رفتن به مطلب

تصویر ندادن کارت گرافیک

lavis
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 68
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

سلام دوستان چند روز پیش بود سیستممو برای بار اول روشن کردم همین جوری گذاشته بودم دیدم یهو تصویر پریده بود و نوشته بود no signal و سیستمو ریستارت کردم درست شد البته قبلش یه 10 دقیقه ای باهاش کار کرده بودم مدل کارت گرافیک هم rx 470 هست البته به دلیله تعویضه مانیتور که فردا به دستم میرسه مانیتور جدید فعلا سیستم خاموشه و روشنش نکردم از اون موقع که تو سایت لیون هم دیدم یکی دقیقا همین مشکله منو داشته با این کارت که صفحه سیاه شده و تا ریستارت نکنی مشکل حل نمیشه البته اینم بگم پاورم مدل530 eu هستش که دست دو خریداری کردم و مدل سی پی یو هم i5 4460 خواستم ببینم مشکل از پاور نیست ؟ و اینکه تو یوتیوب سرچ کردم خیلیا این مشکلو داشتن البته با کارتای دیگه شبیه 970 مدل گیگا هر کسی که این مشکل براش پیش اومده و راه حلشو فهمیده کمک کنه اینم لینک یو تیوب https://www.youtube.com/watch?v=akS23GmGpkA

لینک به دیدگاه

سلام دوستان چند روز پیش بود سیستممو برای بار اول روشن کردم همین جوری گذاشته بودم دیدم یهو تصویر پریده بود و نوشته بود no signal و سیستمو ریستارت کردم درست شد البته قبلش یه 10 دقیقه ای باهاش کار کرده بودم مدل کارت گرافیک هم rx 470 هست البته به دلیله تعویضه مانیتور که فردا به دستم میرسه مانیتور جدید فعلا سیستم خاموشه و روشنش نکردم از اون موقع که تو سایت لیون هم دیدم یکی دقیقا همین مشکله منو داشته با این کارت که صفحه سیاه شده و تا ریستارت نکنی مشکل حل نمیشه البته اینم بگم پاورم مدل530 eu هستش که دست دو خریداری کردم و مدل سی پی یو هم i5 4460 خواستم ببینم مشکل از پاور نیست ؟ و اینکه تو یوتیوب سرچ کردم خیلیا این مشکلو داشتن البته با کارتای دیگه شبیه 970 مدل گیگا هر کسی که این مشکل براش پیش اومده و راه حلشو فهمیده کمک کنه اینم لینک یو تیوب https://www.youtube.com/watch?v=akS23GmGpkA

لینک به دیدگاه

مطمعن هستین که بعد از چند دیقه بیکاری سیستم تو حالت  sleep نمیره؟

سیستم من هم همین شکلی هست وقتی چند دیقه کار نکنم باهاش  رو مانیتور مینویسه no signal بعد وقتی دکمه پاورو میزنم سیستم بالا میاد.

لینک به دیدگاه

من این مشکل رو با تبدیل HDMI به VGA داشتم مانیتورم قدیمی بود و پورت HDMI نداشت

تبدیل DVI به VGA گرفتم مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، peto گفته است :

مطمعن هستین که بعد از چند دیقه بیکاری سیستم تو حالت  sleep نمیره؟

سیستم من هم همین شکلی هست وقتی چند دیقه کار نکنم باهاش  رو مانیتور مینویسه no signal بعد وقتی دکمه پاورو میزنم سیستم بالا میاد.

تو حالت اسلیپ هم بره با یک کلیک باید بیدار شه اما اینطور نبود

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، alone-soldier گفته است :

من این مشکل رو با تبدیل HDMI به VGA داشتم مانیتورم قدیمی بود و پورت HDMI نداشت

تبدیل DVI به VGA گرفتم مشکل حل شد

جالبه من گرافیکم با تبدیل وی جی ای به دی وی ای اصلا تصویر نمیداد مجبور شدم یه مانیتور سفارش دادم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، lavis گفته است :

جالبه من گرافیکم با تبدیل وی جی ای به دی وی ای اصلا تصویر نمیداد مجبور شدم یه مانیتور سفارش دادم

؟! no signal میداد یا صفحه سیاه این دوتا فرق دارن

با تعویض مانیتور حالا مشکل حل شده ؟ بعضی از دوستان شلوغش میکردن که مشکل با ویندوز هست  

بعضی دیگه میگفتن مشکل از درایور AMD  و دایرکتx هست ....  حالا خواهشا شما نتیجه رو اینجا بگو  .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، lavis گفته است :

تو حالت اسلیپ هم بره با یک کلیک باید بیدار شه اما اینطور نبود

من مادربردمو که عوض کردم تو حالت اسلیپ  که میره حتما باید پاورو بزنم  تا سیستم بالا بیاد  مادربرد قبلیم این طور نبود با تکونه موس بالا میومد ولی این یکی نه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی لود بازی اینطور میشه؟؟؟ وقتی به سیستم فشار میاد یا روی ایدل؟

Sent from my E6533 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، pouryan01 گفته است :

دوست عزیز توی لود بازی اینطور میشه؟؟؟ وقتی به سیستم فشار میاد یا روی ایدل؟

Sent from my E6533 using Tapatalk

نه اصلا تو فشار نبود هیچ برنامه ای هم باز نبود تو حالت عادی

لینک به دیدگاه

منم با 970 ام این مشکل برام پیش اومد کانکتور power pci رو عوض کردم درست شد کابل پاورم خراب بود برق ناپایدار میرسوند سعی کن روی یه سیستم دیگه گرافیکت رو تست کنی احتمالا پاورته

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام به لیونی های عزیز یه مشکل بزرگ واسم پیش اومده بزار از اول بگم اقا ما دیشب درایور کارت گرافیکمون رو اپدیت کردیم اخرین ورژن rx 470 nitro plus sapphire بعد خوده ویندوز 10 رو هم اپدیت کردم بعد یکم کار کردن خاموش کردم تا امشب بعد مدتها رفتم یکم گیم بازی کنم که تو همون چند ثانیه اول سیستم یه بوقی کشید برقش رفت من اولش فک کردم نوسان برق داریم ولی اصلا همچین چیزی نبود بعد اینکه روشن شد دیگه کارت گرافیک تصویر نداشت مشکله اصلیمم اینه کارت گرافیکم گارانتیه الماسه ایرانه 2 ماهه گارانتیشم رفقته و اینم بگم اگه قرار بر سوختن کارته که خدایی خیلی مایه تعجبه چون زیر هیچ فشاری نبوده و خیلی دیر به دیر سیستم روشن میشه و اینکه رو یه سیستم دیگه کارت گرافیکو تست کردم اونجام تصویر. نداد دوستان سخنی نظری؟!!! 

لینک به دیدگاه

اگر تک بوق زده باشه ، مشکل از کارت گرافیکه 

این کارت زیر فشار ماین نبوده ؟ چه مدت استفاده شده؟

کابل متصل به کارت قطعی نداره ؟ اگر مولتی متر دارین تست کنین که برق میرسه به کارت گرافیک یا نه ؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، irajshop گفته است :

اگر تک بوق زده باشه ، مشکل از کارت گرافیکه 

این کارت زیر فشار ماین نبوده ؟ چه مدت استفاده شده؟

کابل متصل به کارت قطعی نداره ؟ اگر مولتی متر دارین تست کنین که برق میرسه به کارت گرافیک یا نه ؟ 

نه ماین نه هیچی رو سیستمه دیگه هم تست شده قطعا مشکل از پاور نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...