رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب کانفیگ مناسب! ✌

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

قصد خرید یه کیس کامل به جز گرافیک  رو دارم.

کاربریم برنامه نویسی ، گرافیکی مثل فتوشاپ به مقدار کم! و بازی هستش. گرافیک رو یه asus mini r7 360  دارم حدودا دوماه کارکرده.

کانفیگ هایی که معرفی میکنم بررسی کردم برای کارایی که میخوام انجام بدم کافی هستن ، یه fx 4320 یکماه کارکرده هم دارم که فعلا کافی احساس میشد و مشکلی نبود تا اینکه مادربرد مشکل پیدا کرد (msi 970a-g46 چیپ جنوبی سوخته) اگه کسی خواست هم برای فروش هستن. رم هارو هم بعد چند ماه یه چهار دیگه اضافه میکنم فعلا این کافیه.

ارزونترین پیشنهاد: حدود 3.200 تا 3.400

Asus a320m-k

Ryzen 3 1200

G.skill aegis 4gb

WD 1T blue

Green 430a

Green hiwa OR Tsco 4468

گرونترین پیشنهاد: حدود 4.300 تا 4.500.

Asus h310m-k

Core i3 8100

Crucial ballistic 4gb

Hdd: "

Power:"

Case:"

انتخاب میانیم اینه که همون amd رو بگیرم ، با یه برد گرونتر از چیپ b350.

نظر شما چیه؟

نظرتون درباره ی b350m-k چیه؟ (با توجه به اینکه روی vrm هیت سینکی نیست برای اورکلاک تا 3.5 با xfr روشن و یکمی هم اورکلاک رم چطوره؟)

فرق اینا چیه مثلا  a320m-k با m-e یا b350m-k  و e؟

*برد رو حتما ایسوس میخوام.

*نظرتون درباره ی گارانتی ماتریکس چیه؟

*بودجه ـم خیلی محدوده هرچی ارزونتر بشه بهتره.

*نظرتون درباره ی اینکه پلتفرم اینتل رو بردارم گرافیکم رو هم با gt1030 oc نو عوض کنم که پاور رو هم 380w ببندم چیه؟

مهمترین فاکتورم قابلیت اطمینانه و بعدش قدرت و بعد فروش مجدد.

میخوام حداقل سه سال بدون کوچکترین مشکل کار کنه.

باتشکر از دوستان.

@baned

@tsd137

@zen

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

• ارسال 65
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

ببینین با توجه به اینکه اینتل خیلی زود سوکت و بورد عوض میکنه پیشنهادم amd هست

بنظرم سی پی یو رو یه استپ قوی کن، و بعد از اون تو اینده رمتو زیاد کن

ینی بسته اول با سی پی یو قوی تر، و رم بیشتر در اینده

برای بوردم تو امتحانایی که کردم بورد گیگا واقعا سگ جون تر بوده( من بورد های اند ایسوز نداشتم،ولی خب بین بوردایی که داشتم و دارم گیگا بهتره)

پیشنهادم بورد گیگا هست البته اگر خوش قیمتش باشه الان...

لینک به دیدگاه

.

لینک به دیدگاه

دوستان لطف کنید بفرمایید برای سی پی یو های رایزن نسل اول لازمه بایوس برد اپدیت بشه؟

اگه بله چطوریه اپدیتش؟ چون ظاهرا اون امکان که بدون پردازنده و با یه دکمه اپدیت میشه بایوس  (با فلش) رو برد های های اند ایسوس دارن ، این معمولیا چطوریه؟؟

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون ، سی پی یو مناسبه ، حالا به نظر شما چی بگیرم 1300x؟ یا 2200g هم خوبه مثل 1300 فقط کش کمتر داره ولی گرافیک داخلی داره که خب یه امتیازه.

متأسفانه زیر یک و نیم حتی پیدا نکردم گیگا ، من ترجیحم زیر یک هست.

@amirff1

لینک به دیدگاه

سقف بودجه دقیق را مشخص مشخص کنید تا دقیق راهنمایی کنم شما را.

لینک به دیدگاه

والا برای کاملش تا چهارتومن  ، از اونجایی که نقدی نمیخوام بگیرم ، هرچی کمتر بشه قیمت بهتره.

رم فعلا چهار بسه ، قدرت پردازشی ضعیفترین سیستمی که گفتم هم کافیه.

همه قطعات رو نو میخوام.

باتشکر

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، AlirezaGT86 گفته است :

والا برای کاملش تا چهارتومن  ، از اونجایی که نقدی نمیخوام بگیرم ، هرچی کمتر بشه قیمت بهتره.

رم فعلا چهار بسه ، قدرت پردازشی ضعیفترین سیستمی که گفتم هم کافیه.

همه قطعات رو نو میخوام.

باتشکر

سلام.
علیرضا جان، نمیشه انتخاب اشتباه به شما پیشنهاد داد چون 4میلیون با زحمت بدست میاد، و خرید تک رم "اشتباه" هست، ببینید برخی مواقع ما 10عدد پول میدیم 10عدد قدرت و امکانات میگیریم، پس اگر 5 عدد پول بدیم احتمالا 5عدد قدرت بدست میاریم. ولی اگر از یه حدی کمتر پول بدین میره سمت خرید اشتباه مثلا اگر 3عدد پول بدید ، نه 3 تا نه 2تا بلکه فقط 1عدد قدرت و امکانات بدست میارید و بصورت تصاعدی ضرر میکنید.
یکی ازین اشتباهات خرید رم تک کاناله هست (بخصوص روی سیستم igpu) دومینش خرید مین بورد غیرقابل آورکلاک (بخصوص روی رایزن که براحتی 10% بدون هیچ کولینگ اضافه ای آور میشه)
لذا من این سیستم رو به شما پیشنهاد میدم :
23_24.25_15022019.thumb.jpg.a84c6b0cebc6fd7d6fb732bc774f9e59.jpg

سی پی یو که نسبت به قیمت بهترین هست تو این شرایط.
اس اس دی، دیگه جز آپشن ها نیست بلکه جزو خرید حتمی هست، شده اس اس دی بخرید ولی هارد نخرید، کار خیلی عاقلانه تر از خرید هارد مکانیکی هست.
گرین و کورزیر توی 400تومن تنها پاورهای مطمئن برای 3-4سال هستن، پیشنهاد میکنم کورزیر بگیرید که از سری 480 گرین 1عدد برق pcie اضافه تر دارن،پس فردا خدایی نکرده زبونم لال گرافیک گرفتید 2تا 6پین میخورد ، حداقل بتونید رو این پاور بالا بیارید تا گرافیک 200وات هم میشه بالا آورد اگر کولینگ خوب باشه،برای همینه "فن" رو اضافه کردم که یدونه IN داشته باشید و یدونه Out که مال خود کیس هست،قطعا میتونه بیشتر از 5درجه تاثیر دما روی تک تک قطعات بگذاره
کیس ها هم همگی زیر 300-400تومن تقریبا امیدی به ظاهرشون نیست، پیشنهاد میکنم توی این شرایط به فکر زیبایی نباشید،زیبایی=هزینه، بگذارید سر فرصت بنظرم.

ولی اگر تونستید هارد بگیرید، سمت 1ترا نرید، چون به نسبت قیمت وحشتناک گرون تره و انتخاب بدیه (حدود 500=1ترا، حدود 650=2ترا، مسلمه خرید اشتباهی هست حتی اگر پولتون نرسه)
23_24.07_15022019.thumb.jpg.149cb963dd060bea608a069e5d333f78.jpg

(قیمت ها و موجودی از فروشگاه همسایه هست چون تمام قطعات رو یکجا داشت)

همگی قطعات نو هستن، گارانتی 1تا3ساله
با این سیستم میشه دوتا2،لیگ آو لجند، فورتنایت، و اکثر MOBA ها رو روی 60فریم تنظیمات متوسط 1080P اجرا کرد، اکثر گیم های معمول روی 720P تنظیمات Low اجرا میشن روی 30 فریم، شاید برخی تایتل های تریپلA مثل بتلفیلد 5 مشکل داشته باشی ولی من توی تست ها دیدم طرف روی 60فریم اجراش کرده،بهرحال تو این شرایط سیستم خوبیه بنظرم.
Image result for 2200g igpu battlefield v

مادربورد های سری B میتونن گرافیک رو هم آورکلاک کنن.یعنی از 1100مگاهرتز میشه بیشتر هم آور کرد هرچند شخصا این مورد رو تست نکردم.
و نکته آخر» اکثر مادربورد هایی که الآن فروش میرن بایوس آپدیت شده و مشکلی ندارن ولی اگر کوچکترین شکی داشتین، خود فروشنده به رایگان بایوس مادربورد رو آپدیت میکنن.

موفق باشین.🙏

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

با توجه به بوجه سیستم زیر را پیشنهاد میکنم با قابلیت ارتقا پذیری بالا قیمت کل ۳۹۶۰.

b450m- a

2200g

kingston 4gb 2400

case z grand

power green gp530a

hdd 2tr wd

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۰۰۶۵۴.png

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۰۰۷۰۴.png

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۰۰۶۵۹.png

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

سلام.

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و پیشنهاداتتون فوق العاده ـست.

حقیقتش اینه که خودم بیشتر روی همون ارزونترینی که عرض کردم ولی با برد b350m-k نظر داشتم.

این برد با توجه به اینکه روی vrm هیت سینک نیست مناسبه؟ البته من نهایتا یکم رم رو و سی پی یو رو تا 3.5 اور کنم.

حقیقتش اینه که من همین الان 200gb فایل دارم پس ssd تنها به دردم نمیخوره.

پاور رو هم با توجه به اطلاعات عمومی کم یوزر ها بعدا برای فروش ترجیحم همون 430 گرین هست ، حساب کردم با 380 هم مشکلی نداره ولی 430 میگیرم.

درباره ی رم عرض کردم دو سه ماه دیگه میخواستم یکی دیگه بگیرم دوال چنل بشه ، و چون یه سری لوازم جانبی هم احتیاج دارم ترجیح میدم فعلا یکی بگیرم تا بعدا دوتاش کنم ، حالا ببینم اگه شد دوتا میگیرم از اول که راحت بشم.

اس اس دی رو هم بعدا گفتم اگه پول دستم اومد بگیرم و مانیتورمم عوض کنم (1600*900 هستش و vga فقط داره)

و اینکه من گرافیک دارم ، نیاز هست که 2200g بگیرم؟ بهتر نیست همون 1200 رو بگیرم؟ حتی 1300x هم به نظرم قیمتش با توجه به پرفورمنس بالاترش نسبت به 1200 زیاده و من کارم با fx 4320 هم راه میوفتاد ، گفتم اینو بگیرم اگه لازم شد قدرتش رو با اور میشه رسوند به 1300x.

کیس رو هم اورامان نمیخوام بگیرم چون پاور پایینه و کابل هاش از جلوی فن جلو رد میشه واسه همین خیلی واسه گرافیک کولینگ خوب نمیشه و اینکه شنیدم پایه هاش ضعیفه .

قصد دارم یا گرین هیوا بگیرم (که بازم پایه هاش ضعیفه ولی کولینگش برای گرافیک بهتره) یا تسکو 4468که یکی از فن های 80mm دیپ کول خودمو بزارم روش و جلو یه 120 بزارم ، بعداهم دوتا 120 کنار جا داره.

راستی رم رو چی بگیرم ارزونترین چیز مناسب؟

این گینکستون رو یه جا شنیدم روی حالت دوال خوب کار نمیکنه ، بلو اسکرین میشه و ازین حرفا.

نظرتون؟

لینک به دیدگاه

با توجه به نظرات و توصیه های دوستان ، به احتمال زیاد یه همچین چیزی رو بگیرم.

Asus b350m-k

Ryzen 3 1200

رم یا کروشال بالستیک یا جی اسکیل aegis یا کینگستون فیوری (نظر شما رو کدومه؟)

Wd 1T blue (صد تومن هم صدتومنه نگه میدارم برای ssd)

Green 430w

Tsco-4468

Deepcool xfan 120(اگه پیدا بشه)

چیزایی که دارم:

Asus mini r7 360

Dvd writer samsumg

Deepcool xfan 80+filter

.

رم رو بعدا یه چهار دیگه اضافه میکنم.

یه ssd هم بعدا میگیرم.

ماینتور هم بعدا تعویض میکنم.

باید سیستم رو گرفت دید شاید لازم شد بازم فن کیس بگیرم یا رایترم رو عوض کنم.

نظرتون چیه دوستان؟

ممنون از راهنمایی ها ❤

لینک به دیدگاه

اون کیس رو خیلی نمیپسندم ، رم رو هم ترجیح میدم هیت سینک دار بگیرم که پنجاه تومان حداقل بیشتره.

سی پی یو رو توی اون پست عرض کردم.

برد رو هم تفاوت های b450  و b350 چیه ؟ تصورم اینه که چون جدید اومده انقدر گرونه و صرفا یه بروزرسانی کوچیک برای نسل دو و سه باشه. مدل m-a رو هم بعید میدونم به کارم بیاد دوتا اسلات کافیه که میشه m-k.

هارد رو هم حدودا 150 کمتر میدم یه ترا میگیرم که نگه دارم برای ssd. اونقدرا حافظه احتیاج ندارم.

ممنونم ❤

لینک به دیدگاه

b450 حتما بگیر من سیستمی پیشنهاد دادم که قابلیت ارتقا بالا داشته باشه. b350 را پیشنهاد نمیکنم اصلا چون فرق قیمتی زیاد ندارن . و ارزش خرید ندارن بعد همون b450m-a را بدار فرقش با سری k فقط ۸۰ تومن هست با توجه به خواسته ای که داری پس سیستم زیر را ببند که بعد موقع ارتقا مشکلی نداشته باش قیمت کل ۴ تومن فیکس.

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۸۲۸۲۱.png

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۸۲۸۱۰.png

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۸۲۷۵۹.png

Screenshot_۲۰۱۹۰۲۱۶-۰۸۲۷۵۵.png

لینک به دیدگاه

سلام رم رو قویا پیشنهاد میکنم gskil ages بگیری 

هم فوق العاده سرعتش عالیه و هم با رایزن بسیار مچ هست 

لینک به دیدگاه

@TechBaMohsen

@zen

@ultragame888

سلام.

دوستان بودجه کاهش یافت به حداکثر 3600.

هارد و پاور و کیس رو یه میلیون تومان قیمت گرفتم که میزاریمش کنار کلاـ

مادربرد رو نظرتون روی b350 هست یا b450؟؟

من زیاد نمیخوام اور کنم ، نهایتش 3.5 برای 1200.

قیمت b350 در میاد 880-900.

قیمت b450 حدود 1090-1150.

ـــــــ

سی پی یو چی؟ فروشگاهی که قراره بخرم ازش 1200 رو نداشت ، حالا به نظر شما همین رو از جای دیگه بگیرم یا یکی از مدل های 2200g یا 1300x رو به قیمت به ترتیب 1110 و 1150-1160 بردارم؟؟ گرافیک دارم ، کدوم بهتره؟ و اینکه قدرت هر سه کافی هستش اینجا یکم اون بحث فروش مجددش اهمیت بیشتری پیدا میکنه.

ـــــ

رم چی بگیرم؟ 

کینگستون cl15 هستش و قیمتش هم از بقیه کمتره ، ولی یه حا شنیدم دوتا کنار هم مشکلاتی داشته و بلو اسکرین داده ، نظرتون چیه ?

کروشال بالستیک اسپرت رد چی؟ هماهنگ هست؟ cl16 هستش و قیمتش  نزدیک جی اسکیل هستش.

آخری هم جی اسکیل aegis که cl17 هستش 350 تومان چهار گیگ.

اگه b350 با 1200 ببندم شاید بتونم رم رو 8 بزارم ولی اگه نه مجبورم 4 بزارم تا دو سه ماه دیگه پول دستم بیاد بگیرم.

نظرتون چیه؟

باتشکر از اینکه با دلسوزی و سریع پاسخ میدید ❤

لینک به دیدگاه

همون سیستم اخر که پیشنهاد دادم بگیر اس اس دی را بعد بگیر رم هم همون کینگ استون را بگیر سازگاریش خوبه با رایزن مادربرد های b350  یک سری مشکلات داشت که در b450 حل شده .

لینک به دیدگاه

سلام

فعلا پلتفورم ای ام دی نسبت به اینتل به صرفه تر هستش  پس اینتل میره کنار

شما کارت R7 360 دارید پس کارتهای ضعیف مثل 1030 و  پردازندهای گرافیک دار مثل 2200 میره کنار .

..........

گزینه های روی میز میشن پردازنده 1300 و اگر پیدا کنید 1200 . البته اگر بتونید 1400 بخرید گزینه بهتری هستش اما بدوجه محدود هستش . ( پیشنهاد می کنم یه 1400 دسته 2 بگیرید )

برد های سری 400 نسبت به سری 300 برتری هایی دارن و ارزش داره که حدود 100 تومن بیشتر براشون هزینه کنید .

برای رم بهتره که دوال خرید بشه . البته شما میتونید در آینده هم بخرید .

SSD بسیار لازمه اما این رو هم میشه بعدا خرید .

کیس به سلیقه مربوط میشه . از اونجایی که پردازنه 1300 و 1400 و 1200 مصرف و دمای بالایی ندارن و کارتتون هم میان رده نسل خودش بوده و اون هم دمای بالایی نداره خیلی برای کیس هزینه نکنید .

لینک به دیدگاه

سلام ، تفاوت برد ها حدود 200-250 تومانه.

نمیدونم والا سی پی یو رو قصدم بود یت چیزی یردارم که فروشش بعداخوب باشه ، واسه همین گفتم نسل دوم بردارم بهتره ،  بعد با توجه به اختلاف قیمت ناچیزش با اون دوتا و قدرت تقریبا برابر با 1300x خب گرافیک رو داشته باشه مکلی نداره خاموشش میکنه.

کیس رو هم یه چیز 150 تومانی دارم بر میدارم ولی کولینگش خوبه بد نیست.

باتشکر

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

@TechBaMohsen

@zen

@ultragame888

سلام.

دوستان بودجه کاهش یافت به حداکثر 3600.

هارد و پاور و کیس رو یه میلیون تومان قیمت گرفتم که میزاریمش کنار کلاـ

مادربرد رو نظرتون روی b350 هست یا b450؟؟

من زیاد نمیخوام اور کنم ، نهایتش 3.5 برای 1200.

قیمت b350 در میاد 880-900.

قیمت b450 حدود 1090-1150.

ـــــــ

سی پی یو چی؟ فروشگاهی که قراره بخرم ازش 1200 رو نداشت ، حالا به نظر شما همین رو از جای دیگه بگیرم یا یکی از مدل های 2200g یا 1300x رو به قیمت به ترتیب 1110 و 1150-1160 بردارم؟؟ گرافیک دارم ، کدوم بهتره؟ و اینکه قدرت هر سه کافی هستش اینجا یکم اون بحث فروش مجددش اهمیت بیشتری پیدا میکنه.

ـــــ

رم چی بگیرم؟ 

کینگستون cl15 هستش و قیمتش هم از بقیه کمتره ، ولی یه حا شنیدم دوتا کنار هم مشکلاتی داشته و بلو اسکرین داده ، نظرتون چیه ?

کروشال بالستیک اسپرت رد چی؟ هماهنگ هست؟ cl16 هستش و قیمتش  نزدیک جی اسکیل هستش.

آخری هم جی اسکیل aegis که cl17 هستش 350 تومان چهار گیگ.

اگه b350 با 1200 ببندم شاید بتونم رم رو 8 بزارم ولی اگه نه مجبورم 4 بزارم تا دو سه ماه دیگه پول دستم بیاد بگیرم.

نظرتون چیه؟

باتشکر از اینکه با دلسوزی و سریع پاسخ میدید 2764.png

دوست خوبم رم رو حتما همون gskil رو بردار (من خودم 12 گیگ از همین مدل دارم 2400cl17 بسیار عالی و مچ هست )

در مورد برد هم عرض کنم که خودم  b350 m mortar دارم بی نهایت مادربرد عالی هست هم واسه اوور کلاک و هم از لحاظ پورت ها و امکانات عالیه .اما واسه 200 اختلاف بنده نظرم b450 هست اگر هم نتونستی هیچ اشکالی نداره همون 350 بردار 

قیمت سی پی یو ها رو نمیدونم ولی در درجه اول چون گرافیک خودت داری پس سراغ 2200 نرو همون 1300x خوبه  (اگر تفاوت قیمتش با 1400 حدود 200 اینا بود حتما حتما 1400 بردار )

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

نگاه کردم 1300x بیشتر از 100 تومان قیمت بالاتری داره از 2200g پس انتخاب بین 2200 و 1200.

لطفا بفرمایید کدوم رو ترجیح میدیدـ

Asus b350m-k

Ryzen 3 1200

2× g.skill aegis

Asus b450m-k

Ryzen 3 2200g

1×g.skill aegis

لینک به دیدگاه

نه قیمت همون 1300x هم زیاده ، چرا سمت 2200 نرم؟ مشکلی داره یا گرم میشه یا چی؟

کلاکش که همون 1300 فقط کش کمتر داره.

نسل دو هستش و بعدا برای فروش هم بهتره.

برد رو هم اگه 2200 بردارم b450 میگیرم با رم یه چهار ، اگه نه b350 و 1300 و دوتا چهار.

لینک به دیدگاه

@ultragame888

@zen

@TechBaMohsen

@amirff1

@big VULTURE

لینک به دیدگاه

نه دوست خوبم 2200 هیچ مشکلی نداره ولی معمولا وقتی گرافیک موجود داری اصلا توصیه نمیشه یه همچین cpuبگیری چون این سی پی یو واسه افرادی هست که قصد تهیه گرافیک ندارن و یا بعدا قصد خریدش دارن 

درضمن فروش 1300x بسیار بهتر از 2200 هست 

قطعات کامپیوتر باید عقلانی و بر مبنای نیاز انتخاب بشن اما یه مورد دیگری هم این وسط هست که بهش میگن سلیقه و علاقه به یه قطعه  (کاری به منطق و غیر منطق بودنش ندارم )

پس اگر شما با 2200 حال میکنی همون بگیر 

چون اگه چیزی که میخوای نگیری پس فردا همش تو فکرت و با خودت دعوا داری که چرا اون نگرفتم  (نظر شخصی من )

لینک به دیدگاه

.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...