رفتن به مطلب

قیمت گذاری اکانت کلش اف کلنز

M.G
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

دوستان همون طور که در جریان هستید بازی کلش اف کلنز مدتی هست که مثل قدیما طرفدار نداره. 

به نظرتون میشه اکانتش رو فروخت. 

اگه اکانت بلا استفاده داشته باشیم میشه تبدیل به پولش کرد؟ 

لینک به دیدگاه

Up

در 3 ساعت قبل، M.G گفته است :

با سلام 

دوستان همون طور که در جریان هستید بازی کلش اف کلنز مدتی هست که مثل قدیما طرفدار نداره. 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، M.G گفته است :

با سلام 

دورانش گذشت داداش،من یه زمانی لول ۹۰داشتم ۲۷۰فروختم پول گذاشتم روش گوشی خریدم ،الان یوزرو پسوردتو بزاری اینجا کسی بلندش نمیکنه،با جرات بت میگم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینجا میتونی بفروشی http://clashcenter10.ir/

ولی خریدار پارسال که خودم رویال فروختم خیلی کم بود باید قیمتو پایین بزنی که فروش بره واسه قیمت هم برو آگهی های مشابه ببین و شما قیمتتو پایینتر بزن هر چی دستتو بگیره از هیچی بهتره

مراقب کلاهبردارا هم باش خودم اول توی شیپور آگهی کردم روزی 10 نفر پیام میدادن براحتی میتونم بگم 9 نفرشون کلاهبردار بودن هر کدوم به طریقی میخواستن مفتی اکانت صاحب بشن از فیش واریزی جعلی گرفته تا یک ساعت مخ زدن و ...

بهترین راه همونی که لینک دادم تا حالا توی 4 تا از فروشگاههای مشابه اکانت فروختم بهترینش همون موقع کلش سنتر بود طرف جمکده هم نرو که کلاهبرداره !

با سرچ توی گوگل میتونی فروشگاهای بیشتری ببینی و اگه معتبر بودن آگهی کنی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...