رفتن به مطلب

بی صدایی masss effect andromeda

arash_aria
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سسلام اندرومدا زدیم فیت گیرل اما صدا بی صدا ممنون راهنمایی کنین 20% موارد صدا هست سیوم نمیکنه 

لینک به دیدگاه

کلا پکیدش یه بار پاک شدش مجبوری از سر ریختم دیگه لوددم نمیکنه خخخخخخ 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، arash_aria گفته است :

با سسلام اندرومدا زدیم فیت گیرل اما صدا بی صدا ممنون راهنمایی کنین 20% موارد صدا هست سیوم نمیکنه 

سلام ترجیحا سعی کن از فیت گرل استفاده نکنی ب خاطر فشاری ک ب هارد  سی پی یو و رم میاره و ...
بهترین ریپک کننده فل حال Corepack هستش اگر این بازی داره اینو دانلود کن اگر ریپک شده جز فیت گرل نبود 
توصیه میکنم نسخه کرک شده CPY رو بگیری 

لینک به دیدگاه

من 99 درصد بازیام قیت گیرله قطعات سالم باشه مشکلی نمیشه  به خاطر فشار مشکل هم با فایل سستاپ مخصوص amd درست شدش

به نظز من بهترین بی دردسسرترین بازیا مال فیت گیرله اگه قطعات سسالمی داشته باشیم در غیر اینصورت حق باشماست وگرنه نصب فیت گیرل به اندازه نصب

ویندوز 10 فشار وارد نمیکنه ولی خوب یه تستر خودش 

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما داداش.

این بازی کلا خیلی مشکل داره خودم هنوز نتونستم تمومش کنم انقدر مشکل داره(کرش هنگ بی صدایی...)

تجربه خودم اینجوری بود که وقتی زیاد به سیستم یا هارد فشار میاد ممکنه رم هم باشه سیستم کمی هنگ میکنه صدا میبره خودمم فیت گرل ریختم.

الان خودم این avp ها بیشتر از 19 نمیرفت اپدیت کردم به نسخه 1.10 دیگه اصلا نمیشه بازی کرد همش ارور direct x میده و سرچ کردم خیلیا این مشکلو داشتن وراه حلی نبود بعضیا گفته بودن با کم کردن گرافیک مشکلشون حل میشه.

شما امتحان کن گرافیک رو روی medium قرار بده و hdr و تریپل بافرینگ رو خاموش کن و رنگ هارو روی 32 بیت بزار البته اول موارد دیگروو تست کن بعد گرافیک رو بزار رو مدیوم.

اگر اوکی نشد بیزحمت مشخصات سیستمتون رو قرار بدید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ، این بازی هیچ مشکلی نداره و من تمومش کردم‌ بدون مشکل (ورژن فیتگرل).

مشکل نرم افزاری و یا سخت افزاری هست که دیگران هم باهاش مواجه شدن  و یا این که اپدیت رو جداگانه نصب کردن روی ریپک های مختلف. همچنین‌ بازی یه سری باگ داشت که با اپدیت ورژن ۱.۱۰ حل شده ، اگه اپدیت نکردین اپدیت کنید و یا ریپک جدید فیتگرل که ورژن ۱.۱۰ هست دانلود و نصب کنید.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

مشکل هم با فایل سستاپ مخصوص amd درست شدش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...