رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازیها

arash_aria
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام سیستم بنده 

رایزن 2400 جی

رم 8 گیگ 2133

کارت گرافیک rx 460 2gb 

اما در بعضی بازی بخصوص رزیدنت اویل 7 حتی در هر تنظیماتی که ممکنه بسیار کم یا بسیار زیاد متوسط 45 تا 60 فریم میده اما مشکل اینجاست که موقع چرخیدن بازی تا 30 ثانیه گیر میکنه یا کلا 10 فریم میشه بعد ول میکنه 

هارد تعویض شدش نشد همه قطعات سالمن ولی مانیتورینگ نشان داد که در اکثر مواقع رم که به 7500 مگ اشغال میشه بازی ایست میکنه اما تو بازیای دیگم میشه ولی کمتر و رم هم سلامت کامل ایا منطقیه این حجم از رم توسط این بازی 

مصرف میشه مثلا رزیدنت اویل 2 ریمیک تقریبا با بالاترین تنظیمات مشکلی در اجرا نداره و گیر خیلی کم میکنه فریم ریت کمتری داره اما گیر کردن نداره عزیزان ولی رزیدنت اویل 7 و.. گیر میکنن

7ke_bad.jpg

8fgg_bad2.jpg

با اشسغال بیش از 7 گیگ رم فریم 0 با اشغال 6900 مگ رم فریم 57 ثابته 

5mp8_ok.jpg

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

سلام خوبی؟

حافظه گرافیکت کمه موقعی که میخواد از رم بگیره اینطوری میشه

کاش 4گیگ میخریدی

لینک به دیدگاه

سلام قربونت شما خوبی 

رو تنظیمات کم کم کمم میزارم هم میشه

همینم به زور گیرم اومد 4 گیگ 300 کم داشتم ولی درخد 380 هستش عالیه

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، arash_aria گفته است :

سلام قربونت شما خوبی 

رو تنظیمات کم کم کمم میزارم هم میشه

همینم به زور گیرم اومد 4 گیگ 300 کم داشتم ولی درخد 380 هستش عالیه

ممنونم^_^

نرم افزار msi after  رو باز کن ببین لود قطعات تو چه وضعیه

لینک به دیدگاه

چک شدش رم افتضاحه از 7000 که رد میشه قاط میزنه خخخ

جی پی یو و... نرمالن فقط رم از 7000 رد بشه قاط میزنه 

لینک به دیدگاه

اخه کسی نبوده با 8 رم مشکل داشته باشه با سه تا 2 گیگ مقل هلو اجرا شده با گراقیک 2 گیگ 

تنظیمات رو رو کمترین حالت و 800 در 600 هم میزارم همین طور میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش دوران گرافیکهای 2 گیگ حداقل 2 ساله که تموم شده همین الان گرافیک 4 گیگ رده متوسط واسه بازیها حداقل به حساب میاد ولی خوب با پول ایرانی فقط میشه حسرت خورد و اعصاب داغون !

امیدوارم پولی بیاد تو دست و بالتون و بتونید گرافیک بهتری بگیرید 

لینک به دیدگاه

بعضی بازیا به اصطلاح نشتی حافظه یا همون memory leak دارن و مشکل از سیستم شما نیست از خوده بازی و سازندشه،مثل دوافتضاح just cause 3 و 4 که ایندفه به مرور پردازنده رو تا خرخره پر میکنن،یه رم ۴ یا ۸ دیگه بنداز کنارش درست میشه

ادیت:سعی کن اخرین و بروز ترین ورژن بازیرو بگیری،چون باگ و مشکلاتو احتمالا با پچ فیکس میکنن

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

اگه بدونی قبل این با چی میگزروندم این الان برام حکم طلا داره وگرنه که 470 میخریدم

کلا الان اکثر بازیا رو فول اچ دی تنظیمات متوسط تا های اجرا میکنه بعضی بازیام مثل این 60 فریم میده اما یهویی گند میزن وسط

مثلا سرزمین شکارچیان هیولاعها رو فول اچ دی های عالیه رزیدنت اویل 2 ریمیک های عالیه وخیلی بازیای دیگه که حتی 16 گیگ رم میخوان 

ولی رزیدنت اویل 7 رو تو راهرو مثلا میخوای بچرخی داغونه 0 میشه از 60 یه دفه و....

کلا بد نی راضیم ازش در حد 380 یه 6 فریم کم تر داره خوب کار میده البته که برای من که با ار ایک وگا 11 داغون بودم حکم جهش ده برابری داره عزیز 

بازم ممنون امیدوارم هممون 2080 یا کم کم 2060 بخریم راحت بسیم بره پی کارس ینیمیشه خخخخ

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

بعضی بازیا به اصطلاح نشتی حافظه یا همون memory leak دارن و مشکل از سیستم شما نیست از خوده بازی و سازندشه،مثل دوافتضاح just cause 3 و 4 که ایندفه به مرور پردازنده رو تا خرخره پر میکنن،یه رم ۴ یا ۸ دیگه بنداز کنارش درست میشه

دقیقا اینم خرخرش پر میشه اول گرافیک پردازنده بود رم 7 گیگ بود همشو میبلعید الان 8 گیگ شسده بازم لیک میده حاافظرو تا خرخره میبلعه ولی گاهیم درست میشه 

کلا بعضی بازیم تکسچرا دیر لود میشن کلا یه 16 بندازم 3000 خیلی بهتره نه؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، arash_aria گفته است :

دقیقا اینم خرخرش پر میشه اول گرافیک پردازنده بود رم 7 گیگ بود همشو میبلعید الان 8 گیگ شسده بازم لیک میده حاافظرو تا خرخره میبلعه ولی گاهیم درست میشه 

کلا بعضی بازیم تکسچرا دیر لود میشن کلا یه 16 بندازم 3000 خیلی بهتره نه؟؟؟

باس رم زیاد مهم نیست،حجم ملاکه هر ۴ یا ۸ گیگی که ارزون تر باتون افتاد بخرین 

لینک به دیدگاه

مادربرد کلا دو اسلاته یدونه 8 یدونه 4 ممکنه تو اینام؟؟؟؟قدیما که میشذ یه دو یه 4 مینداختیم الان چی؟؟؟دی دی ار 4 ممکنه ایا؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، arash_aria گفته است :

مادربرد کلا دو اسلاته یدونه 8 یدونه 4 ممکنه تو اینام؟؟؟؟قدیما که میشذ یه دو یه 4 مینداختیم الان چی؟؟؟دی دی ار 4 ممکنه ایا؟؟؟

باید بشه حتی با باس های مختلف و مارکای مختلف،مادربود خودش تنظیم میکنه روی اندازه باس رمی که باسش کمتره،البته شما رایزن دارید حواستون باشه،هر رمی نمیخوره

لینک به دیدگاه

سلام. 💐

من زیاد این چیزا حالیم نمیشه ^_^ اما اینو امتحان کنید:

Advanced System Settings > Performance > Advanced > Virtual Memory > Change

حالا در این قسمت، تیک Automatically رو بر داشته و در قسمت Custom size این مقادیر رو قرار بدید:

Initial size (MB) : 6144
Maximum size (MB) : 18432

اکنون روی Set کلیک کرده و Okay و Okay و Okay.

فکر کنم یه بار هم باید سیستم رو Restart کنید.

دربارۀ رم هم به نظرم بهتر باشه یه دونه دیگه 8 گیگ بخرید که Dual Channel بشوند.

لینک به دیدگاه

درود

این بازیو منم زمانی که نصب کردم تنظیماترو بالا گذاشتم اومدم بازی کردم چند دقیقه اول روان بود ولی یکم که میگذشت همش لگ و تیک و اعصاب خوردی. که فقط دو سه تا از تنظیماتو باید غیر فعال کنی تا کلا درست شه دقیق یادم نیست اما یکیش فکر میکنم شدو کش باشه shadow cashe ..کلا فقط این بازی اگه لگ شدید و تیک تیک داری بخاطر تنظیماته همین.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

این بازیو منم زمانی که نصب کردم تنظیماترو بالا گذاشتم اومدم بازی کردم چند دقیقه اول روان بود ولی یکم که میگذشت همش لگ و تیک و اعصاب خوردی. که فقط دو سه تا از تنظیماتو باید غیر فعال کنی تا کلا درست شه دقیق یادم نیست اما یکیش فکر میکنم شدو کش باشه shadow cashe ..کلا فقط این بازی اگه لگ شدید و تیک تیک داری بخاطر تنظیماته همین.

اول تاپیک ارض شدش که تمام تنظیمات رو رو کمترین حالت قرار دادم ولی بازم همین بساطه خخ

و فقط این بازی نیست بازیای دیگم هستن ولی مثلا تامبرایدر سایه خیلی خوب وروانه بازی رو تنظیمات های تا مدیوم 1080 پیکسل ولی اینو خیلی ناجوره بدطوری

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Rasoul.A گفته است :

سلام. 1f490.png

من زیاد این چیزا حالیم نمیشه ^_^ اما اینو امتحان کنید:

Advanced System Settings > Performance > Advanced > Virtual Memory > Change

حالا در این قسمت، تیک Automatically رو بر داشته و در قسمت Custom size این مقادیر رو قرار بدید:

Initial size (MB) : 6144
Maximum size (MB) : 18432

اکنون روی Set کلیک کرده و Okay و Okay و Okay.

فکر کنم یه بار هم باید سیستم رو Restart کنید.

دربارۀ رم هم به نظرم بهتر باشه یه دونه دیگه 8 گیگ بخرید که Dual Channel بشوند.

سلام دوست عزیزم

متاسفانه رم مجازی با هارد جواب نمیده فقط اس اس دی

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

احسنت بر شما مشکل از تنظیماتی بود که در زمان بازی غیر قابل تغییر هستند ینی تکسچر بافتها وقتی رومدیوممیان رم کم مصرف میشه تا 80 % مرتفع میشه و خیلی بهتر میشه چون در بازی قابل تغییر نبودن منم تغییر ندادم تست کنم کلا بافتها فقط باعث میشه 

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، arash_aria گفته است :

احسنت بر شما مشکل از تنظیماتی بود که در زمان بازی غیر قابل تغییر هستند ینی تکسچر بافتها وقتی رومدیوممیان رم کم مصرف میشه تا 80 % مرتفع میشه و خیلی بهتر میشه چون در بازی قابل تغییر نبودن منم تغییر ندادم تست کنم کلا بافتها فقط باعث میشه 

سلام من همین بازی رو با کارت 960 دو گیگ تموم کردم ، راحت

تازه اوایل که کرک شده بود ، اپدیت نداشت

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، arash_aria گفته است :

اوکی پس.حالشو ببر. این بازی کلا موتور رزیدنت اویل خوب از رم شیرینگ استفاده نمیکنه وگرنه منم رم گرافم دوعه تا حالا بازی ای بجز اویل نبوده که تنظیماتو ببرم بالا و از رم ویندوز شیر کنه  و  لگ بزنه.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، arash_aria گفته است :

اگه بدونی قبل این با چی میگزروندم این الان برام حکم طلا داره وگرنه که 470 میخریدم

کلا الان اکثر بازیا رو فول اچ دی تنظیمات متوسط تا های اجرا میکنه بعضی بازیام مثل این 60 فریم میده اما یهویی گند میزن وسط

مثلا سرزمین شکارچیان هیولاعها رو فول اچ دی های عالیه رزیدنت اویل 2 ریمیک های عالیه وخیلی بازیای دیگه که حتی 16 گیگ رم میخوان 

ولی رزیدنت اویل 7 رو تو راهرو مثلا میخوای بچرخی داغونه 0 میشه از 60 یه دفه و....

کلا بد نی راضیم ازش در حد 380 یه 6 فریم کم تر داره خوب کار میده البته که برای من که با ار ایک وگا 11 داغون بودم حکم جهش ده برابری داره عزیز 

بازم ممنون امیدوارم هممون 2080 یا کم کم 2060 بخریم راحت بسیم بره پی کارس ینیمیشه خخخخ

طلاست داداش الان همونی که داری طلاست.منم  شبا پره های فنشو مسواک میزنم روش لحاف میکشم باهاش حرف میزنم قصه میگم براش.با داشته هایت حال کن.حالا یکم بازی ای فریم کمتر بده دوتا تنظیمو کم میکنیم به جایی برنمیخوره کخه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

طلاست داداش الان همونی که داری طلاست.منم  شبا پره های فنشو مسواک میزنم روش لحاف میکشم باهاش حرف میزنم قصه میگم براش.با داشته هایت حال کن.حالا یکم بازی ای فریم کمتر بده دوتا تنظیمو کم میکنیم به جایی برنمیخوره کخه

😂🌷

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام من همین بازی رو با کارت 960 دو گیگ تموم کردم ، راحت

تازه اوایل که کرک شده بود ، اپدیت نداشت

رمسیستمتون چند بود؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...