رفتن به مطلب

خرید هارد seagate barracuda pro 4 tb یا wd black 4tb

Recommended Posts

درود 

کدومشون را پیشنهاد میکنید ؟ 

هارد  Seagate BarraCuda Pro Internal Hard Drive SATA HDD 4TB 6GB/s 128MB    قیمش 175 دلار هست .

https://www.amazon.com/Seagate-BarraCuda-Internal-Drive-3-5-Inch/dp/B07H2314WK?th=1

یا هارد  WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache    قیمتش 180 دلار هست .

https://www.amazon.com/Black-4TB-Performance-Hard-Drive/dp/B0792G331G/ref=pd_sbs_147_1/132-5337847-6379855?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B0792G331G&pd_rd_r=71fb76a4-2bde-11e9-9383-b9ef8e54b940&pd_rd_w=eM9bq&pd_rd_wg=KOXtM&pf_rd_p=588939de-d3f8-42f1-a3d8-d556eae5797d&pf_rd_r=A003DRTZS30D377AR0NC&psc=1&refRID=A003DRTZS30D377AR0NC

در حال حاضر وسترن بلک 2 ترا 64 مگ کش دارم  که رید و رایت روش زیاد شده  و بعضی مواقع خیلی صدا میده  . در مورد وسترن بلک  خوندم که اکثرا به صدا  میافته . 

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام

barracuda pro بهتره

این ۱۲۸ مگ هست اما بلک ۲۵۶ هست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

قطعا بلک البته اگه سر و صداش برات مهم نیست.

درود 

خودم هم بلک دارم  اما نمیدونم چرا به سر و صدا میفته ، میترسم اطلاعاتم بپره ، بیشتر جنبه نگهداری اطلاعات  و دانلود کردن فایل ها هست ، برای برنامه و ... از ssd استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، alikocholo2013 گفته است :

درود 

خودم هم بلک دارم  اما نمیدونم چرا به سر و صدا میفته ، میترسم اطلاعاتم بپره ، بیشتر جنبه نگهداری اطلاعات  و دانلود کردن فایل ها هست ، برای برنامه و ... از ssd استفاده میکنم

پس با این وجود barracuda pro بگیر.

لینک به دیدگاه

من فقط از این میترسم  که  هارد به سر و صدا  افتاده  ، نشونه این باشه  که به پایان عمرش نزدیک شده باشه  ، منظور شما این هست که این سر و صداش طبیعی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، alikocholo2013 گفته است :

من فقط از این میترسم  که  هارد به سر و صدا  افتاده  ، نشونه این باشه  که به پایان عمرش نزدیک شده باشه  ، منظور شما این هست که این سر و صداش طبیعی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه هارد به سر و صدا میوفته نشونه پایان عمرشه به دوتا متغیر بستگی داره : 1. داریم در مورد چه هاردی صحبت میکنیم 2 . چه مدل صدایی

هاردهای سری بلک به  پر سر و صدا بودن شهرت دارند و معمولا جای نگرانی نیست از این بابت ولی تو کاربری شما که بیشتر جنبه آرشیو اطلاعات داره barracuda pro هم کاملا مناسب و مطلوب هستش.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

درود

در مورد سری گلد وسترن دیجیتال  صداش بیشتر از بلک هست ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سری گلد صداش خیلی بیشتر هست. اگه هارد بلک رو دفرگ نکنی یا هم زمان ریدو رایت نداشته باشی، صداش قابل قبوله. 4 ساله بلک 4 ترا دارم مثل روز اولش کار میکنه، چون پر شده میخوام 6 تراشو بگیرم. البته نحوه استفاده و مراقبت از هارد هم مهمه و روی طول عمرش تاثیر میزاره.

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/23, 13:59:19، Devileytion گفته است :

سری گلد صداش خیلی بیشتر هست. اگه هارد بلک رو دفرگ نکنی یا هم زمان ریدو رایت نداشته باشی، صداش قابل قبوله. 4 ساله بلک 4 ترا دارم مثل روز اولش کار میکنه، چون پر شده میخوام 6 تراشو بگیرم. البته نحوه استفاده و مراقبت از هارد هم مهمه و روی طول عمرش تاثیر میزاره.

درود 

در مورد نحوه استفاده  و مراقبت از هارد  میشه یکم توضیح بدید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 51 دقیقه قبل، alikocholo2013 گفته است :

درود 

در مورد نحوه استفاده  و مراقبت از هارد  میشه یکم توضیح بدید 

چیزایی که مینویسم همش سلیقه ایه و دلیل علمی پشتشون نیست. ولی بنا بر شانس و یا عوامل دیگه تا امروز من هارد خراب نداشتم.

بنظر من لرزش موثر ترین عامل خرابی هارده. کیسایی که DVD رایتر دارن و زیاد ازش استفاده میشه یه مورده خودش. بحث بعد مشترک بودن میزی که مانیتور و موس و کیبورد روشونه با کیسه. من همیشه کیسم یه میز جدا داشته. مورد بعد حساس نبودن به عمل دفرگمنته. اگر هاردتون رو دفرگ میکنید با برنامه های حرفه ای هیچ موقع از تیک هایی که عمل دفرگ رو طولانی ولی دقیق انجام میدن استفاده نکنید. مواردی مثل Quick و Fast رو دنبال باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...