رفتن به مطلب

MTU اینترنت شما چنده ؟؟

Alirezaw_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان .

من یه مشکل با شبکه شخصی انتقال داده هایی که در حالت L2TP چه در ویندوز و چه در روتر ست اپ میشن دارم و اون اینکه همه سایت ها باز میشن به جز یوتیوب و تلگرم ، اما وقتی MTU رو تغییر میدم ( تنظیمات مودم ) یوتیوب باز میشه ولی تلگرم همچنان باز نمیشه و اینکه یویتوب فقط تو گوشی اندرویدیم و پی سی باز میشه و تو آیفون و تی وی ال جی وب اوس باز نمیشه ...

اینترنتم از دیده بان هست هیچ مشکلی نداره فقط همین یه مورد هست ...

مشکل رو گزارش  کردم ولی نمی دونم نتیجه چی از آب در بیاد ...

کسی این مشکل رو داره ؟ 

اگه یه نفر باشه یه شبکه شخصی انتقال داده در حالت L2TP ست آپ کنه خیلی خوب میشه اگه یوزر و پس نداره میتونم بهش بدم .......

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

MTU /MRU  پیشفرض 1400 حالا تو یک سری ها بالا پایین داره شما دستور ساده پایین رو بزنید تو cmd  بعد برید این گزینه رو 10 تا 10 تا کم کنید هر 10 صبر کنید 15 تا پینگ بده به IP اگر خوب بود نگه دارید اگر بدتر شد بزارید قبلی

شما بزار یک پینگ از گوگل بره به این صورت   ping 8.8.8.8 -t 

لینک به دیدگاه

منم از دیده بان سرویس میگیرم.
MTU روی 1492 هست، با L2TP تلگرام کانکت میشه.

لینک به دیدگاه

در در 14 فروردین 1398 در 22:57، armin47 گفته است :

MTU /MRU  پیشفرض 1400 حالا تو یک سری ها بالا پایین داره شما دستور ساده پایین رو بزنید تو cmd  بعد برید این گزینه رو 10 تا 10 تا کم کنید هر 10 صبر کنید 15 تا پینگ بده به IP اگر خوب بود نگه دارید اگر بدتر شد بزارید قبلی

شما بزار یک پینگ از گوگل بره به این صورت   ping 8.8.8.8 -t 

اینکارو هزار بار کرده بودم ...

خلاصه روز سوم عید اونم تو تعطیلات ساعت 7 شب ناگهان خطم بشدت ریبوت میشد بعد از یه ساعت که درست شد مشکل برطرف شد ...

نمی دونم کی درستش کرد ، به مدیر فنی شرکت هم گفتم گفت ما تغییری ندادیم شاید مسیر عوض شده ، گفتم مسیر عوض شه خط یه ساعت ریبوت نمیشه خلاصه نمی دونم چی شد ولی حل شد .

لینک به دیدگاه

در در 15 فروردین 1398 در 03:18، engmrmz گفته است :

منم از دیده بان سرویس میگیرم.
MTU روی 1492 هست، با L2TP تلگرام کانکت میشه.

درست شد .

لینک به دیدگاه

در در 19 فروردین 1398 در 21:46، VansForeveeeee گفته است :

اینکارو هزار بار کرده بودم ...

خلاصه روز سوم عید اونم تو تعطیلات ساعت 7 شب ناگهان خطم بشدت ریبوت میشد بعد از یه ساعت که درست شد مشکل برطرف شد ...

نمی دونم کی درستش کرد ، به مدیر فنی شرکت هم گفتم گفت ما تغییری ندادیم شاید مسیر عوض شده ، گفتم مسیر عوض شه خط یه ساعت ریبوت نمیشه خلاصه نمی دونم چی شد ولی حل شد .

مخابرات محله شما بوده شرکت ها اکثرا مشکلی ندارن ، مخابرات هست که نویز و مشکل درست می کنه معمولا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...