رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید CPU و Motherboard

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اول از سیستم فعلیم بگم 

AMD Athlon II X4 631 2.6Ghz

EVGA Geforce 750 TI Superclocked 2GB DDR5

Hyperx Fury 8GB DDR3-1866

خب همونطور که معلومه CPU که دارم مال حدود 10 سال پیشه و طبیعتا الان هیچ حرفی واسه گفتن نداره. به خصوص اینکه حتی از SSE4.1 هم ساپورت نمیکنه و تو خیلی از نرم افزار/بازی های فعلی دچار مشکل هست.

چند وقته که تو فکر خرید CPU  افتادم. بیشتر هدفم گیمینگ هست ولی میدونم که کارت گرافیک جالبی ندارم و اونم به زودی باید عوض شه ولی در حال حاضر CPU به شدت داره Bottleneck برای سیستم ایجاد میکنه.

حالا با این تفاسیر و بودجه حدودی 3 میلیون (یکم اینور اونور) چه گزینه هایی مد نظرتون هست؟ خودم یه سرچ کردم وفهمیدم که اگه نخوام به DDR4 آپگرید کنم (از نظر خودم تفاوت بین DDR4 و DDR3 توی گیمینگ خیلی محسوس نیست و با توجه به اینکه رم فعلیم DDR3 هست ترجیحا نمیخوام عوضش کنم چون هزینه تراشی میشه) گزینه هایی مثل i5-4690 یا i5-4460 مطرح هستند که قیمت تقریبیشون بین 1200 تا 1600 هست.  

از یه طرفی دور از احتمال نیست که کارت گرافیکو در آینده عوض کنم و نمیخوام CPU که انتخاب میکنم خیلی شوت باشه. با این حساب نظرتون راجع به گزینه ای مثل i7-4790 و حتی i7-4790k که اختلاف قیمتی نزدیک 200 تومن دارند و توی رنج 2100-2400 هستند چطوره؟ نسبتا قدیمی هستند ولی هنوزم اینطور که از بنچ مارک ها متوجه شدم جزو CPU های قوی هست. به نظرتون ارزش هزینه کردن نسبت به 4690 و 4460 داره؟ جفتشون معماری هسول هستند ولی 4790 رو شنیدم مشکل دما داره و نیاز به کولینگ نسبتا قوی داره. کولینگ خوب CPU چقدر میشه هزینش؟

در مورد مادربرد چی؟ به هیچ وجه قصد اورکلاک کردن ندارم و یه مادربرد معمولی با یه اسلات PCI و 2 تا اسلات رم DDR3 واسم کفایت میکنه. با این تفاسیر چقدر باید برای مادربرد هزینه کنم و ارزون ترین آپشنا چیا هستند؟ میشه با 500-600  چیز مناسبی گرفت؟
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم

ویرایش شده توسط Albis
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...