رفتن به مطلب
  • 0

دوستان بنظر شما کدوم گوشی از همه بهتر عمل کرده ؟

maysamsina
 اشتراک گذاری

سوال

Samsung Galaxy A6 plus 

Samsung Galaxy j 6 plus 

Nokia 6.1

براساس بنچمارک کدوم بهتر عمل کرده ؟ اگر گوشی رو د حد اینا میدونید معرفی کنید .

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 2

به عنوان یک فروشنده و تعمیر کار بنده اطلاعات خودمو درمورد باتری در اختیار دوستان قرار میدم

اینکه باتری این برند زود خراب میشه اون دیر، این باد میکنه اون باد نمیکنه این فلان اون بهمان، یکم درسته و خیلی غلط!

چون معمولا این مقایسه ها توسط دو نفر با دو استفاده ی متفاوت روی دو گوشی متفاوت صورت میگیره و نتیجه گیری کلی برای کل برند رو بدست میارن!

اما حقیقت اینه که عمر باتری یک گوشی بیشتر به استفاده کننده اون گوشی ربط داره تا به خود گوشی

باتری های لیتیوم یونی بهترین سیکل استفادشون اینه که شما تا 80-90 درصد بیشتر شارژشون نکنید (دقیقا برای همین موقع رسیدن به 80 سبز میشن) و نذارید شارژ کمتر از 20 درصد بشه، ( دقیقا به همین علت اون موقع قرمز میشن) اما خوب یک نفر بیشتر مراقب باتریه و یک نفر هم هرشب تا صبح گوشیو به شارژ میذاره و هرروز تا آخرین درصد گوشیو استفاده میکنه و سلول ها طی زمان یکی پس از دیگری میمیرن

شارژرش خراب میشه و با خریدن شارژر غیر استاندارد (دقت کنید که هر شارژر اصلی مناسب گوشی شما نیست) و شارژ کردن گوشی با ولتاژ و آمپر متغایر با شارژر باکس گوشی دونه به دونه سلول های باتری رو به فنا میده

بعد هم میاد اینجا و درمورد وضعیت باتری یک برند به صورت کلی قضاوت میکنه!

البته عمر مفید کلی باتری های لیوتیوم یونی ماکسیمم دو سال هست، حالا چه آیفون باشه چه نوکیا چه سامسونگ تفاوتی نداره. این به این معنی نیست که بعد از دو سال حتما باید عوض کرد عمر مفید پراید هم چند ساله اما مردم سی سال ازش استفاده میکنن.

البته این نکته هم هست که بعضی برند ها در بعضی مدل ها بهینه سازی بهتری در قبال باتری هاشون و باد کردن باتری ها و فلانو بهمان دارن اما این میزان جزئی هست و اونقدر نیست که ما بتونیم بگیم این برند عمر باتریش بیشتره اون برند عمر باتریش کمتر، چیزی که ازین خیلی مهم تره نحوه استفاده ی ماست.

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• 1

سلام شیامی بگیر بهتره

امکانات

قیمت مناسب

کیفیت مناسب

یاطری عالی

سایت پرچمداران رو نگاه بنداز

من بودم

redmi note 7

redmi note 6 pro

این دو تا رو هم نگاه بنداز

mi8 se

mi8 lite

خودمم الان mi6x دارم

لینک به دیدگاه

• 1
در 21 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

نوکیاه 6.1  چطوره ؟

تست نکردم تحربه نداشتم ، فقط این سازنده خود نوکیا نیست ، یه شرکتی داخل چین بود ، قیمت و امکانات رو با مدلی هایی که گفتم یه چک کن . کلا سامسونگ و هووای و اپل و نوکیا ، یه مقدار از هزینه پول برندینگ هست که داخل شیامی این پول به شدت کم هست ، و کیفیت ساخت خوبی داره ، اپدیت هم با تغییرات قابل توجه براش میاد

لینک به دیدگاه

• 1
در 29 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

نوکیاه 6.1  چطوره ؟

اینم لینک مقایسه

نظرات رو هم بخون خوبه

https://www.mobile.ir/phones/compare.aspx?brandid=&ids=38230&ids=38483&ids=38354

کلا ضعیف تر هست نوکیا سی پی یو و باطری و دوربین و صفحه نمایش از این شیامی ها ضعیفتر بود

لینک به دیدگاه

• 1
در 7 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

رفیق منظورتون Mi A2 (Mi 6X)        

یعنی 4 تا  4x2.2 GHz داره یعنی سیپو 

اره همون هست ، سی پی یو اسنب دراگون عالی هست خیالت راحت ،

هشت هسته هست کلا ، چهار هسته فرکانس پایین ، موقع نیاز به قدرت چهار هسته فرکانس بالا فعال می شه .

مال من mi6x هست با رام چین

mi a2 هیچ فرقی نداره سخت افزار با گوشی من ، فقط اندروید خام داره ،همین

ولی مال من لانچر شیامی هم هست ، عالی هست . کلیپ های بررسی رو ببینید داخل اپارت و اینستاگرام ، الان بهترین گزینه تقریباً note 7 هست بعد از اون مال من و note 6 pro

.

سایت پرچمدترن رو نگاه بنداز ، کانال تلگرامشم دیگه ، قیمت هاش مناسب هست

لینک به دیدگاه

• 1
در 18 ساعت قبل، invoker گفته است :

من باشم هواوی میگیریم ...

3 سالی بیش هست که خودم یه P8 Lite دارم تا الان الحمدالله اخ نگفته ! حال اگه سامسونگ بود ... 3 بار باتریش خداقل عوض شده بود

تجربه هواووی رو نداشتم ، ولی سامسونگ اره قدیمیا حدود چهار پنج سال پیش ، مشکل باطری پیش میاد ، با تعویض هم درست نمی شد ، الان دو تا داریم ، همیشه تو شارژه ، بیشتر از یک ساعت شارژ نگه نمی داره ، باز باطری عوض شده ، دیگه عمرش رو کرده .

لینک به دیدگاه

• 0
در 15 ساعت قبل، AORUS.Zz گفته است :

سلام از نظر قیمت به کارایی پیشنهادم به شما redmi note 6 pro  و  honor 10 lite است 

قیمتش تا چه حدوده شیامویی ؟ تعمیر میشه قطعاتش هس

لینک به دیدگاه

• 0
در 42 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام شیامی بگیر بهتره

امکانات

قیمت مناسب

کیفیت مناسب

یاطری عالی

من بودم

redmi note 7

redmi note 6 pro

mi8 se

mi8 lite

خودمم الان mi6x دارم

نوکیاه 6.1  چطوره ؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 12 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

درود

تو میانرده های سامسونگ با توجه به بودجه اگه میرسه J8 Plus  نرسید بعدش J7Pro نرسید بعدش J6Plus.

دوستان گوشی های شیائومی رو هم زیاد پیشنهاد میدن ولی خب من به شخصه با این قضیه که با هزینه کمتر امکانات بیش از حد دریافت کنم براحتی کنار نمیام؟!

یه جورایی میشه مثل همین گوشتهایی که تو بازار با قیمت خیلی پایین میدن دست مردم بعد  در میره که گوشته .... بوده؟!

چطور کنار نمیاید ؟ یه خرده شک برانگیز نیس ؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 10 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام شیامی بگیر بهتره

امکانات

قیمت مناسب

کیفیت مناسب

یاطری عالی

من بودم

redmi note 7

redmi note 6 pro

mi8 se

mi8 lite

خودمم الان mi6x دارم

رفیق منظورتون Mi A2 (Mi 6X)        

یعنی 4 تا  4x2.2 GHz داره یعنی سیپو 

لینک به دیدگاه

• 0
در 11 ساعت قبل، invoker گفته است :

من باشم هواوی میگیریم ...

3 سالی بیش هست که خودم یه P8 Lite دارم تا الان الحمدالله اخ نگفته ! حال اگه سامسونگ بود ... 3 بار باتریش خداقل عوض شده بود

داداش جنابعالی چرا گیر دادی شیش پیچ به باطری سامسونگ.هر نوع گوشی داشته باشی اگه درست استفاده و شارژ کنی بیخودی خراب نمیشه.باطری نوت3 خودم بعد 3سال ونیم  یا چهار سال خراب شد بعدش یه اوریجینال اصلی خریدم 120 تومن الانم دوساله  رو گوشیه و داره راحت کار میکنه و حداقل با کارکرد زیاد یک و نیم روز کارایی داره.حالا شما باطریت فیک بوده یا بد استفاده کردی دلیل بدی باطری سامسونگ نیست.

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1397/11/27, 20:59:15، AORUS.Zz گفته است :

سلام از نظر قیمت به کارایی پیشنهادم به شما redmi note 6 pro  و  honor 10 lite است 

سلام. این عالیه ولی یه نگاهی به نوت 7 بندازید ، دویست تومن بالاتر هست ولی ارزش داره ، پشت شیشه ، دوربین ، سی پی یو قویتر ، صفحه بزرگتر

لینک به دیدگاه

• 0

درود مجدد

در مورد میانرده های هواوی چیزی که خیلی از دوستان گفتن و خودم هم تجربش رو داشتم افت کیفیت دوربین گوشیه که این میتونه گزینه مهمی باشه ( اینو جهت اطلاع گفتم!)

در مورد باتری هم شما اگه بتونی به درستی با چرخه شارژ باتری گوشیتون رفتار کنید مسلما بیشتر از اندازه ی هزینه ای که کردید براتون کار خواهد کرد.( اینو تجربه کردم و جواب داده!)

در آخر الان میتونه موقعیت خوبی برای خرید گوشی باشه پس اگه قصد خرید دارید دست بجنبونید چون ممکنه فردا نتونید با پول امروزتون گوشی دیروز رو بخرید.( عجب چیزی گفتم؟!!)

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• 0
در 17 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

اره همون هست ، سی پی یو اسنب دراگون عالی هست خیالت راحت ،

هشت هسته هست کلا ، چهار هسته فرکانس پایین ، موقع نیاز به قدرت چهار هسته فرکانس بالا فعال می شه .

مال من mi6x هست با رام چین

mi a2 هیچ فرقی نداره سخت افزار با گوشی من ، فقط اندروید خام داره ،همین

ولی مال من لانچر شیامی هم هست ، عالی هست . کلیپ های بررسی رو ببینید داخل اپارت و اینستاگرام ، الان بهترین گزینه تقریباً note 7 هست بعد از اون مال من و note 6 pro

.

سایت پرچمدترن رو نگاه بنداز ، کانال تلگرامشم دیگه ، قیمت هاش مناسب هست

چطوریه میگن بیشترین خطر  امواج رو دارن ؟ شیاموی و هووای

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

بسته به مدل هست ، فرقی نداره چه برندی ، یک مدل شیامی هست مثلا درصد داره ، یه مدل دیگه مثلا a2 نداره ، باید چک کنید

سایت پرچمداران رو نگاه بنداز و کانال تلگرام  ، قیمتش خوبه ، نوت 7 هم میاره تقریباً هر هفته ، سریع موحودیش تموم می شه ، ما یه نوت 6 پرو گرفتیم حدود یک ماه می شه برا دوستم

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

کدامیک از گوشی‌های هوشمند کمترین میزان تولید امواج را دارند؟

👇🏻👇🏻
https://goo.gl/wrcJr3

@sakhtafzarmag

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1397/11/29, 08:14:04، behnamalizade69 گفته است :

من p8 lite داشتم بعد یک سال مشکل وای فای و ای سی پیدا کرد مجبور شدم 200 تومن بدمش بره (نوش 700 بود) ظاهرا مشکل همه سری ساختا بود بعد یک سال شبکش خراب میشد

لینک به دیدگاه

• 0
در 10 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

https://www.zoomit.ir/2019/2/12/312704/xiaomi-oneplus-sar-value/

منظورتون این مطلبه؟؟تو این لیست آیفون هم حضور داره

ویرایش شده توسط ArtoriasSs
لینک به دیدگاه

• 0
در 24 دقیقه قبل، amir.coder گفته است :

به عنوان یک فروشنده و تعمیر کار بنده اطلاعات خودمو درمورد باتری در اختیار دوستان قرار میدم

اینکه باتری این برند زود خراب میشه اون دیر، این باد میکنه اون باد نمیکنه این فلان اون بهمان، یکم درسته و خیلی غلط!

چون معمولا این مقایسه ها توسط دو نفر با دو استفاده ی متفاوت روی دو گوشی متفاوت صورت میگیره و نتیجه گیری کلی برای کل برند رو بدست میارن!

اما حقیقت اینه که عمر باتری یک گوشی بیشتر به استفاده کننده اون گوشی ربط داره تا به خود گوشی

باتری های لیتیوم یونی بهترین سیکل استفادشون اینه که شما تا 80-90 درصد بیشتر شارژشون نکنید (دقیقا برای همین موقع رسیدن به 80 سبز میشن) و نذارید شارژ کمتر از 20 درصد بشه، ( دقیقا به همین علت اون موقع قرمز میشن) اما خوب یک نفر بیشتر مراقب باتریه و یک نفر هم هرشب تا صبح گوشیو به شارژ میذاره و هرروز تا آخرین درصد گوشیو استفاده میکنه و سلول ها طی زمان یکی پس از دیگری میمیرن

شارژرش خراب میشه و با خریدن شارژر غیر استاندارد (دقت کنید که هر شارژر اصلی مناسب گوشی شما نیست) و شارژ کردن گوشی با ولتاژ و آمپر متغایر با شارژر باکس گوشی دونه به دونه سلول های باتری رو به فنا میده

البته عمر مفید کلی باتری های لیوتیوم یونی ماکسیمم دو سال هست، حالا چه آیفون باشه چه نوکیا چه سامسونگ تفاوتی نداره. این به این معنی نیست که بعد از دو سال حتما باید عوض کرد عمر مفید پراید هم چند ساله اما مردم سی سال ازش استفاده میکنن.

البته این نکته هم هست که بعضی برند ها در بعضی مدل ها بهینه سازی بهتری در قبال باتری هاشون و باد کردن باتری ها و فلانو بهمان دارن اما این میزان جزئی هست و اونقدر نیست که ما بتونیم بگیم این برند عمر باتریش بیشتره اون برند عمر باتریش کمتر، چیزی که ازین خیلی مهم تره نحوه استفاده ی ماست.

عالی بود🌹

لینک به دیدگاه

• 0
در 25 دقیقه قبل، amir.coder گفته است :

به به امیر خان . خوبی داداش ؟

به MKCenter سر نمی زنی ؟ کمبت جدید معرفی شده ولی شما نیستی انگار .

...............

در مورد باتری با دوستومن موافقم . عمر باطری ارتباط مستقیم با نحوه مصرف داره .

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 ساعت قبل، ArtoriasSs گفته است :

https://www.zoomit.ir/2019/2/12/312704/xiaomi-oneplus-sar-value/

منظورتون این مطلبه؟؟تو این لیست آیفون هم حضور داره

بله درسته . بیشتر هووایی  و شیامویی و وان پلاس و اپل . سامسونگ کمترین امواجو داشته

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1397/11/30, 12:16:58، amir.coder گفته است :

یعنی وقتی به 20 درصد رسید بزنیم شارژ  و  وقتی زدیم شارژ بیشتر از 80 درصد پر نشه درسته ؟

لینک به دیدگاه

• -1

درود دوست گرامی

تا جایی که میدونم تو برند سامسونگ سری A مسلما بالاتر و بهتر از سری J هست و در مورد J6 که دوستان گرفته بودن می گفتن تعریفی نداره و زیاد راضی نبودن مخصوصا تو دوربینش ولی J6 Plus فکر کنم اوضاعش بهتر باشه. J7 Pro بهتره و همچنین  J8 و J8Plus هم خب موجوده که کانفیگ بالاتری داره.

در مورد نوکیا هم راستش رو بخوای اطلاعات خاصی ندارم.

لینک به دیدگاه

• -1
در 4 ساعت قبل، invoker گفته است :

نظره من ...

پنجمارک اینا همه اش قصه اس ! تازه اونم واسه سامسونگ که خرابی باتری توش بیداد میکنه !

مهم تو عمله که کدوم بیشتر عمر میکنه ! بی شک با اوضاع الانی مملکت همه دنبال گوشی هستن که واسشون عمر کنه تا اینکه تو پنجمارک خوب بزنه ولی تو عمل صد تا مشکل واسش پیش بیاد !

شما چه پیشنهادی دارید ؟

در 3 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

درود دوست گرامی

تا جایی که میدونم تو برند سامسونگ سری A مسلما بالاتر و بهتر از سری J هست و در مورد J6 که دوستان گرفته بودن می گفتن تعریفی نداره و زیاد راضی نبودن مخصوصا تو دوربینش ولی J6 Plus فکر کنم اوضاعش بهتر باشه. J7 Pro بهتره و همچنین  J8 و J8Plus هم خب موجوده که کانفیگ بالاتری داره.

در مورد نوکیا هم راستش رو بخوای اطلاعات خاصی ندارم.

یعنی اول جی 6 پلاس بعد 7 پرو بعدش جی 8 ؟

لینک به دیدگاه

• -1

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...