رفتن به مطلب

سوال در مورد مودم e8372

WINDOWS 8.1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 1-فعلا بنده سیم کارت 3g دارم این مودم با سیم 3g کار میکنه و میشه رو 3g قفلش کرد؟ 2- برای خرید سیم 4g (یوسیم ) از سایت همراه اول ثبت نام کنم؟ 3-راه اندازی اولیش چطوریه؟4-این مودم قابلیت ussdداره؟ بنده گوشی 4g ندارم وباید مودم ussd رو داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

سلام 1-فعلا بنده سیم کارت 3g دارم این مودم با سیم 3g کار میکنه و میشه رو 3g قفلش کرد؟ 2- برای خرید سیم 4g (یوسیم ) از سایت همراه اول ثبت نام کنم؟ 3-راه اندازی اولیش چطوریه؟4-این مودم قابلیت ussdداره؟ بنده گوشی 4g ندارم وباید مودم ussd رو داشته باشه

1- بله و بله

2- نمی دونم ولی فک کنم هم از سایت بشه که براتون پست میکنن و هم امور مشترکین

3- هیچی، سیم کارت میذاری داخل مودم استفاده میکنی!

4- خیر، قابلیت USSD چه ربطی به گوشی 4G داره؟! شما حتی اگه سیم کارت یوسیم 4G هم بخری بدار داخل گوشیت کد مد نظر USSD رو بزن ، بعد سیم کارت رو دربیار بذار تو مومدم استفاده کن، البته من تا به حل یوسیم همراه اول نداشتم اما معمولا همه سیم کارت های 4G رو نسل های قبل از خودشون هم کار میکنن و جواب میدن! مگه اینکه همراه اول سیم کارتی زده باشع که فقط و فقط روی شبکه 4G کار کنه!

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، NerdPatcher گفته است :

1- بله و بله

2- نمی دونم ولی فک کنم هم از سایت بشه که براتون پست میکنن و هم امور مشترکین

3- هیچی، سیم کارت میذاری داخل مودم استفاده میکنی!

4- خیر، قابلیت USSD چه ربطی به گوشی 4G داره؟! شما حتی اگه سیم کارت یوسیم 4G هم بخری بدار داخل گوشیت کد مد نظر USSD رو بزن ، بعد سیم کارت رو دربیار بذار تو مومدم استفاده کن، البته من تا به حل یوسیم همراه اول نداشتم اما معمولا همه سیم کارت های 4G رو نسل های قبل از خودشون هم کار میکنن و جواب میدن! مگه اینکه همراه اول سیم کارتی زده باشع که فقط و فقط روی شبکه 4G کار کنه!

الان گوشی بنده فقط تا 3g رو ساپورت میکنه یعنی سیم یوسیم رو گوشی بنده کار میکنه و فقط قابلیت 4gو 4.5g غیر فعاله؟

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

الان گوشی بنده فقط تا 3g رو ساپورت میکنه یعنی سیم یوسیم رو گوشی بنده کار میکنه و فقط قابلیت 4gو 4.5g غیر فعاله؟

قاعده کلی سیم کارت های نسل جدید اینه که نسل های قبل از خودشون رو ساپورت میکنن ، حالا نمی دونم یوسیم چطوریه؟ هزینش یه تماس با پشتیبانی همراه اول هستش یا احتمالا تو صفحه فروش این سیم کارت ها تو سایت همراه تول توضیح داده شده

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، NerdPatcher گفته است :

قاعده کلی سیم کارت های نسل جدید اینه که نسل های قبل از خودشون رو ساپورت میکنن ، حالا نمی دونم یوسیم چطوریه؟ هزینش یه تماس با پشتیبانی همراه اول هستش یا احتمالا تو صفحه فروش این سیم کارت ها تو سایت همراه تول توضیح داده شده

ممنون الان یه جا دیگه هم خوندم ساپورت میشه

لینک به دیدگاه

در در 8 اسفند 1397 در 19:43، NerdPatcher گفته است :

شما مودم رو دارید؟ میدونید چطور باز میشه؟

لینک به دیدگاه

یه طرف مودم کشویی جدا میشه و محل نصب سیمکارت و رم میکرو موجوده

2g 3g 4g و auto که بعد نصب مودم به یو اس بی و نصب درایورش که ددر داخلش هست ..یه لینک باز میشه که میتونی تنظیمات مودم رو شخصی سازی کنی

بیشترین استفادم از این کد برای ایرانسل بود *555*5*00*6# از راست به چپ

مودمی که داشتم مخصوص ایرانسل بود و تو این منطقه تا 7 مگ سرعت دانلود داشتم..استیم هم تا 6 مگ.بهتره یدونه سیمکارت که استفاده ندارید شمارشو جایی یادداشت کنید برای دانلود اونو شارژکنید..سیمکارت خودتون ممکنه بخاطر جابجایی به مرور خراب بشه

لینک به دیدگاه

در در 8 اسفند 1397 در 17:52، WINDOWS 8.1 گفته است :

۱ - کلا بله

۲- هم سایت میتونی بری هم میتونی کد دستوری بزنی (برات رایگان میارن دم در خونه و فک کنم ۲۰ گیگ هم اینترنت هدیه میده)

۳−هیچی سیمکارت تو مودم بعدش هم تنظیم رمز وایرلس و بوم همه چی رو به راهه

۴- USSD هیچ ربطی به 4G بودن گوشی نداره و سیم کارت 4G رو میتونی تو گوشی 1100 نوکیا که نسل ۲ یا 2G هست بندازی و استفاده کنی فقط اینترنت نداری همین(اینم به مدل گوشی بستگی داره یعنی سیمکارت 4G رو گوشی 2G میشه 2G و رو گوشی 3G میشه 3G و رو گوشی های جدید تر میتونه تا 4.5G هم بره)

دقت کن بعضی مودم ها USSD هم دارن یعنی میتونی از داخل مودم مثلا اعتبار سیمکارت رو چک کنی(بدون نیاز به گوشی)

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

در در 15 اسفند 1397 در 13:23، Sabertooth گفته است :

یه طرف مودم کشویی جدا میشه و محل نصب سیمکارت و رم میکرو موجوده

2g 3g 4g و auto که بعد نصب مودم به یو اس بی و نصب درایورش که ددر داخلش هست ..یه لینک باز میشه که میتونی تنظیمات مودم رو شخصی سازی کنی

بیشترین استفادم از این کد برای ایرانسل بود *555*5*00*6# از راست به چپ

مودمی که داشتم مخصوص ایرانسل بود و تو این منطقه تا 7 مگ سرعت دانلود داشتم..استیم هم تا 6 مگ.بهتره یدونه سیمکارت که استفاده ندارید شمارشو جایی یادداشت کنید برای دانلود اونو شارژکنید..سیمکارت خودتون ممکنه بخاطر جابجایی به مرور خراب بشه

Wifi مودم چجوری خاموش میشه؟

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، WINDOWS 8.1 گفته است :

Wifi مودم چجوری خاموش میشه؟

جان! وای فای! این مودم فقط گیرنده 2g 3g 4g هست وایفای نداره

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

جان! وای فای! این مودم فقط گیرنده 2g 3g 4g هست وایفای نداره

پس علامت wifi رو مودم چیه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...