سلام دوستان
امروز می خوام بهتون نرم افزار فوق العاده کار امد Razer Game Booster رو بهتون معرفی کنم .
با ورود بازی های نسل جدید ویندوز در هنگام اجرای بازی های سنگین تقریبا میشه گفت 90 درصد از منابع سیستم رو استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه برنامه های بک گرند خود ویندوز مقداری از منابع رو می گیرند این میزان استفاده از 90 درصد به 60 یا پایین تر می اید .
کار اصلی این برنامه هم همین است بستن برنامه های بک گرند در هنگام بازی کردن و باز کردن اتوماتیک ان ها بعد از اتمام بازی کردن .
شما حتی می توانید به انتخاب خودتون برنامه های فور گرند رو ببندید .
یکی دیگر از قابلیت های برنامه Defrag هست . این قسمت خیلی شبیه برنامه disk defragmenter ویندوز است ولی با این تفاوت که فقط اطلاعات مورد نیاز بازی رو مرتب سازی می کنه .
یکی دیگر از قابلیت های برنامه عکس و فیلم گرفتن در هنگام بازی کردن از بازی است .
نمایش فریم هم یکی دیگر از قابلیت هاست .
این برنامه در بازی FARCRY 3 فوق العاده عمل کرده به صورتی که میانگین فریم رو در اخرین حد گرافیک و anti anlians =8 از 55 فریم در 2 تا 680 به 75 الی 80 میرسونه . و بالاترین فریم 140 و پایین ترین 40
برنامه را با ثبت نام در خود سایت Razer می توانید دانلود کنید و نصب کنید
http://www.razerzone.com/gamebooster