

H4med-LN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده یک مادربرد asus p5q3 deluxe wifi از یکی از دوستان خرید کردم الان یک سی پی یو زئون e5472 و سه تا رم 2 گیگ باس 1600 xms3 روش قرار داره.

بخاطر سی پی یو بایوس مود شده نصب کردم . فروشنده مادربرد همون اول گفتن که بوت شدن سیستم یکم تاخیر داره  یعنی بعد از زدن دکمه پاور یه 10   20 ثانیه طول میکشه تا دور فن ها زیاد بشه و سیستم تصویر بده. ولی بعد از تصویر دادن سیستم توی صفحه اولیه بوت حدود 1 الی 2 دقیقه باید منتظر بود تا سیستم عامل بالا بیاد. درسته که اذیت کننده س ولی مشکل خاصی باهاش ندارم.

مشکل اصلی من اینجاس که بتازگی که 3 تا رم انداختم روش بعد از هربار خاموش شدن برای روشن کردنش باید یکبار با جامپر clear cmos انجام بدم تا سیستم بوت بشه. حتی برای رستارت هم باید اینکارو بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. 

ضمنا با 2 یا 1 رم این مشکل رو ندارم. 

ویرایش شده توسط H4med-LN
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، H4med-LN گفته است :

سلام

بنده یک مادربرد asus p5q3 deluxe wifi از یکی از دوستان خرید کردم الان یک سی پی یو زئون e5472 و سه تا رم 2 گیگ باس 1600 xms3 روش قرار داره.

بخاطر سی پی یو بایوس مود شده نصب کردم . فروشنده مادربرد همون اول گفتن که بوت شدن سیستم یکم تاخیر داره  یعنی بعد از زدن دکمه پاور یه 10   20 ثانیه طول میکشه تا دور فن ها زیاد بشه و سیستم تصویر بده. ولی بعد از تصویر دادن سیستم توی صفحه اولیه بوت حدود 1 الی 2 دقیقه باید منتظر بود تا سیستم عامل بالا بیاد. درسته که اذیت کننده س ولی مشکل خاصی باهاش ندارم.

مشکل اصلی من اینجاس که بتازگی که 3 تا رم انداختم روش بعد از هربار خاموش شدن برای روشن کردنش باید یکبار با جامپر clear cmos انجام بدم تا سیستم بوت بشه. حتی برای رستارت هم باید اینکارو بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. 

ضمنا با 2 یا 1 رم این مشکل رو ندارم. 

با بایوس دستکاری نشده هم مشکل دارید؟

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

با بایوس دستکاری نشده هم مشکل دارید؟

بله با بایوس اورجینال هم همین مشکل رو دارم.

لینک به دیدگاه

الان متوجه شدم که کلا حتی با ۱ رم ۲ گیگ هم مشکل داره. قبلا با رم ۲ گیگ ۱۳۳۳ تست کرده بودم ایرادی نداشت. الان که باس شده ۱۶۰۰ ایراد پیدا کرده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...