رفتن به مطلب

ارتقای نسبتا خوب برای بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

با بودجه 430 تومن مناسبترین سیستم برای بازی چیه؟قابلیت اورکلاک خوبی هم داشته باشه, نظر خودم اینه

مادربرد:Biostar TP35D2-A7 SE 95000

سی پی یو:Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz 115000

رمDDR2 800 MHz 20000(گارانتی سریر)Kingstone 1G

کارت گرافیک:Geforce 9600GSO 768mb,192bit 155000

پاور:Icute 4 450w 30000

البته ممکنه قیمتها (یه کم!) بالا پایین شده باشن نظر شما چیه؟قطعات بهتری هست؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

خوبه آفرین

اینا کی بهت پیشنهاد داده ؟؟

چرا اینقدر تشویق می کنی مدال نیاوردم که!:confused:

یه دوستی که زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد:eek:

با این سیستم می تونم بازی های یک سال آینده رو با کیفیت متوسط روان اجرا کنم؟

نظر دیگه ای درباره سیستم بهتر با این بودجه ندارین؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

چرا اینقدر تشویق می کنی مدال نیاوردم که!:eek:

یه دوستی که زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد:eek:

با این سیستم می تونم بازی های یک سال آینده رو با کیفیت متوسط روان اجرا کنم؟

نظر دیگه ای درباره سیستم بهتر با این بودجه ندارین؟

با تشکر

سلام دوست من

خیلی خوب شود که قبل از خرید اینجا یه مشاور گزاشتید افرین:confused: کار خوبی کردید

مادربوردت رو نمی دونم ولی اگر مدلش رو یه ادرس دقیق سایت رو داری بده تا ببینم امکاناتش چیه

ولی من خودم پیشنهاد می دم

P5k SE بگیر قیمت حدود 105 تومان امکاناتش هم خوب و اورکلاک قطعاتشم خوبه

در مورد سی پیو تون راستش خوبه ولی اگر بتونید سی پی یو E7200 رو بگیرید عالیه

چون هم کمتر گرم می کنه و هم امکانات خوب و تقریبان جدید هست

سی پی یو E7200 دارهی FSB1066( همون باس) و داری 3 مگابات کش هست و داری فناوری جدید 45nm که باعث می شه گرامی کمتر تولید کنه

قیمت سی پی یو E7200 حدود 127 باید باشه

در مورد رم دوست من یه پیشنهاد همین جا بهت می کنم

اصلان نمی خواد رم کینگستون بگرید رم های هستن که اغلب تقلبی هستن (بدرد نمی خورند)

اورکلاکشون هم پایین است به گفته یکی از متخصصن دوستان من ضعیف ترین رم بازار می باشند

من به شما پیشنهاد می کنم رم ها دوال بگرید

CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2

نمی دونم می دونید رم هایی Dual Channel چیه؟

برایت توضیح می دم این رم ها در اصل دوتا رم هستن به یه گیگ حافظه ولی وقتی باهم در اسلات قرار می گیرند و خوب با هم ست می شنه(کارخونشون این کار رو کرده) داریه تکنولوژِیDual Channel می باشند و که خیلی بهتر از تکی هستن ( می تونید مقالات در مورد رو تویه اینترنت پیدا کنید

این رمی که به شما معرفی کردم دو مدال هست

یه مدل هست با تامینگ 5.5.5.15 فکر کنم قیمتش حدود 60 تومان باشه

یه مدل هست با تامینگ 4.4.4.12 که قیمتش من گرفتم حدود 69 تومان

که البته دومی خیلی بهتر هست کارها رو سرعتر انجام می ده:eek:

بی خیال رم کینگستون بشید

این خیلی بهتر از اون رم کیگستون هست

----

در مورد کارت گرافیک

این کارت گرافیک رو اسمش رو زیاد شنیدم از دوستان به نظر کارت گرافیک خوبی میاد نسبت به قیمتش

تایید می شه

ولی اگر بتونید کارت گرافیک 4850 با قیمت 260 تومان بگیرید قادره 95% از بازی ها رو با جزییات بیاره:confused:

--------------

و اما پاور دوست عزیز من

پاور باید مارک معتبری داشته باشه این پاور که شما گفتید من تا حالا اسمش رو نشنید بودم

دوم پاور باید استاندارد باشه به احتمالا خیلی زیاد شما این پاور رو می گیرید میری وصل می کنید

می ببیند 300 واتم خروجی نداره

من به شما پیشنهاد می کنم

پاور های معتبر مثل

Cooler Master

ACBEL

GREEN

OCZ

از مدل ها بگرید

نکته بعدی پاور های "اکتیو" بگرید

این خیلی نکته مهم هست پاور ها اکتیو توان مصرفی دقیق دارند طبق مقالات که من خوندم در این مورد

یعنی اگر 450 وات هست 450 وات خروجی داره

من به شما

GREEN - GP530AB

رو پیشنهاد می دم

قیمت فکر کنم 50 باشه

دوست من در کل من به شما پیشنهاد می دم قطعات بالا رو بخرید واقعان یه سیستم خوب برای بازی هست به شرح زیر

CPU:E7200 قیمت حدود 128

MIAN:P5K SE حدود 105 تومان

RAM:CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 بستگی به تامینگ داره ولی با تامینگ بالا حدود 60 تومان و به پایین 60 تومان( قیمت ها حدود بود )

VGA:4850 خیلی توپه و همچنین جدید هم هست 260 تومان

POWER: GREEN - GP530AB حدود 50 تومان ( در صورت خرید کارت گرافیک 9600GSO)

power:GREEN 580EPS حدود 86 اتومان ( در صورت خرید کارت گرافیک 4850)

در کل قیمت شود

649 تومان ( یعنی با رم تامینگ 4.4.4.12 و گرافیک 4850 و پاور 580 )

این سیستم بالا خیلی توپه اگر بتونید بخرید

من در خدمتون هستم اگر سوالب بود

:confused:

لینک به دیدگاه

درود

سینا جان در کل ممنون ازراهنماییت . ولی در کل باید مقدار هزینه این دوستمون رو در نظر گرفت .

به طور مثال در مورد مادربورد با یه مقدار هزینه میتونه P5K بگیره که با اینتخاب یک کارت ATI بعدها کراس فایر کنه .

در مورد CPU E7200 موافقم . چون هنوز این پردازنده توی بازار جا نیافتاده کسی نمیدونه که چقدر کارایی داره .

در مورد پاور IQUtE باید بگم که موجوده و 450 وات واقعیه .

در کل نباید به دلیل ازبرندی زیادی تعریف کرد . چون باعث میشه که دوستان در مورد برندهای دیگه توجه نداشته باشن .

لینک به دیدگاه

درود

سینا جان در کل ممنون ازراهنماییت . ولی در کل باید مقدار هزینه این دوستمون رو در نظر گرفت .

به طور مثال در مورد مادربورد با یه مقدار هزینه میتونه P5K بگیره که با اینتخاب یک کارت ATI بعدها کراس فایر کنه .

در مورد CPU E7200 موافقم . چون هنوز این پردازنده توی بازار جا نیافتاده کسی نمیدونه که چقدر کارایی داره .

در کل نباید به دلیل ازبرندی زیادی تعریف کرد . چون باعث میشه که دوستان در مورد برندهای دیگه توجه نداشته باشن .

سلام اقایی حسینی

در مورد پاور باهتون موافق نیستم من از مارک هایی که نشنیدم استفاده نمی کنم و از این گزشته اکتیو هم نیست 100%

در ضمن من جایی خونده بودم برای کارت گرافیک ها سری جدید ATI کمتر از 550 نباید باشه:confused:(واقعیه):eek:

به هر حال بازم ممنون:confused:

لینک به دیدگاه

خب هرچی این دوستمون نشنیدن آشغاله و کسی هم حق نداره بخره

مثلا اگر ENERMAX یا ZIPPY هم وارد شد نخرینا همچنین PC POWER AND COOLING یا ..

فقط همون چند مدل که ایشون فرمودن بخرین

Cooler Master

ACBEL

GREEN

OCZ

تازه به اطلاعاتمون هم اضافه شد اکتیو PFC برای تثبیت وات هست نه ولتاژ

هر وقت هم میخوایم بریم سیستم بخریم بودجه اصلا مهم نیست

شما هرچی ایشون میگن بخرین فروشنده وقتی فهمید که شما جنس تقلبی نمیخرین

بهتون اضافات رو کادو میده و مابقی استنباطاطی که میشه کرد رو به گوش بسپارید...

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

خیلی خوب شود که قبل از خرید اینجا یه مشاور گزاشتید افرین:confused: کار خوبی کردید

مادربوردت رو نمی دونم ولی اگر مدلش رو یه ادرس دقیق سایت رو داری بده تا ببینم امکاناتش چیه

ولی من خودم پیشنهاد می دم

P5k SE بگیر قیمت حدود 105 تومان امکاناتش هم خوب و اورکلاک قطعاتشم خوبه

در مورد سی پیو تون راستش خوبه ولی اگر بتونید سی پی یو E7200 رو بگیرید عالیه

چون هم کمتر گرم می کنه و هم امکانات خوب و تقریبان جدید هست

سی پی یو E7200 دارهی FSB1066( همون باس) و داری 3 مگابات کش هست و داری فناوری جدید 45nm که باعث می شه گرامی کمتر تولید کنه

قیمت سی پی یو E7200 حدود 127 باید باشه

در مورد رم دوست من یه پیشنهاد همین جا بهت می کنم

اصلان نمی خواد رم کینگستون بگرید رم های هستن که اغلب تقلبی هستن (بدرد نمی خورند)

اورکلاکشون هم پایین است به گفته یکی از متخصصن دوستان من ضعیف ترین رم بازار می باشند

من به شما پیشنهاد می کنم رم ها دوال بگرید

نمی دونم می دونید رم هایی Dual Channel چیه؟

برایت توضیح می دم این رم ها در اصل دوتا رم هستن به یه گیگ حافظه ولی وقتی باهم در اسلات قرار می گیرند و خوب با هم ست می شنه(کارخونشون این کار رو کرده) داریه تکنولوژِیDual Channel می باشند و که خیلی بهتر از تکی هستن ( می تونید مقالات در مورد رو تویه اینترنت پیدا کنید

این رمی که به شما معرفی کردم دو مدال هست

یه مدل هست با تامینگ 5.5.5.15 فکر کنم قیمتش حدود 60 تومان باشه

یه مدل هست با تامینگ 4.4.4.12 که قیمتش من گرفتم حدود 69 تومان

که البته دومی خیلی بهتر هست کارها رو سرعتر انجام می ده:eek:

بی خیال رم کینگستون بشید

این خیلی بهتر از اون رم کیگستون هست

----

در مورد کارت گرافیک

این کارت گرافیک رو اسمش رو زیاد شنیدم از دوستان به نظر کارت گرافیک خوبی میاد نسبت به قیمتش

تایید می شه

ولی اگر بتونید کارت گرافیک 4850 با قیمت 260 تومان بگیرید قادره 95% از بازی ها رو با جزییات بیاره:eek:

--------------

و اما پاور دوست عزیز من

پاور باید مارک معتبری داشته باشه این پاور که شما گفتید من تا حالا اسمش رو نشنید بودم

دوم پاور باید استاندارد باشه به احتمالا خیلی زیاد شما این پاور رو می گیرید میری وصل می کنید

می ببیند 300 واتم خروجی نداره

من به شما پیشنهاد می کنم

پاور های معتبر مثل

Cooler Master

ACBEL

GREEN

OCZ

از مدل ها بگرید

نکته بعدی پاور های "اکتیو" بگرید

این خیلی نکته مهم هست پاور ها اکتیو توان مصرفی دقیق دارند طبق مقالات که من خوندم در این مورد

یعنی اگر 450 وات هست 450 وات خروجی داره

من به شما

GREEN - GP530AB

رو پیشنهاد می دم

قیمت فکر کنم 50 باشه

دوست من در کل من به شما پیشنهاد می دم قطعات بالا رو بخرید واقعان یه سیستم خوب برای بازی هست به شرح زیر

CPU:E7200 قیمت حدود 128

MIAN:P5K SE حدود 105 تومان

RAM:CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 بستگی به تامینگ داره ولی با تامینگ بالا حدود 60 تومان و به پایین 60 تومان( قیمت ها حدود بود )

VGA:4850 خیلی توپه و همچنین جدید هم هست 260 تومان

POWER: GREEN - GP530AB حدود 50 تومان ( در صورت خرید کارت گرافیک 9600GSO)

power:GREEN 580EPS حدود 86 اتومان ( در صورت خرید کارت گرافیک 4850)

در کل قیمت شود

649 تومان ( یعنی با رم تامینگ 4.4.4.12 و گرافیک 4850 و پاور 580 )

این سیستم بالا خیلی توپه اگر بتونید بخرید

من در خدمتون هستم اگر سوالب بود

پولم به 4850 نمی رسه همون 9600GSO رو می گیرم

مادربرد فکرنکنم زیاد فرقی بکنه

http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3827096

البته Abit IP35 E هم هست

یه کم درباره تامینگ توضیح میدی؟

فکر کنم رم پیشنهادیت خوب باشه فقط قیمتش یکم برام بالاست

اگه یه مادربرد 105 تومنی بردارم با کارت 9600GSO 155

dual channel2g 60پاور 30 سی پی یو e7200 125

این قطعات باهم خوب ست میشن؟برای بازی خیلی مهمه(قصدم فقط بازی های یک سال آینده است)

می شه 475 فکر کنم قطعات قبلیمو بفروشم جور شه اگه یه دو هفته ای صبر کنم تا پولم جور بشه و آخرین پرس وجوهامو هم بکنم چطوره؟وضع بازار چطوریه؟قیمت پایین میان بالا میرن؟

از راهنمایی ممنونم

لینک به دیدگاه

خب هرچی این دوستمون نشنیدن آشغاله و کسی هم حق نداره بخره

مثلا اگر ENERMAX یا ZIPPY هم وارد شد نخرینا همچنین PC POWER AND COOLING یا ..

فقط همون چند مدل که ایشون فرمودن بخرین

Cooler Master

ACBEL

GREEN

OCZ

تازه به اطلاعاتمون هم اضافه شد اکتیو PFC برای تثبیت وات هست نه ولتاژ

هر وقت هم میخوایم بریم سیستم بخریم بودجه اصلا مهم نیست

شما هرچی ایشون میگن بخرین فروشنده وقتی فهمید که شما جنس تقلبی نمیخرین

بهتون اضافات رو کادو میده و مابقی استنباطاطی که میشه کرد رو به گوش بسپارید...

از الان بگم دعوا شد من بی طرفم!

دوست عزیز درمورد پاور نظر خودم همون Icute 450 w هست درمورد بودجه هم تا دوهفته دیگه شاید بشه به 480 تومن رسوندش اما 650 تومن به هیچ وجه!

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

از توجه شما هم ممنونم

لینک به دیدگاه

درود

سلام

درمورد پاور که به نتیجه رسیدیم نظرتون رو درباره باقی قطعات میگید؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز اگه شما میتونستید مادربرد P5k بگیرید که کراس فایر هم هست خیلی عالی میشد و یه کارت Ati که بعدها هم میتونید کراس فایر کنید البته اون موقع به یه پاور درست و حسابی نیاز دارید در مورد Cpu E7200 انتخاب خوبیه تو این رنج قیمت و اگه رمها رو Gskill 2*1 Bus 1066میگرفتید عالی میشد و برای اور کلاک هم خوب جواب میده اگه برای بازی میخواید این قطعات فکر میکنم خوب باشه دوست عزیز عجله نکن و قطعاتی رو بگیر که دو روز بعد پشیمون نشید البته نظر من اینه و تصمیم نهایی رو شما میگیرید.

لینک به دیدگاه

پولم به 4850 نمی رسه همون 9600GSO رو می گیرم

مادربرد فکرنکنم زیاد فرقی بکنه

http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3827096

البته Abit IP35 E هم هست

یه کم درباره تامینگ توضیح میدی؟

فکر کنم رم پیشنهادیت خوب باشه فقط قیمتش یکم برام بالاست

اگه یه مادربرد 105 تومنی بردارم با کارت 9600GSO 155

dual channel2g 60پاور 30 سی پی یو e7200 125

این قطعات باهم خوب ست میشن؟برای بازی خیلی مهمه(قصدم فقط بازی های یک سال آینده است)

می شه 475 فکر کنم قطعات قبلیمو بفروشم جور شه اگه یه دو هفته ای صبر کنم تا پولم جور بشه و آخرین پرس وجوهامو هم بکنم چطوره؟وضع بازار چطوریه؟قیمت پایین میان بالا میرن؟

از راهنمایی ممنونم

سلام دوست من

مینبوردتون رو دیدم خوهب

رم ها رو تا باس 1066 ساپورت می کنه

سی پی یو باس تا 1600

خوب به نظر می رسه ولی در مورد اورش کلاک چیزی ندیدم ( یعنی باید یه خورده بیشتر بگردم)

در مورد کارت گرافیک هر جور راحتیت:confused:

ولی اون پاور به نظر کم می یاد از نظر وات می گم البته احتمالش کمه شاید یه وقت باعث ریستارت باشه... به خاطره کمیش( ولی دوست من در اخر سر در مورد پاور این رو بهتون بگم هر پاوری دوست دارید بخرید ولی یه نکته رو حتمان همیشه رعایت کنید پاور فقط پاور اکتیو اوکی؟)

در مورد رم اره رم خیلی توپه اخرش ( تعریفش رو زیاد شنیدم) و امارش روهم دیدم تقریبان جرو بهترین هاست( البته بیشتر مدل ها بالاتر)

اینم خوب

اما در مورد تامینگ این رو خدمتون عرض کنم که هرچی پایین تر باشه بهتر و باعث سرعت دار شودن سیستم و ردبدل کردن اطلاعات به صورت سریعتر می شه

به نظر من اگر می خواید بخرید بهتر که با تامینگ 4.4.4.12 بگرید من خودم خریدم ولی هنوز دستم نرسید تا یک شنبه دستمه به امید خدا:eek:

راستی شما کجا هستید تهران هستید؟

سوالی دیگه هست درخدمت:confused:

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

مینبوردتون رو دیدم خوهب

رم ها رو تا باس 1066 ساپورت می کنه

سی پی یو باس تا 1600

خوب به نظر می رسه ولی در مورد اورش کلاک چیزی ندیدم ( یعنی باید یه خورده بیشتر بگردم)

در مورد کارت گرافیک هر جور راحتیت:confused:

ولی اون پاور به نظر کم می یاد از نظر وات می گم البته احتمالش کمه شاید یه وقت باعث ریستارت باشه... به خاطره کمیش( ولی دوست من در اخر سر در مورد پاور این رو بهتون بگم هر پاوری دوست دارید بخرید ولی یه نکته رو حتمان همیشه رعایت کنید پاور فقط پاور اکتیو اوکی؟)

در مورد رم اره رم خیلی توپه اخرش ( تعریفش رو زیاد شنیدم) و امارش روهم دیدم تقریبان جرو بهترین هاست( البته بیشتر مدل ها بالاتر)

اینم خوب

اما در مورد تامینگ این رو خدمتون عرض کنم که هرچی پایین تر باشه بهتر و باعث سرعت دار شودن سیستم و ردبدل کردن اطلاعات به صورت سریعتر می شه

به نظر من اگر می خواید بخرید بهتر که با تامینگ 4.4.4.12 بگرید من خودم خریدم ولی هنوز دستم نرسید تا یک شنبه دستمه به امید خدا:eek:

راستی شما کجا هستید تهران هستید؟

سوالی دیگه هست درخدمت:confused:

سلام

درمورد کیس,الان یه کیس میکرولب دارم مال 7 سال پیشه!(می خوام بدمش به موزه:eek:) این قطعات روش سوار می شن یا به زور سوارشون کنم؟آخه پولم کجا بود واسه کیس؟؟(الان مادربردم p4p800x هستش )

منم تهرانم روند بازار رو نگفتی؟صبر کنم؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

درمورد کیس,الان یه کیس میکرولب دارم مال 7 سال پیشه!(می خوام بدمش به موزه:confused: این قطعات روش سوار می شن یا به زور سوارشون کنم؟آخه پولم کجا بود واسه کیس؟؟(الان مادربردم p4p800x هستش )

منم تهرانم روند بازار رو نگفتی؟صبر کنم؟

با تشکر

سلام دوست من

اتفاقان کیس من مال تقریبان 7 سال پیش هست مدل میکرو لب:eek:

اصلان حالش رو ندارم عوض کنم

یه چراق ابی جلوش بزرگه تقریبان همه مینبورد ها بشه می خوره:eek:

راستش نمی دونم

تهران ارزون تر شهرستان ها هست بهتر شودم

هر وقت پول گیرت اومد برو بخره :confused:

ولی اگر نیست خوب فعلان صبر کن ( شاید ارزونتر شود)

لینک به دیدگاه

سلام اقایی حسینی

در مورد پاور باهتون موافق نیستم من از مارک هایی که نشنیدم استفاده نمی کنم و از این گزشته اکتیو هم نیست 100%

در ضمن من جایی خونده بودم برای کارت گرافیک ها سری جدید ATI کمتر از 550 نباید باشه:confused:(واقعیه):eek:

به هر حال بازم ممنون:confused:

خوب سینا جان این نظر شماست و قابل احترام عزیز .

ولی اگر نشنیدید نباید بگید که خوب نیست . باید بیشتر تحقیق کنیم و بعد در موردش نظر بدیم . من واقعیتش دوستان متوجه شدن در مورد هیچ برندی حتی برندی که خودمون داریم میاریم تعصب بیجا ندارم . ولی باید اول تحقیق کنیم و بعد نظر بدیدم .

خیلی مارکها در دنیا وجود داره که شما اصلا به هیچ عنوان نشنیدید ولی دلیل نمیشه خوب نباشه . متاسفانه ایرانیها بیشتر به تبلیغات کالا توجه میکنن و به همین دلیله که اکثر کالایی که تبلیغ زیاد از حد شده بعدها وارد کننده به مصرف کننده ها احترامی نمیزارن و هر کاری دلشون میخواد با مردم میکنن . به طور مثال همین ایسوس درسته برند خوبیه ولی خدمات درست و حسابی که نداره .

در مورد مصرف هم باید بگم حرفتون دقیق نیست . مثلا اگر یکی بیاد یه دوینه ATI X1550 بخره حتما باید 550 وات پاور بخره ؟ پس این یه چیز کلی نیست عزیز.

در ضمن کیوان جان شما نباید از حرف دوستان ناراحت بشید چون این دوستان نظر شخصیشون رو دارن بیان میکنن . و کسانی که راهنمایی میگرین در اینجا بین این بحثها نتیجه میگیرن و انتخاب خودشون رو میکنن .

ممون از همه دوستان .

لینک به دیدگاه

خوب سینا جان این نظر شماست و قابل احترام عزیز .

ولی اگر نشنیدید نباید بگید که خوب نیست . باید بیشتر تحقیق کنیم و بعد در موردش نظر بدیم . من واقعیتش دوستان متوجه شدن در مورد هیچ برندی حتی برندی که خودمون داریم میاریم تعصب بیجا ندارم . ولی باید اول تحقیق کنیم و بعد نظر بدیدم .

خیلی مارکها در دنیا وجود داره که شما اصلا به هیچ عنوان نشنیدید ولی دلیل نمیشه خوب نباشه . متاسفانه ایرانیها بیشتر به تبلیغات کالا توجه میکنن و به همین دلیله که اکثر کالایی که تبلیغ زیاد از حد شده بعدها وارد کننده به مصرف کننده ها احترامی نمیزارن و هر کاری دلشون میخواد با مردم میکنن . به طور مثال همین ایسوس درسته برند خوبیه ولی خدمات درست و حسابی که نداره .

در مورد مصرف هم باید بگم حرفتون دقیق نیست . مثلا اگر یکی بیاد یه دوینه ATI X1550 بخره حتما باید 550 وات پاور بخره ؟ پس این یه چیز کلی نیست عزیز.

در ضمن کیوان جان شما نباید از حرف دوستان ناراحت بشید چون این دوستان نظر شخصیشون رو دارن بیان میکنن . و کسانی که راهنمایی میگرین در اینجا بین این بحثها نتیجه میگیرن و انتخاب خودشون رو میکنن .

ممون از همه دوستان .

سلام اقایی حسینی

یه دفعه چی شود:confused:

ای بابا روی حرف اخر من خوب توجه کرده باشید

من گفتم درسته ولی من مارک های معتبر رو گفتم گفتم مارک های که اسمشون رو نشنیده باشم

باید روش تحقیق کنیم چون پاور ها غیر واقعی هم هستن

و دوم من در پست قبلی اسم هیچ مارکی رو نیوردم و روی مارک خواسی تعصب ندارم

مثلان من حدود 2 سال بودم از AMD خوشم می امد و به همه پیشنهاد می دم ( زیاد چیزی نمی دونستم)

ولی الان وقتی فهمیدم اینتل یه چیزی دیگه است گفت ............. بزار بهترین رو بگیریم

در مورد پاور هم این رو می گم دوباره

پاور فقط اکتیو ( اسم مارک خاصی رو نگفتم) فقط گفتم اکتیو باشه:eek:

در مورد کارت گرافیک 4850 هم من تویه سایتی دیده بودم که کارت گرافیک 4870 حداثل پاوری که می خواد 550 واقعی هست

بازم اگر ناراحت شدید ببخشید

معذزت

و خدا حافظ

لینک به دیدگاه

نه سینا جان خدا نکنه به خاطر این قطعات از دست کسی ناراحت بشیم .

در کل الان مطلبتون دقیقتره و اون مقدار مصرف 550 وات برای 4870 هستش عزیز. که من فکر میکنم بیشتر از اینها هم برای این کارت گرافیک باید در نظر گرفت .

سینا جان موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من یک سیستم با این مشخصات خریدم

Main Giga M55sli -s4

Cpu 5600+ Amd

Vga 8800gt Asus Top

Power 430 Green

اما یک مشکل دارم که در بعضی از بازیها سیستم خود به خودیک صفحه ابی میاید ریستارت مشی

ایا مشکل ممکن ازچه باشد

لینک به دیدگاه

دوست من رم من 1gig

در داخل ویندوز مشکل ندارم اما بعضی از بازیها مثل بازی pes 2008 تقربیا بعداز دو بازی تصویر بهم میرزد و سیستم ریستارت میشی

لینک به دیدگاه

مشکل از کرک بازی هاست 100% معلوم نیست چطوری با این سرعت بازی رو می دزدن و کرک می کنن و آرم شرکت و اسم خودشون رو روی بازی می ذارن انگار که خودشون ساختن

بیشتر وقت ها ما برای تحت شبکه بازی کردن این جور بازیها مشکل داریم و باید چندین ساعت برای رفع مشکل وقت بذاریم . بیشتر باگ های بازی هم مال همین کارای بیخود بعضی از شرکتهاست متاسفانه :):rolleyes:

لینک به دیدگاه

سلام دوستان اگر بخوام بفهمم سخت افزار كارت گرافيك سالم يا نه از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان اگر بخوام بفهمم سخت افزار كارت گرافيك سالم يا نه از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم

سلام دوست من

می شه مشخصات سیستم رو بفرمایید و چی شود که می خواید این رو بدونید چه اتفاقی افتاد؟:)

لینک به دیدگاه

Main Giga M55sli -s4

Cpu 5600+ Amd

Vga 8800gt Asus Top

ram 2gig kinmax 800

Power 530 Green

monitor 15' hyundai

در بازي pes 2008 مشكل دارم نمي دونم مشكل از كجاست كه در حين تصاوير در هم ميرزه سيستم هنگ مي كنه

و در بازي كرايسيس هم يك دفعه همين جوري شد به نظر شما مشكل مينونه چي باشي

لینک به دیدگاه

Main Giga M55sli -s4

Cpu 5600+ Amd

Vga 8800gt Asus Top

ram 2gig kinmax 800

Power 530 Green

monitor 15' hyundai

در بازي pes 2008 مشكل دارم نمي دونم مشكل از كجاست كه در حين تصاوير در هم ميرزه سيستم هنگ مي كنه

و در بازي كرايسيس هم يك دفعه همين جوري شد به نظر شما مشكل مينونه چي باشي

سلام دوست من

خوب تازگی ها اینطوری شود و بعد ویندوز رو عوض کردید بازم همین مشکل وجود داشته

ایا برنامه خاصلی نصب می کنید؟

اورکلاک هم می کنید ؟

لینک به دیدگاه

نه اهل اوركلاك هستم چون خود گرافيك اوركلاك شده است تمام بازيهاي كه نصب مكنم به صورت پيش فرض به صورت با اين سيستم Medium قرارميدهد تمام كارتهاي 8800 Gt مثل هم است يا نه

فكر مكنيد مشكل چيست

ممنون ميشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...