رفتن به مطلب

فروش: هارد اینترنال 1.5 و 2 ترا + مانیتور + داپلیکیتور

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان .

توی فروم های دیگه همه موارد رو توی یه تاپیک زده بودم ، اینجا هم ترجیحا یه جا می زنم ، اگه آقای حسینی یا عزیزان دیگه به جا نمی دونند تاپیک جدا گونه براش بزنم .

وسایلی دارم که به به علت اسباب کشی به شهرستان و نبود یه سری امکانات استفاده ای برام ندارند و قصد فروششون رو دارم .

به شرح زیر :

3 هارد اینترنال وسترن دیجیتال خاویار گرین ، 64 مگ بافر ، گارانتی آواژنگ : تا 15 می 2014 . هارد ها فقط برای ریخته شدن آرشیو ISO بلوری به یکی از فروشنده های پی تی سپرده شده و فقط برای آرشیو استفاده شده و با هارد نو مو نمی زنند .

یک هارد آکبند اینترنال 1.5 ترابایت سیگیت 32 مگ بافر ، که در عوض مشکل دار شدن یه هارد دیگه بهم دادن ، گارانتی سازگار ارقام : تا ماه مارچ 2012 .

یک LCD TV LG مدل M228WA با مشخصاتی در اینجا و اینجا ، گارانتی تا 1389.7.30 داشته . همه ی قطعات متعلق بهش و جعبه کاملا سالم موجود هست .

یک داپلیکیتور 1 به 7 ساتا از آکارد ، که جمعا 6 تا رایتر، یک HP ، سه Liteon ، دو سامسونگ روش داره ، کیس ، برد و رایتر ها و جعبه همه سالم هستند و اون هایی که میشناسند می دونند که کار های 2 تا میتینگ فروم دنیای انیمه فقط باهاش انجام شده و عملا استفاده دیگه ای ازش نشده ، قابلیت رایت بلوری هم داره .

قیمت های پایه هم به صورت زیر در نظر گرفته شده :

هارد های 2 ترابایت وسترن : 165 تومان .

هارد 1.5 ترابایت سیگیت : 155 تومان .

LCD TV LG : قیمت پیشنهادی داده بشه .

داپلیکیتور با همه مخلفاتش : 230 تومان .

نکته :

هارد های وسترن می تونید با خود اطلاعات موجودش بگیرید .

اطلاعات به صورت جداگانه فروخته نمیشه .

هزینه ی ارسال هاردها به عهده خریدار و LCD TV و داپلیکیتور به عهده خود من هست .

سوال ، نظر یا پیشنهادی بود در خدمتم .

دوستدار .

//

لینک به دیدگاه

سلام مانیتور رو 150 هستم

سلام . عزیز توی فروم پی تی 160 پیشمهاد داشته .

//

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...