رفتن به مطلب

نصب گرافیک بدون اتصال کابل برق

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سوال فنی داشتم

اگر گرافیک رو نصب کنیم بروی اسلات اما کابل برق نداشته باشیم بزنیم بهش (بهر دلیلی) و صرفا روی اسلات سوار باشه مثلا گرافیک 1070

آیا ایرادی داره سیستم رو روشن کنیم ؟ البته نخایم ازش تصویر بگیریم بلکه از یه کارت گرافیک دیگه که کابل برقش کامل متصل شده تصویر بگیریم

آیا حتما باید از اسلات هم خارجش کنیم یا نه همین که کابل برق رو بهش وصل نکنیم کافیه و نیازی به خارج کردنش نیست؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، SMN گفته است :

سلام دوستان

یه سوال فنی داشتم

اگر گرافیک رو نصب کنیم بروی اسلات اما کابل برق نداشته باشیم بزنیم بهش (بهر دلیلی) و صرفا روی اسلات سوار باشه مثلا گرافیک 1070

آیا ایرادی داره سیستم رو روشن کنیم ؟ البته نخایم ازش تصویر بگیریم بلکه از یه کارت گرافیک دیگه که کابل برقش کامل متصل شده تصویر بگیریم

آیا حتما باید از اسلات هم خارجش کنیم یا نه همین که کابل برق رو بهش وصل نکنیم کافیه و نیازی به خارج کردنش نیست؟

درود 

شما روشن کنید سیستم هیچ کاری نمیکنه فقط تصویر میده مینویسه :

Please connect pci npin connector

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Ratchet Wrench گفته است :

درود 

شما روشن کنید سیستم هیچ کاری نمیکنه فقط تصویر میده مینویسه :

Please connect pci npin connector

ببینید فکر کنم شما منظور من رو متوجه نشدید

من 2 تا گرافیک دارم

و صرفا میخام از 1 گرافیک استفاده کنم و کابل تصویر رو هم به همون یکی وصل میکنم

آیا اون یکی که نمیخام ازش تصویر بگیرم همین قدر که کابل برقش رو جدا کنم کافیه یا باید حتما از اسلات خارجش کنم؟

منظور من این بود

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، SMN گفته است :

ببینید فکر کنم شما منظور من رو متوجه نشدید

من 2 تا گرافیک دارم

و صرفا میخام از 1 گرافیک استفاده کنم و کابل تصویر رو هم به همون یکی وصل میکنم

آیا اون یکی که نمیخام ازش تصویر بگیرم همین قدر که کابل برقش رو جدا کنم کافیه یا باید حتما از اسلات خارجش کنم؟

منظور من این بود

خارج کنید بهتره

لینک به دیدگاه

درود 

حتما نیاز هست از اسلات خارج کنید

چون جدا از برقی که از پاور وارد کارت میشه /برق از طریق مادر برد هم مقداری وارد میشه

اگر درست برسی کنید متوجه میشید کارتهایی مانند GTX 1030 نیاز به کابل برق ندارند و برق خودشونو صرفا از طریق مادربرد تامیین میکنند چون مادر برد میتواند حدود 60w برق برای اسلات گرافیک تامین  کند حال پس میشود نتیجه گرفت که زمانی که کارت روی سیستم سوار باشد این 60w برق وارد گرافیک میشود اما چون مصرف کارت شما بیشتر ازین حد هست نمیتواند منجر به راه اندازی ان شود (ممکنه فن های کارت ولی روشن شن) ولی ازانجایی که کارت برای فعالیت به توان بیشتری نیاز دارد و لی نمیتواند فعالیت کند این برق درون کارت شما باقی میماند پس میتوان نتیجه گرفت که این کار باعث سوختن کارت  یا اسیب دیدن خواهد شد

نتیجه : کارتو خارج کنید

لینک به دیدگاه

هیچ نیازی نیست (برای کوتاه مدت) ولی برای مدت طولانی خارج کنید بهتره.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ASTS گفته است :

هیچ نیازی نیست (برای کوتاه مدت) ولی برای مدت طولانی خارج کنید بهتره.

تست کردید ؟

یکی میگه کارت میسوزه یکی میگه نمیخاد

خواهشا تست شده پاسخ بدید

لینک به دیدگاه

سلام

این کاملا بستگی به کارت داره

اسلات x16 مادربورد میتونه تا 75 وات برق بده ، در حالت عادی که کارت مصرف خاصی نداره اما پروتکشن های کارت گرافیک نمیزارن کارت راه اندازی شه ، شما که از یک گرافیک دیگه استفاده می کنید نباید مشکلی باشه اما برای دراز مدت دلیلی نداره کارت داخل سیستم باشه

در مورد اینکه گفتم بستگی به مدل کارت داره هم میتونم evga 970 و سافایر rx570 رو مثال بزنم ، 570 اگر ی برق بهش متصل باشه هم راه اندازی میشه اما 970 به دلیل پروتکشنی که داره اگر یک برق بهش متصل کنید کار نمیکنه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، SMN گفته است :

تست کردید ؟

یکی میگه کارت میسوزه یکی میگه نمیخاد

خواهشا تست شده پاسخ بدید

بله و همانطور که پیشتر هم دوستان اشاره کردند در صورت اتصال مانیتور به کارت گرافیک با پیغام "please power down and connect the PCIe power cable(s) for this graphics card" مواجه میشوید.

photo_2019-03-02_00-39-14.thumb.jpg.6c0c6f93a742ebe80844e7cefcdaac5b.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...