رفتن به مطلب

فروش پاور فوق قدرتمند Cooler Master V 1200 PLATINUM

R.ZEE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان گیمر و ماینر و حرفه ای خیلی خوب این پاور و برند رو میشناسند و نیازی به تعریف و معرفی نیست.
*1200 وات از نوع تک ریل فوق قدرتمند.
*نو آکبند.
*دارای گارنتی آواژنگ
*قیمت ۲.۹۵۰.۰۰۰ تومان 
جهت ارتباط فقط از طریق پیامک 09394073232 

Optimized-DSC_1343.JPG

Optimized-DSC_1344-min.JPG

DSC_1359__1551866976_5.127.149.163.jpg

DSC_1360__1551867286_5.127.149.163.jpg

ویرایش شده توسط R.ZEE
لینک به دیدگاه

جسارتا دوست عزیز،

چون پاور آکبند هست باید کاربر ویژه باشید برای فروش.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

جسارتا دوست عزیز،

چون پاور آکبند هست باید کاربر ویژه باشید برای فروش.

😑😐 داداش خداییش ما رو گرفتین؟؟ اینا چه صیغه ایه دیگه؟  از خیرش گذشتم نخواستیم عاغا، منی که اینهمه مشتری پر و پا قرص لیون بودمو هستم و کلی جنس خریدم از لیون تاحالا و به راهنمایی همکارتون که گفت اینجا هم بذارم آگهیمو،اومدم گفتم تو انجمن لیون هم بذارم این دو قطعه رو حالا کلی بساط داشتم و از هفت خان رستم باید عبور کنم تا این پاورو خنک کننده رو آگهی کنم تو انجمن لیون.

یک کلمه بگو داداش فقط پولش چقدره این ویژه تون😑

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، R.ZEE گفته است :

1f611.png1f610.png داداش خداییش ما رو گرفتین؟؟ اینا چه صیغه ایه دیگه؟  از خیرش گذشتم نخواستیم عاغا، منی که اینهمه مشتری پر و پا قرص لیون بودمو هستم و کلی جنس خریدم از لیون تاحالا و به راهنمایی همکارتون که گفت اینجا هم بذارم آگهیمو،اومدم گفتم تو انجمن لیون هم بذارم این دو قطعه رو حالا کلی بساط داشتم و از هفت خان رستم باید عبور کنم تا این پاورو خنک کننده رو آگهی کنم تو انجمن لیون.

یک کلمه بگو داداش فقط پولش چقدره این ویژه تون1f611.png

فکر میکنم 9000 تومنه.

در ضمن این قیمتی که شما گذاشتی بعیده خریدار داشته باشه چون تا حتی کمتر از 2.700 آکبندش در بازار هست.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

فکر میکنم 9000 تومنه.

در ضمن این قیمتی که شما گذاشتی بعیده خریدار داشته باشه چون تا حتی کمتر از 2.700 آکبندش در بازار هست.

جهنمه ضرر آقا مشتری خداییش سراغ داری یا خودت میبری یه جوری این دو قلمو واسم آب کنی واقعا ممنونت میشم تحفیفم به خودت یا آشنات میدم همون قیمت واقعا مفت و پایینی که دارم میدم انصافا مژدگونیه و فوق‌العاده س واسه اونی که دنبالشونه و میدونه اینا چه قطعه ای هستن

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، R.ZEE گفته است :

جهنمه ضرر آقا مشتری خداییش سراغ داری یا خودت میبری یه جوری این دو قلمو واسم آب کنی واقعا ممنونت میشم تحفیفم به خودت یا آشنات میدم همون قیمت واقعا مفت و پایینی که دارم میدم انصافا مژدگونیه و فوق‌العاده س واسه اونی که دنبالشونه و میدونه اینا چه قطعه ای هستن 

والا اگر کمکی از دستم بر میومد حتما کمک می کردم حالا تو تاپیک شاید مشتری براش پیدا شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...