رفتن به مطلب

معرفی بازی های رایگان شاتر

Peacekeeper
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بهترین بازی های رایگان شاتر رو زیر این تاپیک معرفی کنید تا بتونیم دانلود کنیم.

و اینکه آیا Rainbow six siege رایگانه؟؟

لینک به دیدگاه

درود

شما اگه تازه کار نیستی و میتونی انلاین سریع بزنی و حال کنی اوریجین کرک شده ZLO رو بگیر و نصب کن سادست دوسه تا برنامه کم حجمم کنارش نصب میکنی که فکر کنم وصله به سرور کرک کننده ها و میری تو اوریجین نسخه کرکی و بتل بد کمپانی 2 و بتلفیلد3-4 و هارد لاین و سیمز4  و سری رد الرت و نید فور اسپید رایوالز و چنتا بازی دیگه هست که میشه رایگان دانلود کنی و بازی کنی.

بتل فیلد 4 نسخه اصلی انلاینش چیزی حدود 24-26 گیگه ولی اگه دی ال سی هاش رو که در حدود 40 گیگه دانلود نکنی فقط میتونی سه چهار تا مپ رو بازی کنی..تمام دی ال سی هاش با خود بازی میشه 68 گیگ.

پ ن:من فقط بتل 4 رو بخاطر علاقم به این نسخه بازی انلاینشو نصب و بازی میکنم و بازیای دیگه که تو لیسته رو دانلود نکردم ولی الان زدم رو دانلود یکی از بازیا دیدم میشه دانلود کردشون.

بازی شبیه پابجی یا درواقع کپی شده از پابجی با حجم 8 گیگ RING OF ELYSIUM  تو استیمه و رایگان.و مخصوصا وقتی که چهار نفره و تیمی بازیو میری خیلی حال میده.

CSGO هم رایگانه-یه بازی هم قبلا دانلود کردم Heroes & Generals که محیط جنگ جهانی دو هستش , گرافیکشم نسبتا خوبه و برای سیستمای ضعیف خوبه ولی گیم پلیش خوشم نیومد.

APEX LEGEND هم خیلی تعریفش میکنند ولی من نصب نکردم.

رینبو هم پولیه.

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

اضافه میکنم

کانترسورس یا همون css ,سرورا داخلی فعال و شلوغن ،چیتر هم خیلی کم پیدا میشه اخیرا،پینگ خوب،حجم کم،حجم مصرف کم،،،ورژن 34 رو بگیر

زولا که تقلیدی از کانتره اما پیشنهاد میدم سمتش نری،حالت تهوع میگیرت...

بازی ava که فعلا تو بتا هست و نمیشه دانلود کرد تا یکی دو هفته دیگه،اونم تعریفشو زیاد شنیدم

چندتا بازی دیگه هم هستن که بصورت کرکی انلاینشون کار میکنه تو سایت فایل نیکو پیدا میکنی

درکل من خودم بازی به باحالی کانتر سورس ندیدم تا حدی که تو خوده مپ d dust2 یجا نوشته«سی اس سورس باحاله!»

گویای همه چیزه😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...