رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد مینرال اویل

Recommended Posts

باسلام 

راستش چند وقته یه جوری دلم میخواست یه مادینگ متفاوت بزنم و داشتم واسش پس انداز میکردم اما ته مدل های خنک کننده ای که همه استفاده میکنن اوپن لوپ های بازاره که تفاوت چندانی هم از لحاظ جواب دهی با مدل های بسته نداره

البته برای خنک کردن کارت گرافیک و cpu با هم رادیاتوره بزرگی نیازه که طبق تخمینی که زدم حداقل مثبت 6 تومن واسه خودش و بلاک و همینطور لوله های شیشه ای هزینه میشه که البته خیلی بالا پایین داره  چون خیلی از قطعات توی ایران نایابه

بصورت تصادفی یه سروره گیگابایت رو دیدم که توی مینرال اویل قرار داده بودن مشابهش رو چندسال پیش هم دیده بودم اما مینرال اویل توی ایران نبود و الان هم به لطف ماینرها وارد ایران شده

به این فکر افتادم که یه اکواریوم کوچیک تهیه کنم و باندل رو توش قرار بدم 

ماینرها زیاد از این روش برای خنک سازی اسیک ها استفاده میکنن اما سیستم گیمینگ ندیدم هنوز تو ایران

ویدیو ها و راهنما های خارجی زیادی دیدم حتی یه شرکت هم بوده که از 2009 تا 2014 تخصصی اکواریوم طراحی میکرده اما به خاطر ثبت نکردن اختراع تعطیل شده

طرح مدنظرم هم اینه  https://www.businessinsider.com/how-to-keep-your-pc-cool-with-mineral-oil-photos-video-2016-7

یا این البته با کمی تغییراتhttps://www.anandtech.com/show/12959/gigabytes-new-take-on-liquid-cooling

گفتم یه تاپیک راه بندازم ببینم کسی تجربه ای چیزی داره یا نه؟

چندتا سوالمم هنوز مونده:   1. چجوری میشه مینرال اویل رو از روی قطعات پاک کرد؟

2.ایا قطعه از گارانتی خارج میشه یا نه؟

3.برند مورد توصیه چیه و تا چندسال میشه روی کاراییش حساب کرد؟روش های تشخیص کیفیت مینرال اویل؟

4. ایا به فن ها فشار میاره یا تاثیری نداره؟مثلا کارت گرافیک

5. اگر قصد فروش داشته باشم افت قیمت بیشتری نسبت به دست دوم های توی بازار نخواهد داشت؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید در میون بذارید😊

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/25, 12:41:41، ASTS گفته است :

سلام

متشکر از راهنمایی تون 

تاحالا تجربه اش رو داشتید ؟؟؟؟

((((بقیه نظری ندارن ؟؟)))) 

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، amirarsalan76 گفته است :

متشکر از راهنمایی تون 

تاحالا تجربه اش رو داشتید ؟؟؟؟

((((بقیه نظری ندارن ؟؟)))) 

خواهش میکنم

فقط کارت گرافیک یعنی یه محفظه ای درست کرده بودم که کارت اونجا قرار میگرفت و با کابل رایزر به مادربرد وصل میشد اون محفظه هم یه خروجی ورودی داشت که میرفت به رادیاتور با یه پمپ و برمیگشت.

لینک به دیدگاه

از برندهایی که توی ایران پیدا میشه کدومش بهتره و چجور میشه تشخیص داد که اصلیه؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 26 بهمن 1397 در 14:20، ASTS گفته است :

خواهش میکنم

فقط کارت گرافیک یعنی یه محفظه ای درست کرده بودم که کارت اونجا قرار میگرفت و با کابل رایزر به مادربرد وصل میشد اون محفظه هم یه خروجی ورودی داشت که میرفت به رادیاتور با یه پمپ و برمیگشت.

میتونم هارد ssd m.2 رو توی مینرال بذارم یا آسیب میبینه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amirarsalan76 گفته است :

میتونم هارد ssd m.2 رو توی مینرال بذارم یا آسیب میبینه؟

مشکلی نداره فقط قبل اینکه مادربرد و یا SSD رو داخل مینرال اویل بذارید ssd رو روی مادربرد نصب کنید و کلا بعد از نصب قطعات و قرار دادن سیستم داخل اویل از تعویض و یا اضافه کردن قطعه خودداری کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...