رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب کانفیگ مناسب! ✌

اشتراک گذاری

Recommended Posts

پرازنده های 1300 و 2200 به هم بسیار نزدیک هستند.

برتری اصلی 2200 به 1300 وجود گرافیک سرخود هستش که کاربر رو از خرید کارت مجزا برای امور معمولی دکستاپ بی نیاز کنه . در مورد شما که کارت گرافیک دارید این مورد عملا بی فایده هستش .

با این حال تفاوت 2200 و 1300 چشمگیر نیست میتونید همون 2200 رو هم بگیرید و اصراری بر خرید 1300 نیست مخصوصا در قیمت برابر .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

• ارسال 65
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

البته کش هم هست ، 1300x ده مگ کش داره 2200 شش مگ.

2200:1110

1300x: حداقل 1300

کدوم نظرتونه؟

برد رو چی؟

رم یه چیز مناسب همین برد سراغ ندارید؟

من aegis روی توی QVL پیدا نکردم و کینگستون هم روی دوال چنل گفته بود نمیشه.

یه کروشال بالستیک اسپرت میمونه که اونم مطمئن نیستم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

درود جناب.
نظرم روی 2200G هست، نسل جدیدتر رایزن هست و معمولا حدود 200مگاهرتز راحت تر روی همون ولتاژ آورکلاک میشه.
برای مثال شما میتونید 1200رو به حدود 3.7 تا ماکزیمم 3.8 روی همون فن آورکلاک کنید، 2200G رو میتونید براحتی 3.8 و تا 3.95 و 4.1 بستگی به چیپ، آورکلاک کنید روی همون فن خودش.حتی اگر کارت داشته باشید بازهم 2200G انتخاب بهتریه، اللخصوص این امکان رو به شما میده که همین الآن گرافیکتون رو بفروشید یه مقدار پول خوبی دستتون بیاد برای خرید SSD یا لوازم مهم دیگه.

نکته بعدی رم یکی از دوستان خیلی مصمم هست به GSkill، این مارک بسیار خوبیه،ولی من شخصا GSkill دارم و رایزن 1600، دقیقا همون مشکلی رو داشتم که همه ی رایزن دار ها با تمام رم های دیگه اون اوایل داشتن، بحث ساپورت هیچ مطرح نیست، شما دقت کنین به CL که باید کمترین باشه و مگاهرتز که بهتره روی 2666 باشه یا حداقل 2400.تقریبا هر 1عدد CL برابر حدود 200مگاهرتز هست، یعنی 2400MHz CL15 تقریبا برابر هست با 2666 CL16 و برابر هست با 2800 CL17 ، اینطور تصور کنین، رم هم میتونین مقداری آور کنین بخصوص اگر مقدار CL رو بالا ببرین (هرچقدر CL بالاتر=ضعیف تر)

و در آخر،اگر آورکلاک بلد هستید و مشکلی ندارید به آور روی محدوده ی 3.8-3.9 برای 2200G، تقریبا هیچ تفاوت امکاناتی واضحی بین B350 با B450 نیست، میتونین توی نت بخونین. یعنی بنظرم اشتباه هست 250هزار تومن پول بدید برای .... هیچ! چون نصف امکانات B450 برای سری X هست و Precision Boost که اگر آورکلاک کنید عملا تمام هسته ها آور میشن، ولی توی پرسیژن بووست فقط تعداد کمی از هسته ها بووست میشن به سمت فلان فرکانس.برای  سی پی یو های سری X در سری 2000 بهتر هست سمت 400 AM4 برن اگر قصد آور ندارن.نگران بحث هیت سینکشون نباشین اصلا به اون حد دما نمیرسن این سی پی یو های 65وات اونقدر استرس برای مادربورد ایجاد نمیکنن.
مطالبتون رو خوندم ولی نظرم همچنان روی اون سیستم هست که پیشنهاد دادم نسبت قیمت به قدرتش بالاترین حد ممکن هست که میتونین ببندید و بنچمارک بگیرین.
موفق باشین🙏

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

مجددا ممنونم از پاسخ کاملتون.

بله احتمال زیاد همون 2200 یا اگه قیمتش مناسب بود 1300x بگیرم.

درباره ی رم من توی QLV برد b350m-k اون رم جی اسکیل رو پیدا نکردم ، کینگستون هم نوع هشت گیگش و بیشتر بود ولی چهار گیگش نبود ، حالا نمیدونم؟ بگیرم؟؟

توی دیجی کالا هم دونفر کامنت داده بودن که وقتی دوال چنل میشه بلو اسکرین میده و خطای ادرس دهی و اینا!

نظر شما چیه؟

اورکلاک هم بعید میدونم اگه بالاتر از 1200 بگیرم نیاز باشه ، شاید فقط XFR رو روشن کردم!

پس نظر شما روی بورد B350 هستش؟ قدیمی نیست برای نسل دو؟ بعدا برای فروشش سخت تر نیست؟ و اینکه شما میدونید چطوری باید بایوس رو اپدیت کنم؟؟

ببخشید زیادشد.

باتشکر ❤

@TechBaMohsen

@zen

@ultragame888

لینک به دیدگاه

تا جایی که من تست کردم مشکل بلو اسکرین روی برد b350 بود و روی b450  این مشکل حل شده در مورد رم هم بگه رم های کینگ استون با رایزن خوب جواب داده و مچ هستن. و مشکلی نداشته.

لینک به دیدگاه

دوست خوبم بنده به هیچ عنوان اصراری ندارم که حتما شما همین مارک و دقیقا همین برند بگیری بنده خودم وقتی سیستم جمع کردم چندین رم تست کردم و جواب نداد و فقط همین جواب داد پس دارم تجربه شخصی خودم میگم نه این که یه سری نوشته خونده باشم . پس اصل منظورم به شما این بود که از برند جی اسکیل بخرید نه اینکه حتما مارک ageasبرند gskil چندین مارک و مدل داره شما مدل های دیگش تهیه کنید. بله بنده خودم کاملا واقف هستم که هر چی تایمینگ رم پایینتر باشه بهتره. ولی دوتا جنبه داره یکی قیمت یکی مارک .کلام آخر هر رمی که عشقت میکشه بخر یعنی هر چقدر هزینت پاسخگو هست 

در مورد مادربرد هم من اون اولم گفتم 350 همون 450 هست هیچ فرقی ندارن ولی اختلاف 200 تومن اگر بنده خودم میخواستم سیستم جمع کنم همون 450 برمیداشتم چون هم جدیدتره و هم یه سری مشکلات خیلی کم که تو بعضی از بردها بوده برطرف شده (برد خودم 350 و الحمدلله هیچکدوم از این مشکلات که میگن نداشته ) 

آپدیت کردن بایوس هم  آسونه .حدالامکان میتونی از هر جا خواستی تهیه کنی بگی خودشون آپدیت کنن واست 

در مورد cpuهم که تصمیمت گرفتی دیگه 

انشاءالله سفارش بده و حالشو ببر😊

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

@zen

@ultragame888

@amirff1

@TechBaMohsen

@big VULTURE

سلام دوستان.

ممنونم از دلسوزی و مشاوره دقیقتون.

سیستمی که حدود 3.800 هزینه داشت (اقساطی خرید کردم ، اگه کسی خواست فروشگاه بزرگی هست توی قم که آشنای بنده هستش ، به سایر جاها هم ارسال دارن ، اطلاعاتی خواستید پ.خ درخدمتم) واسم به این ترتیب شد (گرافیک ، رایتر و فن کیس رو داشتم بقیه نو)

Asus b450m-k

Ryzen 3 2200g

Kingston hyper x 4gb *2 مجموع هشت

بقیه قطعات رو هم که قبلا اعلام کردم ، ssd رو فعلا نگرفتم ، لوازم جانبی هم دیگه هیچی نگرفتم فعلا همین تا بعدا انشاالله پول دستم بیاد.

رم رو توی QVL مادربرد دیدم پشتیبانی میکنه ، انشاالله که مشکلی نداشته باشه.

جی اسکیل رو اصلا توی لیستش پیدا نکردم (نوع های دیگه غیر از Aegis بود که گرون بودن) و crucial رو هم توی حالت دوکاناله شک ظاهرا مشکل ایجاد میشد ، اونطور که QLV  میگفت و تاجایی که من متوجه شدم ، به هر صورت این رم از اون دوتا cl پایینتری هم داره.

انشاالله دستم برسه تست میکنم خدمتتون نتیجه رو اعلام میکنم.

نظر و نکته و توصیه ای بود ممنون میشم بفرمایید.

ممنون از نظرات گرانبهاتون ❤

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

@zen

@ultragame888

@amirff1

@TechBaMohsen

@big VULTURE

سلام دوستان.

ممنونم از دلسوزی و مشاوره دقیقتون.

سیستمی که حدود 3.800 هزینه داشت (اقساطی خرید کردم ، اگه کسی خواست فروشگاه بزرگی هست توی قم که آشنای بنده هستش ، به سایر جاها هم ارسال دارن ، اطلاعاتی خواستید پ.خ درخدمتم) واسم به این ترتیب شد (گرافیک ، رایتر و فن کیس رو داشتم بقیه نو)

Asus b450m-k

Ryzen 3 2200g

Kingston hyper x 4gb *2 مجموع هشت

بقیه قطعات رو هم که قبلا اعلام کردم ، ssd رو فعلا نگرفتم ، لوازم جانبی هم دیگه هیچی نگرفتم فعلا همین تا بعدا انشاالله پول دستم بیاد.

رم رو توی QVL مادربرد دیدم پشتیبانی میکنه ، انشاالله که مشکلی نداشته باشه.

جی اسکیل رو اصلا توی لیستش پیدا نکردم (نوع های دیگه غیر از Aegis بود که گرون بودن) و crucial رو هم توی حالت دوکاناله شک ظاهرا مشکل ایجاد میشد ، اونطور که QLV  میگفت و تاجایی که من متوجه شدم ، به هر صورت این رم از اون دوتا cl پایینتری هم داره.

انشاالله دستم برسه تست میکنم خدمتتون نتیجه رو اعلام میکنم.

نظر و نکته و توصیه ای بود ممنون میشم بفرمایید.

ممنون از نظرات گرانبهاتون 2764.png

فوق العاده عالیه 

انشاءالله به خوشی استفاده کنی 

لینک به دیدگاه

به جای Asus b450m-k مدل دیگه میگرفتی بهتر بود نمیتونم مانیتور full hd دارین یا نه اگه نه همون پورت vga dvi کافیتون هست  با توجه به اینکه گفتید گرافیک فعلا قصد تهیه ندارید. سری 450 نیازی به اپدیت بایوس نداره و خیالتون از این بابت راحت با سری 2000 مچ هست و رمی که گرفتین

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/26, 23:35:49، TechBaMohsen گفته است :

سلام.
علیرضا جان، نمیشه انتخاب اشتباه به شما پیشنهاد داد چون 4میلیون با زحمت بدست میاد، و خرید تک رم "اشتباه" هست، ببینید برخی مواقع ما 10عدد پول میدیم 10عدد قدرت و امکانات میگیریم، پس اگر 5 عدد پول بدیم احتمالا 5عدد قدرت بدست میاریم. ولی اگر از یه حدی کمتر پول بدین میره سمت خرید اشتباه مثلا اگر 3عدد پول بدید ، نه 3 تا نه 2تا بلکه فقط 1عدد قدرت و امکانات بدست میارید و بصورت تصاعدی ضرر میکنید.
یکی ازین اشتباهات خرید رم تک کاناله هست (بخصوص روی سیستم igpu) دومینش خرید مین بورد غیرقابل آورکلاک (بخصوص روی رایزن که براحتی 10% بدون هیچ کولینگ اضافه ای آور میشه)
لذا من این سیستم رو به شما پیشنهاد میدم :

سی پی یو که نسبت به قیمت بهترین هست تو این شرایط.
اس اس دی، دیگه جز آپشن ها نیست بلکه جزو خرید حتمی هست، شده اس اس دی بخرید ولی هارد نخرید، کار خیلی عاقلانه تر از خرید هارد مکانیکی هست.
گرین و کورزیر توی 400تومن تنها پاورهای مطمئن برای 3-4سال هستن، پیشنهاد میکنم کورزیر بگیرید که از سری 480 گرین 1عدد برق pcie اضافه تر دارن،پس فردا خدایی نکرده زبونم لال گرافیک گرفتید 2تا 6پین میخورد ، حداقل بتونید رو این پاور بالا بیارید تا گرافیک 200وات هم میشه بالا آورد اگر کولینگ خوب باشه،برای همینه "فن" رو اضافه کردم که یدونه IN داشته باشید و یدونه Out که مال خود کیس هست،قطعا میتونه بیشتر از 5درجه تاثیر دما روی تک تک قطعات بگذاره
کیس ها هم همگی زیر 300-400تومن تقریبا امیدی به ظاهرشون نیست، پیشنهاد میکنم توی این شرایط به فکر زیبایی نباشید،زیبایی=هزینه، بگذارید سر فرصت بنظرم.

ولی اگر تونستید هارد بگیرید، سمت 1ترا نرید، چون به نسبت قیمت وحشتناک گرون تره و انتخاب بدیه (حدود 500=1ترا، حدود 650=2ترا، مسلمه خرید اشتباهی هست حتی اگر پولتون نرسه)

(قیمت ها و موجودی از فروشگاه همسایه هست چون تمام قطعات رو یکجا داشت)

همگی قطعات نو هستن، گارانتی 1تا3ساله
با این سیستم میشه دوتا2،لیگ آو لجند، فورتنایت، و اکثر MOBA ها رو روی 60فریم تنظیمات متوسط 1080P اجرا کرد، اکثر گیم های معمول روی 720P تنظیمات Low اجرا میشن روی 30 فریم، شاید برخی تایتل های تریپلA مثل بتلفیلد 5 مشکل داشته باشی ولی من توی تست ها دیدم طرف روی 60فریم اجراش کرده،بهرحال تو این شرایط سیستم خوبیه بنظرم.

مادربورد های سری B میتونن گرافیک رو هم آورکلاک کنن.یعنی از 1100مگاهرتز میشه بیشتر هم آور کرد هرچند شخصا این مورد رو تست نکردم.
و نکته آخر» اکثر مادربورد هایی که الآن فروش میرن بایوس آپدیت شده و مشکلی ندارن ولی اگر کوچکترین شکی داشتین، خود فروشنده به رایگان بایوس مادربورد رو آپدیت میکنن.

موفق باشین.1f64f.png

درود

توی رزولوشنهای پایین تفاوت فریم در حد 20-30 فریمه در مقابل 1080 مثلا من خودم 1050 دارم برای من در حد 1060 کار میده چون رزولوشنم 1024 بیست فریم بیشتر از 1080 میگیرم و تفاوت خیلی زیادیه همین بتل فیلدو من دیدم یکی با 450 بازی میکرد رو فریم 30-40

لینک به دیدگاه

من که مانیتورم 1600*900 هستش! اما بخوام عوض هم کنم گرافیک جدا دارم vega 8 برای ڔوز مباداست که اتفاقا چند ماه پیش اتفاق افتاد و گرافیکم خراب شد.

لینک به دیدگاه

@zen

@ultragame888

@big VULTURE

@TechBaMohsen

@فرهاد کوهکن

@Golds

@amirff1

سلام ، دوستان ظاهرا 2200g فقط 8 لاین pci-e برای گرافیک داره ، این از عملکرد کم میکنه؟ حتی اگه 1 درصد هست بفرمایید لطفا.

شنیدم که برای کارت های رده بالا هستش و توی پایین ها تأثیر خاصی نداره ، نظر شما چیه؟

یعنی یه r7 360 اگه تو یه بازی با 2200g مثلا 55 فریم بده ، با 1300x از اونجایی که قدرت cpu تقریبا یکی هست ممکنه 56 فریم یا بیشتر بده؟! 

و اینکه استفاده از تبدیل برای اتصال گرافیک به مانیتور از عملکرد کم میکنه؟ حتی یکدرصد؟؟

این دو مورد توی دما چی تأثیر دارن؟ حتی یک درجه؟؟!

باتشکر 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، AlirezaGT86 گفته است :

@zen

@ultragame888

@big VULTURE

@TechBaMohsen

@فرهاد کوهکن

@Golds

@amirff1

سلام ، دوستان ظاهرا 2200g فقط 8 لاین pci-e برای گرافیک داره ، این از عملکرد کم میکنه؟ حتی اگه 1 درصد هست بفرمایید لطفا.

شنیدم که برای کارت های رده بالا هستش و توی پایین ها تأثیر خاصی نداره ، نظر شما چیه؟

یعنی یه r7 360 اگه تو یه بازی با 2200g مثلا 55 فریم بده ، با 1300x از اونجایی که قدرت cpu تقریبا یکی هست ممکنه 56 فریم یا بیشتر بده؟! 

و اینکه استفاده از تبدیل برای اتصال گرافیک به مانیتور از عملکرد کم میکنه؟ حتی یکدرصد؟؟

این دو مورد توی دما چی تأثیر دارن؟ حتی یک درجه؟؟!

باتشکر 

سلام

pci-e برای کارت 360 هیچ تفاوتی نداره .

برای کارتهایی مثل 1080 شاید یکی دو فریم متفاوت باشه .

تبدیل  بسته به شرایط میتونه تاثیر داشته باشه یا نداشته باشه .

هیچ کدوم در مصرف و دما تاثیری نداره .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

pci-e برای کارت 360 هیچ تفاوتی نداره .

برای کارتهایی مثل 1080 شاید یکی دو فریم متفاوت باشه .

تبدیل  بسته به شرایط میتونه تاثیر داشته باشه یا نداشته باشه .

هیچ کدوم در مصرف و دما تاثیری نداره .

من فکر کردم که خب کارت از هر 16 تا استفاده میکنه وقتی مجبور باشه از نصفش استفاده کنه 8 تا بدون استفاده میمونن و 8 تا کارشون بیشتر میشه ، اینطوری گفتم شاید گرمای بیشتری تولید کنه و سرعتش کم بشه.

پس اینطوری نتیجه میگیریم که کارت هایی که در این حالت گلوگاه میشن انقدر قوی هستن که قبل از اینکه x8 این کار رو بکنه خود سی پی یو گلوگاهشون کرده!

درسته؟

تبدیل هم یه dvi-i هستش اکتیو نیست معمولیه مانیتورمم فقط vga داره.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، AlirezaGT86 گفته است :

من فکر کردم که خب کارت از هر 16 تا استفاده میکنه وقتی مجبور باشه از نصفش استفاده کنه 8 تا بدون استفاده میمونن و 8 تا کارشون بیشتر میشه ، اینطوری گفتم شاید گرمای بیشتری تولید کنه و سرعتش کم بشه.

پس اینطوری نتیجه میگیریم که کارت هایی که در این حالت گلوگاه میشن انقدر قوی هستن که قبل از اینکه x8 این کار رو بکنه خود سی پی یو گلوگاهشون کرده!

درسته؟

تبدیل هم یه dvi-i هستش اکتیو نیست معمولیه مانیتورمم فقط vga داره.

pci-e صرفا یه درگاه برای ارتباط کارت گرافیک هستش . این درگاه پهنای باند وسیعی داره و اکثر کارت گرافیک ها نیازی به این همه پهنای باند ندارن ( البته میزان نیاز بستگی به کار گرافیک داره ) پس درگاه 16 تایی pci-e 3 در اکثر موارد به حد خودش نمیرسه ( مثل لوله 4 اینچی که فقط 2 ، 3 اینچ آب درش جریان داره .) از این جهت نمونه 8 تایی هم در بسیاری از موراد میتونه همون تاثیر رو داشته باشه .

تبدیل عموما کیفیت تصویر رو کاهش میده اما در مورد شما بی تاثیر هستش چون مانیتور شما فقط درگاه VGA داره . اگر شما مانیتور بهتری داشتید میتونست تاثیر داشته باشه ولی الان نه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

سلام

یه چند نکته ای رو لازم دونستم بگم:

پردازنده ۲۲۰۰g با توجه به گرافیک داخلی خیلی بهتر هست علت این موضوع داشتن ۲ مشخصه است

۱- شما نیاز نیست گرافیک داخل پردازنده رو خاموش کنید بلکه میتونید اونو برای انجام کارهای سبک استفاده کنید(مثلا وقتی فقط ویندوز اجرا میشه یا فیلم میبینید یا نت گشت و گذار میکنید) اینجوری گرافیک اصلی خاموش میشه(البته خاموش کامل نه ولی چیپش خاموش میشه و خودش به شکل یه درگاه عمل میکنه)

۲− اگه شما اهل استفاده از VM همون ماشین مجازی باشید با کمک گرافیک داخلی میتونید با روش PassTrough گرافیک اصلیتونو به ماشین مجازی بدید و سیستم اصلی از گرافیک ثانویه استفاده میکنه

۳−به علت اینکه گرافیک اصلی خاموش میشه در نتیجه مصرف سیستم میاد پایین و البته تولید حرارت کم میشه و پاور هم کمتر تحت فشار میمونه

خلاصه هرجوری نگاه میکنم ۲۲۰۰g بهتره

لینک به دیدگاه

درود خدمت دوستان لیونی

دوستانی که اینهمه گفتید که هیچ فرقی بین b350 و b450 نیست ، دقت کنید که چیپست b350 از قابلیت xfr پشتیبانی نمیکنه و برای آینده نگری مناسب نیست . 

به دوستمون توصیه میکنم در صورت مهاجرت به نسل جدید مادربرد نسل جدید تهیه کنند. ارزش کمی هزینه بیشتر رو داره.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Chabouk گفته است :

درود خدمت دوستان لیونی

دوستانی که اینهمه گفتید که هیچ فرقی بین b350 و b450 نیست ، دقت کنید که چیپست b350 از قابلیت xfr پشتیبانی نمیکنه و برای آینده نگری مناسب نیست . 

به دوستمون توصیه میکنم در صورت مهاجرت به نسل جدید مادربرد نسل جدید تهیه کنند. ارزش کمی هزینه بیشتر رو داره.

موفق باشید

سلام دوست عزیز ، در اینکه b450 آینده نگرانه تر و کم باگ تر هست شکی نیست ، اما تا جایی که بنده اطلاع دارم b350 هم از xfr پشیبانی میکرد ، یه فروم خارجی که میگفت اصلا xfr ربطی به برد نداره و روی a320 هم میشه استفاده کرد و یه قابلیت در cpu هستش.

قیمتشونم حدود 100 تا 120-130 فرق داره.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MojArch گفته است :

سلام

یه چند نکته ای رو لازم دونستم بگم:

پردازنده ۲۲۰۰g با توجه به گرافیک داخلی خیلی بهتر هست علت این موضوع داشتن ۲ مشخصه است

۱- شما نیاز نیست گرافیک داخل پردازنده رو خاموش کنید بلکه میتونید اونو برای انجام کارهای سبک استفاده کنید(مثلا وقتی فقط ویندوز اجرا میشه یا فیلم میبینید یا نت گشت و گذار میکنید) اینجوری گرافیک اصلی خاموش میشه(البته خاموش کامل نه ولی چیپش خاموش میشه و خودش به شکل یه درگاه عمل میکنه)

۲− اگه شما اهل استفاده از VM همون ماشین مجازی باشید با کمک گرافیک داخلی میتونید با روش PassTrough گرافیک اصلیتونو به ماشین مجازی بدید و سیستم اصلی از گرافیک ثانویه استفاده میکنه

۳−به علت اینکه گرافیک اصلی خاموش میشه در نتیجه مصرف سیستم میاد پایین و البته تولید حرارت کم میشه و پاور هم کمتر تحت فشار میمونه

خلاصه هرجوری نگاه میکنم ۲۲۰۰g بهتره

سلام ، ممنونم کاملا دقیق و درست فرمودید ، واقعا ارزشمند هست.

امروز انشاالله به دستم میرسه.

اگه آفش کنیم توی دمای cpu قطعا باید تأثیر داشته باشه نه؟ چون خودش یه حرارتی تولید میکنه که اگه نباشه دما باید پاییتر باشه از حالت آن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، AlirezaGT86 گفته است :

اگه آفش کنیم توی دمای cpu قطعا باید تأثیر داشته باشه نه؟ چون خودش یه حرارتی تولید میکنه که اگه نباشه دما باید پاییتر باشه از حالت آن.

اگه بخوای مرتب از گرافیک به آنبرد سوییچ کنی باید کابل تصویر هم هی عوض کنی به نظرم با همون کارت گرافیکت کار کن میخواین واسه کارهای سبک سوییچ کنید حالا این کارهای سبک مثلا چقدر کارت گرافیکو زیر فشار میبره که سوییچ کردن لازمه ؟! 

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

اگه بخوای مرتب از گرافیک به آنبرد سوییچ کنی باید کابل تصویر هم هی عوض کنی به نظرم با همون کارت گرافیکت کار کن میخواین واسه کارهای سبک سوییچ کنید حالا این کارهای سبک مثلا چقدر کارت گرافیکو زیر فشار میبره که سوییچ کردن لازمه ؟! 

نه لازم که نیست ، اما خب دوستمون هم فرمودن برای یه سری کارها دوتا باشه بهتره.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

نه عزیز!
اصلا اینطور نیست!
وگرنه من باید روزی ۱۰−۱۵ بار کابل رو جدا کنم(که نمیکنم)

اینو سوییچینگ، داخلی و توسط برد اصلی انجام میشه و دستور اون هم توسط درایور کارت گرافیک صادر میشه!(البته شما هم میتونید مشخص کنید که برنامه فولان با گرافیک داخل پردازنده اجرا بشه و فولا ن مثلا گیم با گرافیک مجزا)

در 9 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

تاثیر داره اما شاید محسوس نباشه(چون این گرافیک ها معمولا طراحی حرارتی بالایی ندارن، مثلا همین وگا ۸ که داخل این پردازنده هست از ۱۲ وات تا حداکثر ۲۵ وات توان داره که بسته به اینکه تنظیمات چطور باشه مقدارش تعیین میشه(شرکت تعیین میکنه))

raven ridge die (annotated).png

اینم شمای داخلی این پردازنده!

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

سلام دوست عزیز ، در اینکه b450 آینده نگرانه تر و کم باگ تر هست شکی نیست ، اما تا جایی که بنده اطلاع دارم b350 هم از xfr پشیبانی میکرد ، یه فروم خارجی که میگفت اصلا xfr ربطی به برد نداره و روی a320 هم میشه استفاده کرد و یه قابلیت در cpu هستش.

قیمتشونم حدود 100 تا 120-130 فرق داره.

درود

دوست عزیز قرار دادن یک فروم گزینه مناسبی برای منبع نیست چون هرکسی می‌تونه توش دخیل باشه ، با کمی سرچ در منابع معتبر در میابید که قابلیت XFR به برد هم مرتبط هستش و فقط در سری برد های B450 -x370-x470-x399-x499  وجود داره.

در کل به نظر بنده بهترین برد همون گزینه B450 ترجیحاً از برند ایسوس یا ام اس ای هست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

درود

دوست عزیز قرار دادن یک فروم گزینه مناسبی برای منبع نیست چون هرکسی می‌تونه توش دخیل باشه ، با کمی سرچ در منابع معتبر در میابید که قابلیت XFR به برد هم مرتبط هستش و فقط در سری برد های B450 -x370-x470-x399-x499  وجود داره.

در کل به نظر بنده بهترین برد همون گزینه B450 ترجیحاً از برند ایسوس یا ام اس ای هست.

موفق باشید.

کلام شما صحیح ، اما بنده عرض کردم تا جایی که بنده میدونم و تحقیق کردم روی b350 هم وجود داره ، عرض نکردم منبعم اون فرومه ، عرض کردم من حتی توی یه فروم شنیدم که گفتن این یه فیچر برای cpu هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...