رفتن به مطلب

000mohamad000

کاربر سایت
  • پست

    17
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • بازخورد

    100%

تمامی مطالب نوشته شده توسط 000mohamad000

  1. تو قسمت Forbid کافیه All Applications را add کنید و در قسمت allow هم برنامه هایی را که می خواهید دسترسی به اینترنت داشته باشند.
  2. شما با نرم افزار BWMeter در تب Filters در قسمت Filter definition و در تب Firewall می تونید دسترسی برنامه ها را به اینترنت کنترل کنید.
  3. سلام اگر گوشی را آنروت کنیم گارانتیش برمی گرده یا نه؟
  4. 000mohamad000

    بازم به معرفت بعضیا

    http://tehran.divar.ir/v/WiRcJDM9s/
  5. کسی سایتی را می شناسه که BF4 را بفروشه persiankey که نسخه معمولیش را نداره و originalkey که شیلتره.
  6. 000mohamad000

    مشکل سیستم

    دوستان کسی راه حلی دیگه ای نداشت؟
  7. 000mohamad000

    مشکل سیستم

    نه اون vcredist که اسم یه عکسه وقتی با برنامه photos بازش می کنم این ارور را می ده یا هر برنامه یگه ای که مثال زدم اگر بازشون کنم این ارور را می دن.
  8. 000mohamad000

    مشکل سیستم

    دوستان کسی راه حلی نداشت؟
  9. 000mohamad000

    مشکل سیستم

    سلام دوستن من سیستمم از دیروز تا حالا خودش 2 بار restart شده(بدون هیچ ارور یا چیزی) و برنامه هایی مثل store و movies and tv که توی ویندوز 10 هستند باز که می کنم بعد از یکی دو ثانیه بسته می شه یا یک اروری مثل این را می ده البته دیروز هارد را به یک سیستم دیگه وصل کردم (ویندوز روی همین هارد نصب هست) و بعد دوباره به همون سیستم زدم(روی هیچ کدوم ویندوز را عوض نکردم).فکر کنم مشکلات به خاطر هارد باشه. حالا اگر کسی راه حلی به جز تعویض ویندوز داره ممنون می شم بگه(مثلا تعمیر کردن ویندوز)مرسی.
  10. ببخشید دوست عزیز 2 تا سوال داشتم: 1-وقتی عکس فاکتور را فرستادی چقدر طول کشید تا جوابت را بدن.(چون حدود 24 ساعته عکس را فرستادم ولی هیچ جوابی نداده) 2-اصلا عکس را در جواب ایمیله فرستادی یا تو سایت. مرسی
  11. منم zotac دارم اول کارت رو تو قسمت Warranty سایت زوتک ثبت کردم یه ایمیل برام اومد یه تیکت نامبر فرستاد برام بعدش به همون لینکی که داخل پست اول هست به قسمت Tech Support ایمیل زدم بعد از چهل و هشت ساعت جواب داد که اگه میشه فاکتور خریدتون رو برامون آپلود کنید،منم یک عکس از کارت،فاکتور،جعبه با سریال و ایمیلم را روی برگه نوشتم و براش فرستادم فعلا منتظر جوابش هستم.
  12. می شه یکم بیش تر توضیح بدی مثلا کد کجا نوشته شده بود یا چطوری بهت ایمیل شد یا این که نسخه خاصیش با بازیه چون چند وقت پیش یک gtx 970 گرفتم ولی هرکاری کردم نشد batman را بگیرم. ببخشید که این همه سوال پرسیدم.
  13. اینم بخش آنلاین داره ولی چند وقت دیگه(زمان دقیقش یادم نیست) با یک آپدیت به بازی اضافه میشه. یک سوال داشتم می شه بگی چجوری بازی را گرفتی مثلا کدی داخل جعبه گرافیک بود یا .... ؟ مرسی
  14. سلام دوستان می خواستم بدونم قطعات زیر را به چه قیمتی می تونم بفروشم.(همه قطعات کمتر از یک ماهه که خریداری شده و همه به جز cpu گارانتی دارن) CPU:I7 4790 MOTHERBOARD:GIGABYTE H97 D3H POWER:GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU VGA:ZOTAC GTX 970 AMP!OMEGA EDITION RAM:1*CRUCIAL 8GB CL11 1600 به هیچ وجه قصد فروش ندارم و فقط می خوام قیمت هاش را بدونم و لطفا قیمت هر قطعه را جداگونه بنویسید.
  15. من که یک i7 4790 دارم از همون کولر خودش استفاده می کنم هیچ صدایی هم نداره،نشت و مشتم نمی کنه و کاملا سالمه تازه دماشم تو بازی بالای 75 نمیره و فقط به جای قرمز و مشکی،آبی و مشکی هست واگر نه هیچ مشکلی نداره.
  16. ببخشید من یک سوالی داشتم اول این که سایت زیر قابل اعتماده: http://licenseha.ir/ بعدشم این که اگر من یک لایسنس ویندوز 7 پرو از این سایت بگیرم می تونم به جای این که اول ویندوز 7 نصب کنم بعد به 10 آپدیت کنم از همون اول ویندوز 10 را از سایت مثلا soft98 دانلود کنم و با این کد فعالش کنم؟ با توجه به این که خود ماکروسافت گفته کسایی که می خواهند با فایل iso آپدیت کنن از همون لایسنس ویندوز قبلی استفاده کنن.بعد از اون جریان این که ویندوز 10 یک سال اول رایگانه چی هست؟ و سوال آخر این که اگر ویندوز 10 را دانلود و هنگام نصب گزینه upgrade را بزنم بازم نیاز به کرک داره یا کلا مشکلی براش پیش می آید با توجه به این که ویندوزم 8.1 کرکی ولی می شه آپدیتش کرد؟ مرسی ببخشید این همه سوال پرسیدم و سرتون را درد آوردم. ^_^
  17. مرسی از سایت خوبتون.حدود چند ماهی هست که با این سایت آشنا شدم ولی تازه عضو شدم اولین کارتی هم که خودم گرفتم اینه: Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 اما اولین کارتم فکر کنم یک GT9400 بود که همه بازی های زمان خودش را راحت می آورد.یادش بخیر ببخشید ولی یک سوالی هم ازتون دارم می خواستم بدونم چجوری می شه بازی های ویچر و بتمن که روی این کارت رایگانه را بگیرم یعنی توی سایتش که می رم می گه باید یک کدی را بزنی ولی نمی دونم کدوم کد،سریال نامبر کارت را هم که می زنم می گه اشتباهه.مرسی
×
×
  • اضافه کردن...