رفتن به مطلب

تشخیص مادربرد تعمیری/ دست دوم از نو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من امروز یک مادربرد Asus PRIME H350M-K همراه با یه Ryzen 2600x از یکی از فروشگاهای تهران خریداری کردم که جفتشون گارانتی سه ساله ماتریس دارند و بعد از اینکه تست تصویر گرفتم آوردم خونه و پیچ کردم رو کیس استفاده کردم. 

نکته ای که هستش، کارت گارانتی CPU روی بالای باکسش چسب زده شده بود که کارت از جنس لمینت براق دورو هست و پشتش که مشخصات محصول (سریال و تاریخ اتمام گارانتی) و اینا خورده به صورت چاپی هست. تاریخ اتمام گارانتی 00/02 هست پس یعنی میشه نتیجه گرفت کارت اردیبهشت صادر شده. اما کارتی که توی جعبه مادربرد وجود داشت جنسش لمینت نیست و نازک تره و اون قسمت پشتش به صورت یه لیبل چاپی هست. 

باکس سی پی یو روش یه چسب پلمپ وجود داشت که هولوگرام و لوگوی AMD به صورت برآمده روش بود اما مادربرد هیچ چسبی نداشت و باکسش باز بود. حتی نایلونی که برد توش قرار داشتم باز بود و چسب نبود. متاسفانه منم بی دقتی کردم و توجه نکردم ولی بعد که اومدم خونه یادم افتاد. 

البته برد و سی پی یو از لحاظ ظاهری مشکلی ندارن و بوت شدن و الانم بدون مشکل دارم کار میکنم و تمام درایورام تشخیص داده شدن. اما با توجه به موارد فوق به نظرتون برد دست دوم و یا تعمیری هست؟ کارت گارانتی های جدید ماتریس همشون به اینصورت هستند یا لمینت هستند؟ 

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای کارت گارانتی باید زنگ بزنید شرکت ماتریکس و استعلام بگیرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...