رفتن به مطلب

مزایده گرافیک 290xو تاچ و ال سی دی a520

Recommended Posts

فروش تاچ ال سی دی a520  نو هست دیروز به قیمت 850 از تهران خریدم که یک خط صورتی داره و طرف زیر بار نمیره که  پس بگیره  تاچ کاملا سالم هست و ال سی دی فقط یک خط دارد.

قیمت پایه 400

گام 25 

فوری 500

خریدار گوشی a520 تاچ و ال سی دی شکسته.

مزایده گرافیک قدرمند r9 290x به همراه اکانت BATTLEFIELD 4 با جعبه تمیز و سالم بدون ماین و اور .

قیمت پایه 1200

گام 25

فوری 1350

پایان مزایده 12 ساعت بعد از اخرین پیشنهاد.

photo_2019-02-19_02-41-15.jpg

photo_2019-02-19_02-41-21.jpg

photo_2019-02-19_02-43-14.jpg

photo_2019-02-19_02-43-18.jpg

photo_2019-02-19_02-43-23.jpg

photo_2019-02-19_02-43-27.jpg

photo_2019-02-19_02-43-31.jpg

photo_2019-02-19_02-43-36.jpg

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

درود 

گرافیک با کارت RX560 4gb تعویض دارید؟

دقیقا قیمت فروش کارت من الان با کارت شما یکیه!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

گرافیک با کارت RX560 4gb تعویض دارید؟

دقیقا قیمت فروش کارت من الان با کارت شما یکیه!

سلام کارت قابل دار نیست ولی تعویض ندارم فقط فروش میباشد

لینک به دیدگاه

سلام.گراف پایه.به شرط مهلت تست 48 ساعته و معامله از طریق سیستم واسط

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، morteza_m2n گفته است :

سلام.گراف پایه.به شرط مهلت تست 48 ساعته و معامله از طریق سیستم واسط

عزیز نهایت مهلت تست ۲۴ ساعته هست نه ۴۸ ساعته .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز نهایت مهلت تست ۲۴ ساعته هست نه ۴۸ ساعته .

گرامی وقتی کارت بی عیبو نقصه مهلت تست 24 ساعت با 48 ساعت چه فرقی داره؟! یا اصلا 72 ساعات؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، morteza_m2n گفته است :

گرامی وقتی کارت بی عیبو نقصه مهلت تست 24 ساعت با 48 ساعت چه فرقی داره؟! یا اصلا 72 ساعات؟

کلا جنس الکترونیکی ۲۴ ساعت مهلت تست داره اگه تایم زیاد بشه و خود خریدار جنس را خراب کنه اونوقت کی جواب گو هست کلا من ۲۴ ساعت بیشتر مهلت تست نمیدم خواستی بنده در خدمت هست بعد کارت گرافیک چون قطعه حساسی هست یا خراب هست یا سالم نمیتونه هم خراب باشه هم سالم اگه موردی هم داشت در تاپیک اعلام میکردم بعدش خودم عکس تست کارت گذاشتم تا خریدار از سلامت کارت گرافیک خیالش راحت باشه.

لینک به دیدگاه

دوست گرام من استدلال شما رو قبول ندارم.البته شما صاحب اختیارید. ولی گرافی که فروشنده احتمال میده بخواد تو 48 ساعت بسوزه و خراب شه فک نکنم ارزش خرید داشته باشه. موید باشین.

ویرایش شده توسط morteza_m2n
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، morteza_m2n گفته است :

دوست گرام من استدلال شما رو قبول ندارم.البته شما صاحب اختیارید. ولی گرافی که فروشنده احتمال میده بخواد تو 48 ساعت بسوزه و خراب شه فک نکنم ارزش خرید داشته باشه. موید باشین.

قبول ندارید که قبول ندارید گرافیک سالم هست و نمیسوزه ولی من من برای فروش جنی های خودم ۲۴ ساعت مهلت تست میدم . بعدش فکر کنم شما از کامپیوتر چیزی سر در نمیاری  چون هرکی که علم کامپیوتر داره میدونه که قطعه خراب خودش را همون اول نشون میده . و من خودم هر قطعه ای که میخرم همون چند ساعت اول متوجه میشم که سالم هست و خراب‌ .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zen گفته است :

قبول ندارید که قبول ندارید گرافیک سالم هست و نمیسوزه ولی من من برای فروش جنی های خودم ۲۴ ساعت مهلت تست میدم . بعدش فکر کنم شما از کامپیوتر چیزی سر در نمیاری  چون هرکی که علم کامپیوتر داره میدونه که قطعه خراب خودش را همون اول نشون میده . و من خودم هر قطعه ای که میخرم همون چند ساعت اول متوجه میشم که سالم هست و خراب‌ .

احترام خودتو داشته باش گرامی، من خیلی زودتر  از شما تو این کار بودم.. هم پرشین تولز سابقم بیشتره هم اینجا.من به این شرایط خواستم شما هم گفتی نه. دیگه توهین نکن! بحثی هم باهات ندارم.تمام

ویرایش شده توسط morteza_m2n
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، zen گفته است :

دوست عزیز طبق قوانین 48 ساعت تست سلامت قطعه نیازه و بنده کارت خریدم بعد 4 روز دیدم لگ و افت فریم بعد یکساعت بازی دیدم و حتی با تعویض ویندوز هم مشکل حل نشده,,طبق قوانین شما موظف هستید مهلت تست 48 ساعته به خریدار بدین و چنانچه در این مدت مشکل بخصوصی رویت شد کارت برای جنابعلی مرجوع گردد

و بخاطر اینکه در دوران طلایی ماینینگ (نیمه دوم سال 96) از کارتهای AMD بیشتر برای ماینینگ استفاده میشد حساسیت نسبت به این برند بیشتر ازاتودیاست

موضوع آخر مرتضی  از اعضای با سابقه و کاربلد هستن شما حق توهین به ایشون رو ندارید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behruz_godrat گفته است :

دوست عزیز طبق قوانین 48 ساعت تست سلامت قطعه نیازه و بنده کارت خریدم بعد 4 روز دیدم لگ و افت فریم بعد یکساعت بازی دیدم و حتی با تعویض ویندوز هم مشکل حل نشده,,طبق قوانین شما موظف هستید مهلت تست 48 ساعته به خریدار بدین و چنانچه در این مدت مشکل بخصوصی رویت شد کارت برای جنابعلی مرجوع گردد

و بخاطر اینکه در دوران طلایی ماینینگ (نیمه دوم سال 96) از کارتهای AMD بیشتر برای ماینینگ استفاده میشد حساسیت نسبت به این برند بیشتر ازاتودیاست

موضوع آخر مرتضی  از اعضای با سابقه و کاربلد هستن شما حق توهین به ایشون رو ندارید

سلام ببخشید ولی کسی از شما نظر نخواست بعدش این کارت ماین شده نیست و مورد بعدی اگه این کارت ایراد داشت فروش با واسطه را قبول نمیکردم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...