رفتن به مطلب

انتخاب cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز من هنوز نمیدونم چیکار کنم بین خرید سی پی یو 
بین 8100 و 1400 و 1600 کدومو بخرم کارمم همینطور که قبلاً گفتم همه چی هست هم گیم هم کار و اینکه الان من رم 8 کورسیر CL14 دارم تک کاناله هست بعدا میخوام یه 8 اضاف کنم ممکنه مشکل داشته باش با رایزن و اینکه اهل اورکلاک اینا هم نیستم و اینکه چه مادربردی بخرم ممنون دوستان. 

لینک به دیدگاه

من خودم تا حالا از ryzen استفاده نکردم ولی الان که قیمت های گرون شده آدم شاید مجبور به خریدش بشه. اگه نظر منو می خوای می گم یه i3 8100  با یه مادربرد ASUS PRIME B360M-K  بگیر. اون 1400کارای کمتری دارن و قیمتشون هم فقط یه کمی کمتره که فکر نکنم ارزش داشته و با intel مشکلت با رم هم حل می شه. 

1600x  هم شاید بشه گفت 10-15 درصر از 8100 قویتره ولی قیمتشه م بالاتره. باز خودت می دونی.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، amir44 گفته است :

من خودم تا حالا از ryzen استفاده نکردم ولی الان که قیمت های گرون شده آدم شاید مجبور به خریدش بشه. اگه نظر منو می خوای می گم یه i3 8100  با یه مادربرد ASUS PRIME B360M-K  بگیر. اون 1400کارای کمتری دارن و قیمتشون هم فقط یه کمی کمتره که فکر نکنم ارزش داشته و با intel مشکلت با رم هم حل می شه. 

1600x  هم شاید بشه گفت 10-15 درصر از 8100 قویتره ولی قیمتشه م بالاتره. باز خودت می دونی.

ممنون عزیز دوستان نظر دیگه ای ندارند؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز بدون تردید 1600x بخر هم واسه گیم بسیار عالیه و هم کارهای تخصصی  دیگه سیستم

شاید مقداری الان قیمتش بالا باشه ولی بعدش خیالت راحت حداقل چند سال واست جوابگو هست. از طرفی نسل جدید هم بخای بخری دیگه نیاز نیست مادربرد عوض کنی و فقط با یه آپدیت بایوس ردیفه 

بردت رو هم حتما b350 کمتر نگیر  

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام

دوست عزیز بدون تردید 1600x بخر هم واسه گیم بسیار عالیه و هم کارهای تخصصی  دیگه سیستم

شاید مقداری الان قیمتش بالا باشه ولی بعدش خیالت راحت حداقل چند سال واست جوابگو هست. از طرفی نسل جدید هم بخای بخری دیگه نیاز نیست مادربرد عوض کنی و فقط با یه آپدیت بایوس ردیفه 

بردت رو هم حتما b350 کمتر نگیر  

ممنون عزیز دوستان پیشنهاد دیگه فقط عزیز فک نکنم با رم کورسیر هم سازگاری کافی داشته باش دوستان همه گفتن رم جی اسکیل خوبه 

لینک به دیدگاه

همون طور که دوستمون گفتن و خود بنده تجربه دارم رایزن 1600 خیلی بهتره برد a320هم هست ولی b350 بهتره رم هم کروشیال اسپورت کاملا سازگاره

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

همون طور که دوستمون گفتن و خود بنده تجربه دارم رایزن 1600 خیلی بهتره برد a320هم هست ولی b350 بهتره رم هم کروشیال اسپورت کاملا سازگاره

عزیز رم من کورسیر هست تک  کاناله هست واسه همین فک کنم نه سازگاری داشته باش نه با تک کاناله مچ باش اینتل در این مورد اصلاً مشکلی نداره رایزن قرار تو نسل جدید این مشکلاتو بهبود ببخشه به نظرم همون 8100 خوب باش 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mr mega گفته است :

عزیز رم من کورسیر هست تک  کاناله هست واسه همین فک کنم نه سازگاری داشته باش نه با تک کاناله مچ باش اینتل در این مورد اصلاً مشکلی نداره رایزن قرار تو نسل جدید این مشکلاتو بهبود ببخشه به نظرم همون 8100 خوب باش 

اگر به نتیجه رسیدین پس خریدتون رو نهایی کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mr mega گفته است :

ممنون عزیز دوستان پیشنهاد دیگه فقط عزیز فک نکنم با رم کورسیر هم سازگاری کافی داشته باش دوستان همه گفتن رم جی اسکیل خوبه 

دوست خوبم بنده چیزی رو که در موردش اطلاعات نداشته باشم و یا خودم تست نکرده باشم به هیچکس توصیه اش نمیکنم 

بنده در مورد gskil مطمان هستم که سازگاره  (خودم الان 12 گیگ ازش دارم و سرعتش هم عالیه gskil ages )

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/26, 20:38:35، mr mega گفته است :

سلام دوستان عزیز من هنوز نمیدونم چیکار کنم بین خرید سی پی یو 
بین 8100 و 1400 و 1600 کدومو بخرم کارمم همینطور که قبلاً گفتم همه چی هست هم گیم هم کار و اینکه الان من رم 8 کورسیر CL14 دارم تک کاناله هست بعدا میخوام یه 8 اضاف کنم ممکنه مشکل داشته باش با رایزن و اینکه اهل اورکلاک اینا هم نیستم و اینکه چه مادربردی بخرم ممنون دوستان. 

سلام.

به طور کلی رایزن به صرفه تر در میاد.

رم رو توی QVL بردی که میخواید بگیرید چک کنید  (نمیدونم بودجه تون چقدره ولی b450 و اولویت دوم b350 رو پیشنهاد میدم) به احتمال زیاد سازگاره ، سی پی یو رو هم پیشنهادم 1400 هستش.

با توجه به کارایی و آپشن ها مثل اورکلاک خیلی به صرفه تر از اینتل در میاد.

اینتل خواستید بگیرید هم خوبه ، ولی این دو کاناله برای اینتل هم هست ، سازگاری رم هم هست ، هرچند که فعلا اینتل با رم های بیشتری سازگاره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...