رفتن به مطلب

کم نشان دادن مقدار رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام.من سیستمم قدیمیه،مادربرد گیگابایت945s-seriesوcpuدوهسته ای1/6گیگاهرتزی هستش،من دو عدد رم یک گیگddr2دارم روش و الان ی رم2گیگddr2انداختم روش ولی بجای چهارگیگ 3گیگ نشون میده،ویندوزم سون32بیت بود عوضش کردم64بیت ولی بازم مشکل حل نشد،البته مادربرد4عدد رم میخور،لطفا راهنماییم کنین

لینک به دیدگاه

سلام مادربرد شما حداکثر 4 گیگ رم ساپورت میکنه و 4 اسلات رم داره یعنی هر اسلات 1 گیگ براش تعریف شده الان که شما یه ماژول 2 گیگ زدید یک گیگشو شناخته 

البته بعضی مادربرد ها این قانون رو نقض میکنن و بعضی هم نه کاملا شانسیه

ویرایش شده توسط hesam_z
لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز ویندوز 32 بیتی نهایت تا 3 گیگ ساپورت میکنه. تا جایی که من دیدم رمت 8 هم باشه باز 3 گیگشو میشناسه. شما ویندوز 64 بزنی هر 4 گیگشو میشناسه ولی توصیه نمیشه فک کنم برای سیستمتون سنگین باشه ولی میتونین برای تست هم شده نصب کنین شاید نتیجه بهتری گرفتین.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. دوست عزیز ویندوز 32 بیتی نهایت تا 3 گیگ ساپورت میکنه. تا جایی که من دیدم رمت 8 هم باشه باز 3 گیگشو میشناسه. شما ویندوز 64 بزنی هر 4 گیگشو میشناسه ولی توصیه نمیشه فک کنم برای سیستمتون سنگین باشه ولی میتونین برای تست هم شده نصب کنین شاید نتیجه بهتری گرفتین.

64بیت نصب کردم بازم درست نشد 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، hesam_z گفته است :

سلام مادربرد شما حداکثر 4 گیگ رم ساپورت میکنه و 4 اسلات رم داره یعنی هر اسلات 1 گیگ براش تعریف شده الان که شما یه ماژول 2 گیگ زدید یک گیگشو شناخته 

البته بعضی مادربرد ها این قانون رو نقض میکنن و بعضی هم نه کاملا شانسیه

باسلام،ممنونم،ولی ماژول دو گیگ رو با یه یک گیگ میزنم سه گیگ نشون میده،بازم اونیکی رم رو تست کردم گفتم شاید خرابه ولی سالم بود و هنوزم سه گیگه

لینک به دیدگاه

ببین برای مادربوردت آپدیت بایوس اومده یا نه، یا اگه کلا بتیوس آپدیت نکردی بایوسو آپدیت کن، بعضی مادربوردهای قدیمی با بایوس آپدیت می تونن رم بیشتریو بخونن، اگر نشد که کلا باید بیخیال بشی، البته یه ماژول 2 گیگ با دوتا ماژول 1 گیگ اصلا پرفورمنس خوبی نمیده و حتی شاید باعث بشه سرعتت بیاد پائین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...