همکاری اینتل و مایکروسافت برای پشتیبانی ویندوز ۱۰ از فناوری Speed Shift پردازنده های اسکای لیک!
ابر کمپانی اینتل، اخیرا نسل ششم پردازنده های خود را با نام تجاری اسکای لیک وارد دنیای رایانه ها کرده است. از اسویی دیگر هم ویندوز ۱۰ وارد رایانه ها شده و به نظر می رسد اکنون زمان خوبی برای همکاری مایکروسافت و اینتل برای ارایه تکنولوژی Speed Shift در ویندوز ۱۰ است. این تکنولوژی در ویندوز ۱۰ و به کمک نسل ششمی های اینتل، سریع ترین و واکنش گرا ترین تجربه کاربری را در اختیار کاربران قرار خواهد گذاشت.
با فناوری Speed Shift اینتل، پردازنده قادر خواهد بود که در عرض تقریبا ۱ میلی ثانیه، سرعت کلاک (سرعت کاری پردازنده که بر حسب مگا/گیگا هرتز اندازه گیری می شود) خود را به بیشترین میزان برسانند، نهایتا کاربر خواهد توانست بیشتری حد واکنش گرایی و عکس العمل و به اصطلاح Real Time بودن را تجربه کند، اما فناوری مذکور چگونه می تواند موجب افزایش عملکرد سیستم شود؟ پاسخ این سوال را تیم AnandTech با مقایسه پردازنده Intel Core i5-6200U، با و بدون فناوری Speed Shift، دقیق تر از همه داده اند. نتیجه این مقایسه ثابت می کند این فناوری تاثیر شگفت آوری روی راندمان سیستم دارد و پاسخگویی سیستم را تا ۴۵% و بهینگی و سرعت عمل نمایش تصاویر را نیز ۴۵% و پاسخگویی کلی سیستم را نیز ۲۰ % افزایش می دهد!
خوشبختانه این فناوری از ابتدا در پردازنده های نسل ششم اینتل قرار داشته است و اگر دستگاهی که مجهز به این پردازنده ها باشد را دارید، لازم نیست نگران نداشتن Speed Shift باشید. اما ویندوز ۱۰ فعلا این ویژگی را پشتیبانی نمی کند و امیدواریم هر چه زود تر بسته آپدیت مربوطه، برای پشتیبانی و فعال سازی این ویژگی از سوی مایکروسافت منتشر شود. یحتمل این پشتیبانی نیز به همراه آپدیت بزرگ ترشولد ۲ در تاریخ احتمالی ۱۰ نوامبر، یعنی پس فردا روز دوشنبه، عرضه خواهد شد.
در ادامه بنچمارک هایی که AnandTech تهیه کرده را مشاهده می کنید:
در این تصویر نتیجه استفاده از فناوری Speed Shift را مشاهده می کنید، این فناوری در عرض ۱ میلی ثانیه سرعت کاری پردازنده را به نهایت خود می رساند. این ویژگی کنترل فرکانس را در اخیار سی پی یو قرار می دهد تا اتفاقی برای آن رخ ندهد، Speed Shift باید توسط سیستم عامل پشتیبانی شود و ویندوز ۱۰ نخستین سیستم عاملی خواهد بود که به این ویژگی مجهز می شود. با استفاده از این فناوری پاسخگویی و عملکرد سیستم در چند وظیفگی (اموری مانند وبگردی، اپلیکیشن های آفیس و همه نرم افزار های نوشته شده با جاوا اسکریپت) افزایش یافته و سرعت عملکرد آن به صورت منظم در پروسه ها و وظیفه های محوله بالا می رود.
بنچ مارک ها:
بنچ مارک آخر مربوط به تاثیر Speed Shift در عمر باتری است. به طور حیرت آوری این ویژگی حتی عمر باتری را افزایش می دهد. البته این افزایش چندان قابل توجه نیست، اما توجه داشته باشید که عملکرد و پاسخگویی سیستم به شدت افزایش می یابد و با این حال عمر باتری نیز اندکی افزایش می یابد. این واقعا فوق العاده است. جالب تر اینکه سرفس پرو ۴ و سرفس بوک نیز از همین پردازنده های نسل ۶ اینتل استفاده می کنند، خودتان تصور کنید استفاده از Speed Shift در این دو دستگاه، چه غول هایی در یک اندام کوچک از آن ها خواهد ساخت!
0 دیدگاه
دیدگاه توصیه شده
هیچ دیدگاهی برای نمایش وجود دارد.