رفتن به مطلب
  • entries
    95
  • دیدگاه
    77
  • بازدید
    143422

از: Intel تقدیم می کند: معرفی 51 پردازنده جدید از سری Skylake توسط شرکت Intel


ÐÂИĪЄĿ

587 بازدید

 اشتراک گذاری

pr5uzivrh8auttxbyxj.jpg

شرکت Intel امروز 53 پردازنده جدید از سری پرجمعیت Skylake را معرفی کرد. این شرکت حدود یک ماه پیش، دو پردازنده Core i7 6700K و Core i5 6600K را تنها برای "دست گرمی" رونمایی کرده بود، ولی امروز، شرکت Intel تیر اصلی را رها کرد. این پردازنده ها، از پردازنده هایی با مثرف 4.5 وات گرفته تا 65 وات، همگی جزء نسل skylake محسوب می شوند و همگی از رم های DDR4 پشتیبانی می کنند. شرکت Intel پردازنده های نسل Skylake را به چهار دسته تقسیم کرده: Skylake-U ، Skylake-H ، Skylake-S و Skylake-Y . هرکدام از این دسته ها، ویژگی ها و قابلیت های و مصارف خاص خود را دارند. برای مثال پردازنده های دسته Skylake-S که پرجمعیت ترین دسته نیز می باشد، مخصوص کامپیوترهای دسکتاپ هستند. پردازنده های دسته Skylake-H برای کارهای سنگین مثل Workstation مناسب است. پردازنده های دسته Skylake-U برای نوت بوک ها و دسته Skylake-Y نیز برای تبلت ها و کامپیوترهای کوچک و جیبی ساخته شده اند.

پردازنده های دسته Skylake-S:

این دسته جزء اولین دسته های سری Skylake است، چراکه دو پردازنده ضریب باز Core i7 6700K و Core i5 6600K که اولین پردازنده های معرفی شده شرکت Intel هستند و یک ماه پیش معرفی شدند، عضو این دسته می باشند. دسته Skylake-S پرجمعیت ترین دسته از پردازنده های سری Skylake-S است، چرا که در کل 20 عضو دارد که 2 عضو آن قبلا معرفی شده بودند و شرکت Intel تعداد 18 پردازنده جدید را وارد این دسته کرد. پردازنده های دسته Skylake-S مخصوص کامپیوترهای میزی ساخته شده اند و بعد از پردازنده های دسته Skylake-H ، قوی ترین پردازنده های سری Skylake محسوب می شوند.

qfa6ewehy2lbnq9fu44x.jpg

18 پردازنده جدید، همگی مصرف 65 وات (پردازنده های بدون پسوند T) و 35 وات (پردازنده های با پسوند T) دارند، البته استثنایی نیز وجود دارد، چهار پردازنده دو هسته ای بدون پسوند T ، یعنی پردازنده های دو خانواده Core i3 و Pentuim مصرف 47 واتی دارند. پردازنده های دسته Skylake-S قابل استفاده در مادربردهای با سوکت LGA1151 و چیپست های H170 ، H150 و Z170 می باشند. همچنین قابل ذکر است که شرکت های سازنده مادربرد از امروز شروع به معرفی سری جدیدی از مادربردهای چیپست B150 و H170 خواهند کرد. پردازنده های مذکور همگی از رم های DDR4 و نسل بعدی دستگاه های ذخیره سازی پشتیبانی کامل می کنند. پردازنده های دسته Skylake-S نسبت به پردازنده های نسل Haswell ، مصرف کمتری دارند و در مقابل، کارایی بالاتری نیز کسب کرده اند.

دسته Skylake به دو گروه پردازنده های اصلی و پردازنده های کم مصرف (با پسوند T شناخته می شوند) تقسیم می شوند. پردازنده های گرده اصلی مصرف بیشتری نسبت به گروه کم مصرف دارند و در عوض، کلاک بالاتر و گرافیک مجتمع قوی تری نیز برخوردارند. تعداد اعضای پردازنده های گروه اصلی، بجز دو پردازنده ضریب باز 6600K و 6700K ، ده پردازنده و تعداد اعضای پردازنده های کم مصرف نیز هشت پردازنده است. در گروه اصلی، دو پردازنده Core i5 6600 و Core i7 6700 مشخصات بسیار مشابهی با دو پردازنده ضریب باز Core i5 6600K و Core i7 6700K دارند، ولی این پردازنده قابلیت اورکلاک ندارند و مصرف برق و کلاک پایین تری نیز دارند. گروه پردازنده های اصلی به چهار خانواده تقسیم می شوند: خانواده Core i7 با یک عضو، خانواده Core i5 با سه عضو، خانواده Core i3 با سه عضو و خانواده Pentium با سه عضو. (بغیر از دو پردازنده Core i7 6700K و Core i5 6600K)

پردازنده Core i7 6700 دارای چهار هسته و هشت رشته پردازشی، هشت مگابایت کش لایه سوم، کلاک 3.4GHz در حالت پایه و 4.0GHz در حالت Boost و قیمت حدود 313 دلار می باشد. (نکته مهم: پردازنده های خانواده Core i5 همگی دارای چهار هسته و چهار رشته ی پردازشی و شش مگابایت کش لایه سوم هستند و تنها از لحاظ کلاک با هم فرق دارند. پردازنده های خانواده Core i3 نیز دارای دو هسته و چهار رشته پردازشی و چهار مگابایت کش لایه سوم می باشند و اینها هم در کلاک فرق دارند. پردازنده های خانواده Pentium نیز دارای دو هسته و دو رشته پردازشی و سه مگابایت کش لایه سوم هستند و تنها در کلاک تفاوت دارند.)

rzuqkkn25uq4jdldwd.jpg

پردازنده Core i5 6600 دارای کلاک 3.3GHz در حالت پایه و 3.9GHz در حالت Boost ، پردازنده Core i5 6500 کلاک 3.2GHz در حالت پایه و 3.6GHz در حالت Boost و پردازنده Core i5 6400 که از لحاظ کلاک اُفت به مراتب بالاتری نسبت به دو پردازنده مذکور دارد، مجهز به کلاک 2.7GHz در حالت پایه و 3.3GHz در حالت Boost می باشند.

پردازنده های گروه کم مصرف که با پسوند T نیز شناخته می شوند، نسخه ضعیفتر و کم مصرفتر پردازنده های گروه اصلی می باشند. از لحاظ اسم هیچ فرقی ندارند و تنها پسوند T به آخر اسم آنها اضافه شده، ولی از نظر مشخصات، فرق های قابل توجهی برخوردارند. مانند قبل، پردازنده های گروه کم مصرف به چهار خانواده Core i7 با یک عضو، خانواده Core i5 با سه عضو، خانواده Core i3 با دو عضو و خانواده Pentium با دو عضو، تقسیم می شوند. این گروه در تعداد هسته و رشته پردازشی و مقدار کش لایه سوم، هیچونه تفاوتی با پردازنده های گروه اصلی ندارند و فرق آنها تنها در میزان مصرف برق و کلاک خلاصه می شود. پردازنده Core i7 6700T بعنوان پرچمدار گروه پردازنده های کم مصرف، دارای کلاک 2.8GHz در حالت پایه و کلاک 3.6GHz در حالت Boost با قیمت 303 دلار می باشد.

جدول زیر، مشخصات و قیمت پردازنده های دسته Skylake-S را نشان می دهد (برای مشاهده واضح تر جدول، روی آن چپ کلیک کنید)

lerkdbt9c3710yrd8i9.jpg

بغیر از پردازنده های دسته Skylake-S ، شرکت Intel محدوده پردازنده های متحرک سری Skylake را، با معرفی پردازنده های دسته Skylake-H Xeon ، skylake-H ، skylake-U و skylake-Y را بیش از پیش گسترش داد. این دسته ها طی ماه های جاری; معرفی و منتشر می شوند. این دسته ها همگی از رم های DDR4 پشتیبانی کامل را می کنند و اولین پردازنده هایی خواهند بود که رم های DDR4 را به درون لبتاپ ها می آورند. آنها همچنین با ویندوز 10 و دستیار صوتی Cortana سازگاری کامل دارند و از قابلیت های انحصاری شرکت Intel که شامل RealSense ،True Key و WiDi می شود، پشتیبانی می کنند. تمامی پردازنده های چهار دسته مذکور به گرافیک های مجتمع سری Intel HD 500 مجهز هستند و از DirectX 12 صبورت کامل پشتیبانی می کنند.

wx20csegqvlmln0fzuui.jpgt2w2aiapyit75dgv96on.jpg

پردازنده های دسته های Skylake-H و Skylake-U دارای گرافیک مجتمع Iris Pro Graphics و مموری eDRAM است. مموری eDRAM می تواند پهنای باند سیستم را افزایش دهد. شرکت Intel تمرکز خود را به مصرف 4.5 واتی برای پردازنده های دسته skylake-Y و مصرف 45 واتی برای پردازنده های دسته Skylake-H و skylake-U جمع کرده تا موفق به 60% کاهش مصرف برق و 60% افزایش کارایی پردازنده در حالت Boost شود. پردازنده های دسته Skylake-H Xeon، خود دارای کارایی به مراتب بالاتری در پردازنده های متحرک دارند و همچنین مصارف و مشتریان ویزه ای نیز دارا می باشد. برای مثال شرکت EVGA قصد استفاده از این پردازنده ها را در لب تاپ های بالارده خود دارد. همچنین طی گزارشاتی، شایعه شده که شرکت Intel قصد عرضه پردازنده های متحرک ضریب باز (پسوند K) را دارد و شرکت های MSI ، ASUS ، Gigabyte و EVGA می خواهند از آنها در لب تاپ های خود استفاده کنند.

شرکت Intel قول داده که پردازنده های سری Skylake در همه ی سیستم ها استفاده شود، از سیستم های اداری و گیمینگ گرفته تا کامپیوترهای جیبی. این شرکا قصد دارد از پردازنده های دسته Skylake-Y که شامل پردازنده های Core M7 ، Core M5 ، Core M3 و Pentium است را در کامپیوترهای جیبی یا Compute Stick که محصول انحصاری خودِ شرکت Intel است، استفاده کند. پردازنده های Core M5 و M7 از تکنولوژی vPro پشتیبانی می کنند.

k7umsdsebeyx47y2v6h6.jpgr05vjz2mb2ncd6z1gkd.jpg

پردازنده های دسته skylake-H قابل استفاده در نوت بوک ها می باشند. آنها از رم های DDR4 پشتیبانی می کنند و مصرف آنها، بسته به کلاک و گرافیک مجتمع، سه مقدار 45 وات، 35 وات و 25 وات است. این پردازنده ها خود چیپست مخصوص دارند. سه چیپست HM170 ، QM170 و CM236 برای پردازنده های دسته Skylake-H تهیه شده اند. چیپست HM170 ساده ترین درگاه های ورودی و خروجی را دارد و مخصوص پردازنده های خانواده Celeron ساخته شده است و دارای مصرف 2.6 وات می باشد. چیپست QM170 در درجه بالاتری از HM170 قرار گرفته، از تکنولوژی های vPro ، PEG و سایر قابلیت ها پشتیبانی می کند و مخصوص پردازنده اصلی دسته ی Skylake-H ساخته شده است. این چیپست نیز مصرف 2.6 واتی دارد. چیپست CM236 برای پردازنده های خانواده Xeon و دسته skylake-H Xeon مناسب است و از مموری های ECC و تمامی ویژگی ها و تکنولوژی های مخصوص این پردازنده ها پشتیبانی می کند. مصرف این چیپست بیشتر از دو چیپست قبلی و 3.6 وات می باشد.

qypnlzqfxg5s3s40skh.jpg

پردازنده های دسته skylake-H Xeon

پردازنده های این دسته تنها شامل چهار پردازنده می شود. E3-15**M V5 بعنوان پرچمدار این دسته دارای چهار هسته و هشت رشته ی پردازشی، هشت مگابایت کش لایه سوم، 128 مگابایت کش لایه چهارم یا همان eDRAM ، گرافیک مجتمع قدرتمند GT4e Iris Pro می باشد. مشخصات دقیق این پردازنده هنوز مشخص نشده، ولی مطمئناََ از قدرتمند ترین پردازنده های متحرک بازار خواهند شد.

پردازنده Xeon E3-1505M v5 دارای چهار هسته و هشت رشته پردازشی، هشت مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع GT2 (یا Intel HD 530) ، کلاک 2.8GHz در حالت پایه و 3.6GHz در حالت Boost می باشد و مصرف آن برابر 45 وات است. پردازنده Xeon E3-1505L v5 مثل مشخصات پردازنده قبلی است، منتها با کلاک 2.0GHz در حالت پایه و 2.8GHz در حالت Boost و مصرف 25 واتی.

پردازنده های دسته skylake-H

پردازنده های این دسته برای تمامی نوت بوک ها، چه مولتی مدیا و چه گیمینگ، مناسب است. پرچمدار این دسته، پردازنده Core i7-6920HQ با چهار هسته و هشت رشته پردازشی، هشت مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع GT2 ، کلاک 2.9GHz در حالت پایه و 3.8GHz در حالت Boost و مصرف برق 45 واتی است. جانشین پرچمدار دسته Skylake-H ، پردازنده Core i7-6822HQ می باشد با چهار هسته و چهار رشته پردازشی، هشت مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع GT2 ، کلاک 2.0GHz در حالت پایه و 2.8GHz در حالت Boost و مصرف 25 واتی. جانشین شایسته تر پرچمدار دسته Skylake-H ، پردازنده Core i7-6820HQ است. این پردازنده دارای کلاک 2.7GHz در حالت پایه و 3.6GHz در حالت Boost و مصرف 45 واتی است. بقیه مشخصات آن مانند سایر پردازنده های خانواده Core i7 می باشد. پردازنده Core i7-6700HQ از کلاک 2.6GHz در حالت پایه و 3.5GHz در حالت Boost و شش مگابایت کش لایه سوم برخوردار شده است.

پردازنده Core i5-6440HQ بعناون عضو ارشد خانواده Core i5، دارای چهار هسته و چهار رشته پردازشی، کلاک 2.6GHz در حالت پایه و 3.5GHz در حالت Boost ، شش مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع GT2 و مصرف 45 واتی است. نسخه کم مصرفتر این پردازنده، پردازنده Core i5-6442HQ است، با همان مشخصات پردازنده قبلی و کلاک پایینتر 1.9GHz در حالت پایه و 2.7GHz در حالت Boost و مصرف 25 واتی. در خانواده Core i3 ، ما پردازنده Core i3-6100H را داریم، با دو هسته و چهار رشته پردازشی، سه مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع GT2 و کلاک 2.7GHz در حالت پایه و عدم داشتن کلاک در حالت Boost و مصرف 35 واتی. پردازنده Core i3-6102H دارای مشخصات پردازنده قبلی است، منتها با کلاک 1.9GHz و و مصرف 25 واتی.

xh193wroix42xw6c7ik4.jpghcqc6vd1hyso8v0n52d3.jpg

بالاخره نوبت به دو پردازنده از خانواده Celeron است. اسم این دو پردازنده هنوز بطور رقیق مشخص نشده، ولی مشخصات آنها معلوم شده است. مدل 35 واتی دارای دو هسته و دو رشته پردازشی، دو مگابایت کش لایه سوم و گرافیک مجتمع GT1. مدل 25 واتی نیز تنها در کلاک و مصرف برق پایینتر با پردازنده 35 واتی فرق دارد.

ubly99ci9tauozxpvym.jpg

پردازنده های دسته Skylake-U:

از پرچمداران این دسته و از خانواده Core i7 شروع می کنیم. پردازنده Core i7 6650U با داشتن دو هسته و چهار رشته پردازشی، چهار مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع Iris Graphics 540 (با کلاک 300MHz در حالت پایه و 1050MHz در حالت Boost) ، کلاک 2.2GHz در حالت پایه و 3.4GHz در حالت Boost ، مصرف 15 واتی (قابلیت پایین آمدن مصرف تا 7.5 وات) و پشتیبانی از رم DDR3L با فرکانس 1600MHz و 1866MHz و رم DDR4 با فرکانس 2133MHz، بهترین پردازنده در دسته skyllake-U است.پردازنده بعدی در خانواده Core i7 ،پردازنده Core i7-6600U نام دارد. این پردازنده تنها در کلاک پایه و گرافیک مجتمع با پردازنده قبلی فرق دارد. این پردازنده دارای کلاک پایه 2.6GHz و گرافیک مجتمع HD 520 می باشد.

نوبتی باشد، نوبت دو خانواده Core i5 و Core i3 است. در دسته ی Skylake-U ، خانواده ی Core i5 دارای سه عضو و خانواده Core i3 نیز دو عضوی است. پردازنده Core i5 6360U بعنوان پرچمدار خانواده Core i5 ، دارای دو هسته و چهار رشته پردازشی، سه مگابایت کش لایه سوم، گرافیک مجتمع Iris Graphics HD 540 و کلاک 2.0GHz در حالت پایه و 3.1GHz در حالت Boost و پشتیبان رم DDR3L با فرکانس 1600MHz و 1866MHz و رم DDR4 با فرکانس 2133MHz و مصرف 15 واتی می باشد. تمامی پردازنده های دو خانواده Core i5 و Core i3 ، مشخصات پردازنده قبلی را دارا هستند، منتها با کلاک و گرافیک مجتمع متفاوت.

6egrqss1um2yjtkzzil.jpgu8ep253w0y4od5hqu9nm.jpg

در نهایت، به ضعیف ترین پردازنده های دسته skylake-U که دو خانواده Pentium با یک عضو و خانواده Celeron با دو عضو باشند، می رسیم. پردازنده Pentium 4405U با دو هسته و دو رشته پردازشی، دو مگابایت کش لایه سوم، کلاک 2.1GHz در حالت پایه (این پردازنده و دو پردازنده بعدی، هیچکدام کلاک در حالت Boost ندارند) ، گرافیک مجتمع HD 510 با پشتیبانی از رم DDR3L و DDR4 با همان فرکانس های گفته شده و مصرف 15 واتی (قابل کاهش به 10 وات) تنها عضو خانواده Pentium می باشد. دو پردازنده بعدی که از خانواده Celeron هستند، تنها در کلاک با پردازنده قبلی تفاوت دارند، بدیت تریب که پردازنده Celeron 3955U با کلاک 2.0GHz و پردازنده Celeron 3855U با کلاک 1.6GHz ، جزء پردازنده های رده پایین دسته Skylake-U محسوب می شوند.

در پایین می توانید لیست پردازنده های دسته Skylake-U و Skylake-Y را ببینید:

c2lxx2yicgkq36aaoi5x.jpg

ieqn7af8bbj8le2r9qd.jpg

شرکت Intel بصورت رسمی چند عکس از قالب ها (Die) و وافرهای پردازنده های سری Skylake منتشر کرد:

ncf7gmhstp20yxucc.jpg

huuh02tygt6vngzfqi5.jpg

5byaq8u2vip5c6uaig0d.jpg

اگر در متن مقاله، غلط املایی، سوتی و در کل هر چیز اشتباهی صورت گرفته، منو عفو کنید.

منبع: wccftech

مترجم: مجتبی حیدرزاده

منبع : Intel تقدیم می کند: معرفی 51 پردازنده جدید از سری Skylake توسط شرکت Intel

 اشتراک گذاری

0 دیدگاه


دیدگاه توصیه شده

هیچ دیدگاهی برای نمایش وجود دارد.

مهمان
Add a comment...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...