رفتن به مطلب

انتخاب سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من حدود 9 میلیون تومن بودجه دارم و میخوام قطعه کامپیوتر بگیرم

میخوام قطعات نو باشه تاخیالم راحت تر باشه 

کانفینگ مد نظرم هم این هست

asus rog b360-f

rog strix 1070ti

i3 8100

4g 2400 ×2 

600 hp+

در ضمن هارد و کیس هم دارم

مرسی از فورم خوب لیون و کسانی که نظر میدهند

لینک به دیدگاه

اصلا و ابدا اون سیپیو بدرد 1070ti نمیخوره دوست عزیز یا بودجه رو بیشتر کنین یا گرافیک پایین تر بردارین

در ضمن 8 گیگ رم هم خیلی کمه برای بازی های حال حاضر

پیشنهاد من خرید یه 1060 هست با 16گیگ رم و یه سیپیو مناسب که بسته به خودتون داره ای ام دی بخواید یا اینتل

لینک به دیدگاه

فقط رم جواب بده بعد هم دوباره ارتقا میدم

هر cpu باشه فرق نمیکنه

فقط به یکی از این کارت ها بخوره

1060 .1050ti.rx580.1070

در ۱ ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

اصلا و ابدا اون سیپیو بدرد 1070ti نمیخوره دوست عزیز یا بودجه رو بیشتر کنین یا گرافیک پایین تر بردارین

در ضمن 8 گیگ رم هم خیلی کمه برای بازی های حال حاضر

پیشنهاد من خرید یه 1060 هست با 16گیگ رم و یه سیپیو مناسب 

ویرایش شده توسط Deadgamer
لینک به دیدگاه

با این وضع بازار بنظرم گرافیک رو اصلا تغییر ندید ، چون ارتقا گرافیک بعدا سخته بخصوص الان که همه ماینر شدن و خریدار هم سخت اعتماد میکنه برای خرید گرافیک بالارده ! 

مادربرد مناسب ببندید سی پی یو و رم رو بعدا هم میشه با ضرر خیلی کمتر و بی دردسر ارتقا داد 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

با این وضع بازار بنظرم گرافیک رو اصلا تغییر ندید ، چون ارتقا گرافیک بعدا سخته بخصوص الان که همه ماینر شدن و خریدار هم سخت اعتماد میکنه برای خرید گرافیک بالارده ! 

مادربرد مناسب ببندید سی پی یو و رم رو بعدا هم میشه با ضرر خیلی کمتر و بی دردسر ارتقا داد 

داداش چی و تغییر ندم من اصلا کارت ندارم میخوام بخرم

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

داداش چی و تغییر ندم من اصلا کارت ندارم میخوام بخرم

منم همین رو میگم دیگه ، میگم اصلا برنامت رو تغییر نده ، کارت رو رده بالا بخر ، سی پی یو و رم رو بعدا راحت میفروشی رو ارتقا میدی ، فقط مادبرد هم رو خوب بردار

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، فرـشاد گفته است :

منم همین رو میگم دیگه ، میگم اصلا برنامت رو تغییر نده ، کارت رو رده بالا بخر ، سی پی یو و رم رو بعدا راحت میفروشی رو ارتقا میدی ، فقط مادبرد هم رو خوب بردار

مشکل گلوگاه هست که دوستان میگن والا من که میخواستم بردارم

لینک به دیدگاه

داداش گلم i3 سری8000 اسمش i3هسش وگرنه مثله i5 سری 7000 هسش قدرت گیمینگش و چهار هسته چهار ترد داره در ضمن با i7 2600k 3.7 گیگاهرتزی شونه به شونه میره. 

با خیال راحت خرید کنید.

ولی من اگر جای شما بودم مین سی پی یو رم پاور گرافیک رو دست دو تمیز میگرفتم. 

مثلا 

2600k یا 4690k که در آینده براحتی اورکلاک بشه و در آینده کارتو راه بندازه. 

مینم سری z 1155یا 1150 در ست درمون و رم 16gb 1600mhz(گول فرکانس بالا رو نخورید ک  توی بازی ها مهم نیس) پاورم کورسیر. کولرمستر. Evga پیشنهاد بندی. 

گرافیک هم 1080 دست دو بگیر ولی از دوستان مورد اعتماد بازارچه ک حرفشون سنده! 

ایشالا ک بگیری و لذت ببری. 😁

لینک به دیدگاه

درود

درصد گلوگاه پردازنده بالاست به جای کارت 1070ti کارت 1070  بردارید همراه با پردازنده i5 8400

Screenshot_2019-02-16-22-28-25-093_com.android.chrome.thumb.png.68433a394a43e72a578aadd004f2635f.png

لینک به دیدگاه

نصف سوالاتتون میتونین تو یوتیوب جوابشو پیدا کنید. 

بنده از سال 81 پی سی باز شدم و فقط 2سال اول نو گرفتم و بعد اون دیگه کلا دست دو میگیرم و لذتشو میبرم 

قیمت کمتر قدرت خرید بیشتر ضرر کمتر در آینده... 

نکته اول حتما گارانتی دار باشن قطعات

نکته دوم از دوستان مطمعن بازارچه خرید کن و البته با سیستم واسطه لیون چرا که احتیاط شرط اول عقله. 

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام

پردازنده رو رایزن بردارید . گرچه در گیم اینتل دست بالاتر رو داره اما تفاوت پردازنده های رایزن و اینتل در فریم های بالای 60 هستش  پردازنده های رایزن مثل 1400 و 1600 در فریم 60 گلوگاه نمیشن .

در مورد کارت گرافیک . بهتره سراغ نسل 1000 انویدیا نرید ! تجربه ثابت کرده با عرضه نسل جدید گرافیک های انویدیا نسل قبلی عملا به فراموشی سپرده میشن .

این بنچمارک نسخه جدید مترو هستش که از جمله تایتل های انویدیاست :

کارت 1080 اومده زیر وگا 56 !

کارت 590 هم با 980Ti برابری می کنه .

وقتی  همین اول کار ( منظورم اولین بازیها بعد از عرضه سری 2000 هستش ) کارتهای سری 1000 به این حال و روز افتادن وضعشون در آینده قرار چی بشه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

سلام دوستان من حدود 9 میلیون تومن بودجه دارم و میخوام قطعه کامپیوتر بگیرم

میخوام قطعات نو باشه تاخیالم راحت تر باشه 

کانفینگ مد نظرم هم این هست

asus rog b360-f

rog strix 1070ti

i3 8100

4g 2400 ×2 

600 hp+

در ضمن هارد و کیس هم دارم

مرسی از فورم خوب لیون و کسانی که نظر میدهند

سلام.
جناب با تست هایی که قبلا دیده بودم و  اینجا هم میشه دید (ازونجاییکه 1070Ti تقریبا = 1080 هست) میشه گفت حدودا با 4هسته سی پی یو های مدرن امروزی در محدوده 3.6گیگاهرتز، تقریبا مشکل باتلنک نخواهید داشت، بخصوص اگر 8ترد باشه.
اگر بتونید سمت AMD برید، توی همون بازه ی قیمتی 8100 میتونید 8ترد گیر بیارید 2400G و راحت تا 4گیگاهرتز آور میشه، خیالتون واقعا راحت تره.
اگر قصدتون اینه حتما اینتل بگیرید، میتونید با 8100 هم کار کنید، من عموما به فکر نسبت قدرت به قیمت هستم، ولی اگر قصدتون برند خاصی هست این نظر کاملا شخصیه و خودتون تصمیم بگیرید.
هرچقدر رزولوشن مانیتورتون بیشتر از 1080P باشه، گلوگاه کمتر و کمتر اتفاق میفته، هرچقدر فریم ریت بیشتر باشه (مثلا مانیتور 1080P و 144هرتز داشته باشید) بشدت به سی پی یو نیاز دارید.حداقل 6هسته نزدیک به 4گیگاهرتز نیازه.

ولی اگر مانیتور qHD یا 4K دارید بخصوص روی 60فریم، همون 4 هسته با خیال راحت میشه بهش اطمینان داشت.

AMD »
image.thumb.png.7f50b8d026fc33b79df96c5846ddf07f.png
اگر از SSD بزنی میشه 8950تومن به بودجه ات میخوره.

مادربورد 4اسلات رم ساپورت میکنه واسه ارتقاء جا داری، کلا مادربورد 4اسلات رم بگیر، تو این شرایط بشدت نیاز میشه.، و برای پاور من مطمئن هستم که میتونی Corsair v450 ببندی که 150تومن ارزونتره، ولی خب هرجور صلاح میدونی.

INTEL»
image.thumb.png.3d574e3e6e93e75769f39730daef41ca.png
اگر از SSD بزنی میشه 8900تومن که به بودجه ات میخوره.

همه قیمت ها از فروشگاه همسایه هست.به جز سی پی یو اینتل، همگی دارای گارانتی 1تا3 ساله.

(این چند روزه حوصله کردم واسه اینجور اکسل ها😅 )

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، TechBaMohsen گفته است :

برای من مهم fps بیشتر هست نه رایزن یا اینکه چون من کارم  گیم زدنه و گاهی فتوشاپ و...

پس اینکه Intel یا amd مهم نیست مهم با زده بهتر هست مرسی از اینکه نظر دادید

حالا از استاد های بزرگ میخوام بهم بگویند کدام پلت فرم fps بیشتری میده تا تهیه کنم

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

برای من مهم fps بیشتر هست نه رایزن یا اینکه چون من کارم  گیم زدنه و گاهی فتوشاپ و...

پس اینکه Intel یا amd مهم نیست مهم با زده بهتر هست مرسی از اینکه نظر دادید

حالا از استاد های بزرگ میخوام بهم بگویند کدام پلت فرم fps بیشتری میده تا تهیه کنم

مقدار فریم بستگی به این موارد داره :

بازی مورد نظر

GPU مورد استفاده

رزولیشن و تنظیمات گرافیکی مورد نظر

CPU مورد استفاده

مقدار + سرعت (کدوم نسخه از  DDR باشه ، چه فرکانس و تایمینگی داشته باشه + تعداد رم ( دوال و ... بودن )

( سایر موراد مثل نسخه ویندوز و ... که فعلا محل بحث ما نیست )

تمام این گزینه های بالا مهمه و بدون مشخص شدن هرکدومشون نمیشه نظر درستی داد اما سه گزینه اول مهمتر از سایرین هستند .

وقتی شما مشخص نکردید در چه رزولیشنی بازی می کنید نمیشه گفت تفاوت CPU ها در چه حد هستش . در هر صورت تا فریم 60 عملا هیچ تفاوتی بین پردازنده های به روز اینتل و ای ام دی نیست . از 1400 به بالا در رایزن و از 8100 به بالا در اینتل اکثرموارد تفاوت ها به فریم بالای 60 محدود میشه .

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

مقدار فریم بستگی به این موارد داره :

بازی مورد نظر

GPU مورد استفاده

رزولیشن و تنظیمات گرافیکی مورد نظر

CPU مورد استفاده

تمام این گزینه های بالا مهمه 

خب من روی ۱۰۸۰p با تنظیمات مکس  بازی میکنم

gpu هم 1070 یا 1070ti

ram 2×4 2400 ballistix   ddr4

cpuهم گفتم که شما مشخص کنید

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

خب من روی ۱۰۸۰p با تنظیمات مکس  بازی میکنم

gpu هم 1070 یا 1070ti

ram 2×4 2400 ballistix   ddr4

cpuهم گفتم که شما مشخص کنید

خب گزینه اول یعنی بازی مشخص نشده البته از اونجایی که کسی برای فقط یک بازی سیستم نمی بنده طبیعی هستش ، هرچند یکی از مهمترین نکات هستش .

برای مثال این تست مربوط به نسخه جدید مترو هستش :

1383020026_MetroEx.thumb.png.92320d1f64687e88a616d3e8e2641478.png

تحت رزولیشن فول اچ دی کارت 1070 موفق شده 43 فریم بگیره . خیلی واضحه شما هر CPU و رمی هم که ببندید نمی تونید به 60 فریم برسید ( در تنظیمات حداکثری ) مگر این که سازنده بازی برای بهینه سازی بازی اقدام کنه ( مخصوصا که انویدیا کار خودش رو کرده و درایور مخصوص رو لانچ کرده و تست ها هم با درایور مخصوص این بازی گرفته شده ) . ضمن این که در این تست تعدادی از گزینه ها از جمله RTX خاموش بوده ،

Ultra Settings  / RTX off / DLSS off / Hairworks Off /  Advanced Physics on این وضعیت تنظیمات بازی در هنگام گرفتن بنچمارک بوده .

اما در بازی F ar Cry New Dawn کارت 1070 موفق شده 93 فریم بگیره :

1065172759_FC6fhd.thumb.png.0f152b90f30be9ff00a2c2f3dcc0e037.png

حالا اگر CPU و رم شما مناسب نباشه حتی ممکنه فریم شما به زیر 60 سقوط کنه ودچار لگ های وحشتناک بشید .

حالا با توجه به مواردی که بالا عرض کردم برمی گریدم به بحث اصلی که کدوم CPU برای شما مناسبه .

برای شروع ما بازی ها رو به 3 دسته تقسیم می کنیم :

دسته اول بازیهایی که با کارت 1070 و در رزولیشن فول اچ دی کمتر از 60 فریم میدهند ( حدود 40 تا 60 )

دسته دوم بازی هایی که با کارت 1070 و رزولیشن فول اچ دی حدود 60 فریم میدند ( حدود 60 تا 80 )

دسته سوم بازیهایی که با کارت 1070 خیلی بیشتر از 60 فریم میدند ( حدود 90 تا 150 و بالاتر )

بسته به این که بازی مورد نظر جزو کدوم دسته از موراد بالا باشه یه پردازنده پایین رده مثلا 1400 مقداری گلوگاه میشه .

دسته اول میزان گلوگاه در حد صفر

دسته دوم میزان گلوگاه حدود 5 درصد

دسته سوم میزان گلوگاه حدود 10 - 15 درصد

توجه کنید که این میزان گلوگاه حدودی هستش و با مقایسه با یه پردازنده قدرتمند ( در بحث گیمینگ ) مثل 7700 و 8600 و ... هستش .

این نتیجه تستهای 1400 هستش :

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

یه  توضیح هم اضافه کنم .

من دوتا تست از CPU های مختلف در بازی Shadow of the Tomb Raider برای شما قرار میدم که یکی در رزولیشن فول اچ دی گرفته شده یکی در رزولیشن 2K . هر دو تست هم با کارت 2080Ti گرفته شده :

untitled-6.thumb.png.a8c88bebd9dcb513e407a9acab13baa5.png untitled-7.thumb.png.b5cf1583d772ef1b6002fd86b0461603.png

( در نظر بگیرید که 6600 همون 1400 هستش و این دو تست با کارت 1070 گرفته شده و مربوط به دو بازی مختلف هستش ) . همون طور که در تست ها می بینید وقتی فریم نهایی کارت 2080Ti ( با CPU قدرتمندی مثل 8700 ) به 139 فریم میرسه پردازنده 6600 موفق شده 106 فریم بگیره و 33 فریم رو از دست داده . اما در تست دوم که فریم هایی کارت 2080Ti ( همچنان با پردازنده قدرتمند 8700 ) فقط 105 تا هستش پردازنده 6600 موفق شده 95 فریم بگیره و فقط 10 فریم رو از دست داده . این نشون میده هرچه بازی فریم کمتری بده میزان گلوگاه پردازنده کمتر میشه .

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

دوست عزیز مرسی از اینکه وقتتون رو به من اختصاص دادید

حالا به نظر شما کانفینگ مناسب برای من چی هست و من باید چه سیستمی ببندم که ازنظر شما بهترین نتیجه رو با این ۹ میلیون بودجه بگیرم؟

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، i-Gamer گفته است :

داداش گلم i3 سری8000 اسمش i3هسش وگرنه مثله i5 سری 7000 هسش قدرت گیمینگش و چهار هسته چهار ترد داره در ضمن با i7 2600k 3.7 گیگاهرتزی شونه به شونه میره. 

با خیال راحت خرید کنید.

ولی من اگر جای شما بودم مین سی پی یو رم پاور گرافیک رو دست دو تمیز میگرفتم. 

مثلا 

2600k یا 4690k که در آینده براحتی اورکلاک بشه و در آینده کارتو راه بندازه. 

مینم سری z 1155یا 1150 در ست درمون و رم 16gb 1600mhz(گول فرکانس بالا رو نخورید ک  توی بازی ها مهم نیس) پاورم کورسیر. کولرمستر. Evga پیشنهاد بندی. 

گرافیک هم 1080 دست دو بگیر ولی از دوستان مورد اعتماد بازارچه ک حرفشون سنده! 

ایشالا ک بگیری و لذت ببری. 1f601.png

سلام i3 نسل هشت چهار هسته واقعی و چهار هسته مجازی هست مثل i5 نسل هفت

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

دوست عزیز مرسی از اینکه وقتتون رو به من اختصاص دادید

حالا به نظر شما کانفینگ مناسب برای من چی هست و من باید چه سیستمی ببندم که ازنظر شما بهترین نتیجه رو با این ۹ میلیون بودجه بگیرم؟

کسی از آینده خبر نداره و نمیدونه چه اتفاقی قراره بیفته پس شما هر سیستمی ( چه بر مبنای ای ام دی چه بر مبنای اینتل ببندید احتمال داره که در آینده ضرر کنید و سیستم رقیب عملکرد بهتری داشته باشه .

اما در مجموع چندتا گزینه رو به روی شماست .

اول کمی صبر کنید تا کارت 1660Ti وارد بازار بشه :

تا اینجای کار 1660Ti قدرتی در حد 1070 داره و احتمالا قیمت بهتری خواهد داشت . از اونجایی که این کارت بر مبنای فناوری تورینگ ساخته شده تا عرضه نسل بعد انویدیا ساپورت بسیار خوبی رو از انویدیا دریافت خواهد کرد و احتملا کارت 1070 رو کاملا پشت سر قرار میده و به 1080 هم نزدیک میشه . از طرف دیگه پردازنده های سری 3000 رایزن هم به زودی لانچ میشن . گفته میشه این پردازنده ها نسبت به نسل قبل بسیار قویتر هستند و ارزش خرید بسیار بالاتری دارن .

گزینه بعدی خرید یه پردازنده ای ام دی و یه مین برد سری 400 هستش . الان با 1.6 میلیون میتونید یه 1400 بخرید که 4 هسته و 8 ترد داره . همچنین با حدود 1.1 تومن هم یه مین b400 و با حدود  2.2 تومن هم یه x400 بخرید . خرید یه مین برد خوب که در آینده بتونه سری 3000 رو هم پشتیبانی کنه کار هوشمندانه ای هستش .

گزینه آخر هم خرید باندل بر اساس اینتل هستش که بنده پیشنهاد نمی کنم .

یه نکته مهم :

برای رم فرکانس حدود 2400 و 2666 توصیه میشه . بهتره رم ها 16 گیگ و به صورت 2 عدد 8 گیگ باشه . رم 8 الان تبدیل شده به حداقل و رم 16 دیگه واقعا مورد نیازه البته باید حدود 2 تومن هم براش هزینه کنید !!!

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

واقعی و ترد همونیه ک شما میگید خب داداش گلم😉 مجازی همون ترد هست و ترد همون مجازی. دی

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

هسته مجازی نداره

فقط 4 هسته داره !!!

در 14 دقیقه قبل، i-Gamer گفته است :

واقعی و ترد همونیه ک شما میگید خب داداش گلم1f609.png مجازی همون ترد هست و ترد همون مجازی. دی

ترد میشه مجموع هسته واقعی و مجازی

مثلا 8100 میشه 4 هسته و 4 ترد

و 8700 میشه 6 هسته و 12 ترد

لینک های مربوطه :

https://ark.intel.com/products/126688/Intel-Core-i3-8100-Processor-6M-Cache-3-60-GHz-

https://ark.intel.com/products/126686/Intel-Core-i7-8700-Processor-12M-Cache-up-to-4-60-GHz-

.

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

هسته مجازی نداره

فقط 4 هسته داره !!!

ترد میشه مجموع هسته واقعی و مجازی

مثلا 8100 میشه 4 هسته و 4 ترد

و 8700 میشه 6 هسته و 12 ترد

لینک های مربوطه :

https://ark.intel.com/products/126688/Intel-Core-i3-8100-Processor-6M-Cache-3-60-GHz-

https://ark.intel.com/products/126686/Intel-Core-i7-8700-Processor-12M-Cache-up-to-4-60-GHz-

.

i5 های نسل 7 مثل 7500 هم هسته مجازی ندارن .

میشن 4 هسته و 4 ترد :

https://ark.intel.com/products/97123/Intel-Core-i5-7500-Processor-6M-Cache-up-to-3-80-GHz-

.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...