رفتن به مطلب
  • entries
    95
  • دیدگاه
    77
  • بازدید
    137416

اینتل با تراشه کوارک وارد بازار اینترنت اشیا می شود


ÐÂИĪЄĿ

792 بازدید

 اشتراک گذاری

1446646000.jpg?itok=rfrtgF8q

اینترنت اشیا بازار رو به گسترشی است که شرکت‌های صاحب سرمایه و فناوری را متوجه خود کرده است. پس از حرکت‌های اخیر سامسونگ در همگام‌سازی محصولاتش با IoT، حالا اینتل از برنامه‌هایش برای تحقق اینترنت اشیا رونمایی کرده است. این شرکت با پردازنده کوارک و فضای ابری رایگان خود درصدد است تا شرکت‌های بزرگ و کوچک را به استفاده از پردازنده Quark و سرویس جدیدش متقاعد ساخته و سهم مورد انتظار خود را از این بازار پرسود تضمین کند.

اینترنت اشیا از آن دسته از مباحث داغی است که موافقان و مخالفان سرسختی دارد. این خیلی خوب است که شما از خارج خانه بتوانید تمام وسایل منزلتان را کنترل کنید، اما سکه زیبای IoT روی دومی هم دارد و آن امنیت و ایمنی است که اجرایی شدن این صنعت بزرگ را با چالش‌های جدی روبرو کرده است. اینترنت اشیا بازار جدیدی است که شرکت‌های صاحب سرمایه و فناوری را متوجه خود کرده است. شرکت سامسونگ از بزرگان صاحب فناوری که در نمایشگاه آیفا 2015 با معرفی محصولات جدید سازگار به استقبال اینترنت اشیا رفته است. شرکت‌های مایکروسافت، اپل و گوگل تلاش‌های زیادی کرده‌اند تا سال 2015 را به موتور محرک اینترنت اشیا مبدل کنند. اینکه سرمایه‌داران دنیای فناوری چقدر در اینکار موفق بوده‌اند به کنار، اما علاقه عجیب آنها خود نشان دهنده آغاز و گسترش عصر اینترنت اشیا است.

intel-quark.jpg?itok=DFSExVsY

شرکت اینتل هم برای عقب نماندن از این قافله پرسود دست بکار شده و ایده‌های خود برای تحقق IoT‌ را بر ستون‌های پردازنده کوارک برپا کرده است. این شرکت ورود خود به IoT را در دو بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دنبال می‌کند. پردازنده کوارک و سرویس رایگان کلاود بخش وسیعی از نیرو و سرمایه‌گذاری اینتل را بر بازار اینترنت اشیا متمرکز کرده است. طبق اعلام، اینتل هدف‌های اصلی خود برای اینترنت اشیا را با تراشه جدید کوارک و سرویس رایگان کلاود پیگیری می کند. در بخش سخت‌افزاری، پردازنده‌های کم مصرف Quark و میکروکنترلرها برای دستگاه‌هایی بکار می‌روند که قابلیت اتصال به فضای ارتباطی اینترنت اشیا را دارند و در بخش نرم‌افزاری، بارگذاری آسان داده‌‌ها برروی فضای ابری، امکان تجزیه و تحلیل فعالیت‌‌ شرکت‌ها را در هر لحظه از زمان میسر می‌سازد. اما بسته محصولات اینتل برای IoT شامل دو سیستم عامل جدید Wind River است که به نام‌های Rocket و Pulsar Linux شناخته می‌شود که به این دو مورد، سرویس ابری را نیز باید اضافه کرد.

2013-09-09_21-44-49verge.jpg?itok=lIHqrp8b

هدف اینتل از ارائه این دو بسته خدماتی این است که توسعه دهندگان بتوانند به سادگی اطلاعات مورد نیاز نرم‌افزاری را به دستگاه‌های سازگار با اینترنت اشیا اضافه کرده و در نهایت، داده‌ها را برای تجزینه و تحلیل بیشتر در فضای ابری اینتل بارگذاری کنند. اینتل می گوید که استفاده از بسترهای فناورانه جدید این شرکت، توسعه دهندگان را قادر می‌سازد تا اپلیکیشن‌ها را فقط در 10 دقیقه بسازند! همچنین با استفاده از بسته جدید اینتل، توسعه‌دهندگان می‌توانند نمونه های اولیه از دستگاه‌های سازگار با اینترنت اشیا و مدل نرم‌افزاری آن را برای محصول نهایی، تولید کنند. اینتل امیدوار است که پس از اعلام خدمات جدیدش، فروش تراشه‌های کوارک‌ افزایش یابد. شایان ذکر است که تراشه‌های مجتمع کوارک SE به دو میکروکنترلر بسیار کم مصرف با عمر بالا مجهز شده که مدل D1000 در روزهای آتی و مدل D2000 در نیمه اول سال جاری میلادی عرضه می‌شود.

 اشتراک گذاری

0 دیدگاه


دیدگاه توصیه شده

هیچ دیدگاهی برای نمایش وجود دارد.

مهمان
Add a comment...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...