رفتن به مطلب

فروش گرافیک ASUS ROG STRIX-GTX1080

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 30 دقیقه قبل، moein252 گفته است :

یه سوال فکر کنم این قضیه رو پایان بده

کارت شما سری 11gbp نیست؟

چون سری 11g حدود 10 درجه خنکتره

بله به نکته درستی اشاره کردید و از کلاک 1377 مموری در تصویر GPU-Z که ایشون گذاشتند هم مشخصه که کارت ایشون مدل 11Gbps هست که کولر متفاوت و قوی تری نسبت به 1080 سری اول Strix داره و در رویو های مربوط به این سری هم میتونید ببینید که دما نسبت به 1080 Strix سری اول خیلی پایین تر هستش

365396521_108011gbps.thumb.jpg.2211fe9bc943ba93562a54d589c977b2.jpg

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 56 دقیقه قبل، Bahman گفته است :

بله به نکته درستی اشاره کردید و از کلاک 1377 مموری در تصویر GPU-Z که ایشون گذاشتند هم مشخصه که کارت ایشون مدل 11Gbps هست که کولر متفاوت و قوی تری نسبت به 1080 سری اول Strix داره و در رویو های مربوط به این سری هم میتونید ببینید که دما نسبت به 1080 Strix سری اول خیلی پایین تر هستش

بهمن جان کارت ایشون 1080TI هست و در 1080ti های هم همین اختلاف دما هست ؟ 

چون چارتی که گذاشتید مربوط به 1080 هست .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

اره بهزاد جان کلا ۱۰۸۰ti کولر قوی تری داره نسبت به ۱۰۸۰ عادی ، منم هنوز سر حرفم‌ هستم چون این‌ کارتی که در موردش نظر دادم مدل ۸ گیگ بود و ایشون حرفی از 11gbps بودن‌ کارتشون‌ نزد😁 شخصا بالا ۱۰۰ تا گرافیک تست کردم پس الکی حرفی‌ رو نزدم. در ضمن وقتی در اپلیکیشنی alt+tab میکنیم اصولا دما میاد پایین چون رندر متوقف میشه. بعدم بحثی وجود نداره کلا نطرم‌ رو گفتم همچنین دوستمون نظرشون رو‌گفتن و این انجمن اصلا برای همین چیزا به وجود اومده و حرف کسی درست و یا اشتباه نیست.

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

شرمنده ولی چیزی که بنده گفتم 11Gbps هست نه 11 گیگ مموری

اون اولی سرعت رم هست دومی میزان رم

هر دوتاشون 8 گیگ رم دارن ، ولی یکی تو سرعت 10Gbp یکی 11Gbp

مدل ti هم کلا 10Gbp هستند ولی کولرشون قویتره از 1080 معمولی

ولی در کل و با این وجود اینکه مقایسه مشکل داشت ولی بنظر کارت فروخته شده دوستمون یه 6 درجه ای حدودا دمای بالاتری داره که سریع هم داون کلاک میشه ، احتمالا نیاز به تعویض خمیر یا ... داره

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، moein252 گفته است :

شرمنده ولی چیزی که بنده گفتم 11Gbps هست نه 11 گیگ مموری

اون اولی سرعت رم هست دومی میزان رم

هر دوتاشون 8 گیگ رم دارن ، ولی یکی تو سرعت 10Gbp یکی 11Gbp

مدل ti هم کلا 10Gbp هستند ولی کولرشون قویتره از 1080 معمولی

ولی در کل و با این وجود اینکه مقایسه مشکل داشت ولی بنظر کارت فروخته شده دوستمون یه 6 درجه ای حدودا دمای بالاتری داره که سریع هم داون کلاک میشه ، احتمالا نیاز به تعویض خمیر یا ... داره

بله منظور منم همون بود اصلاح کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 19 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

اره بهزاد جان کلا ۱۰۸۰ti کولر قوی تری داره نسبت به ۱۰۸۰ عادی ، منم هنوز سر حرفم‌ هستم چون این‌ کارتی که در موردش نظر دادم مدل ۸ گیگ بود و ایشون حرفی از 11gbps بودن‌ کارتشون‌ نزد1f601.png شخصا بالا ۱۰۰ تا گرافیک تست کردم پس الکی حرفی‌ رو نزدم. در ضمن وقتی در اپلیکیشنی alt+tab میکنیم اصولا دما میاد پایین چون رندر متوقف میشه. بعدم بحثی وجود نداره کلا نطرم‌ رو گفتم همچنین دوستمون نظرشون رو‌گفتن و این انجمن اصلا برای همین چیزا به وجود اومده و حرف کسی درست و یا اشتباه نیست.

میشه لطفا بگید اون گرافیک 1080Ti که تستش را ضمیمه تاپیک کردم مشخصاتش چیه ؟ آیا 11gbps هست؟ 

لینک به دیدگاه

دوستان ممکن اشتباه در تنظیمات باشه

ویرایش شده توسط mhtk
لینک به دیدگاه

سری مموری 11 گیگابیتی 1080 میگید 10 درجه خنکتر از 1080 معمولی هست واقعا برام جالبه!!!
چونکه من و حتی دوستانم بالای 50 عدد 1080 داشتیم چنین چیزی رو مشاهده نکردیم!!!
فقط در این بین یه گرافیک 1080 خاص هم دیدم و دارم اونم از برند گینوارد که روی هرچی 1080 هست رو کم کرده بلحاظ کیفیت چیپش و با کور 1930 مصرفش حدود 140 وات میشه از دماهم نگم براتون.
اون کارت 1080 تی آی دوستمون هم جزو چیپ های خنکی(مصرف کم) بوده که من دیدم و سنسورهاشم سالم هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 14 فروردین 1398 در 02:02، Behzad Tak گفته است :

درست میگید بهزاد جان من رو حساب حرف دوستمون توجه نکردم که 1080Ti هستش و فکر کردم 1080 11Gbps هستش.

در این صورت با توجه به این که کولرStrix  1080Ti و 1080 11Gbps Strix هر دو دقیقا مشابه هم هستند و مصرف 1080Ti حدود 100 وات بالاتره مطمئنا دمای بالاتری هم نسبت به اون 58 درجه خواهد داشت. مگر این که به قول شما یا دمای محیط خیلی پایین باشه و یا سنسور کارت دما رو اشتباه گزارش بده. و طبق ریویو ها باید دمای مشابه با کارت 1080 Strix سری اول که همون حدود 68 درجه هست داشته باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Done گفته است :

سری مموری 11 گیگابیتی 1080 میگید 10 درجه خنکتر از 1080 معمولی هست واقعا برام جالبه!!!
چونکه من و حتی دوستانم بالای 50 عدد 1080 داشتیم چنین چیزی رو مشاهده نکردیم!!!
فقط در این بین یه گرافیک 1080 خاص هم دیدم و دارم اونم از برند گینوارد که روی هرچی 1080 هست رو کم کرده بلحاظ کیفیت چیپش و با کور 1930 مصرفش حدود 140 وات میشه از دماهم نگم براتون.
اون کارت 1080 تی آی دوستمون هم جزو چیپ های خنکی(مصرف کم) بوده که من دیدم و سنسورهاشم سالم هست.

بله در مورد Asus Strix به دلیل این که کولر سری 11Gbps ارتقا پیدا کرده و در واقع کولر 1080Ti رو روش گذاشتند دما نسبت به 1080 Strix سری اول حدود 10 درجه پایینتر هستش

لینک به دیدگاه

این دوستمون که این همه عکس از دمای پایین کارتشون گذاشتن و ادعا هم کردن 1080ti دارن یه عکس حتی از صفحه اول GPU-Z نزاشتن !! کلا بفهمیم مدل کارتشون چی هست این اختلاف دماها منم تحقیق کردم فقط توی سری 11Gbps از 1080 ممکنه ولا غیر در هر مدل دیگه ای همه دما های استاندارد بین 67 تا 70 هست.. بحث تمام شدست دیگه

------

ضمنا این تغییر هم همونطور که دوستان گفتن فقط مختص Asus Strix بوده وگرنه 1080  +11Gbps Msi Gaming هم ببینید دماش همون 67 ایناست

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

چه پیچ تو پیچ شد من خیال کرده بودم کارت بنده خدا ۱۰۸۰ مدل 11gbps هست نگو که ۱۰۸۰ti ه و مدل ti اصلا مموری 10gb نداره

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Bahman گفته است :

بله در مورد Asus Strix به دلیل این که کولر سری 11Gbps ارتقا پیدا کرده و در واقع کولر 1080Ti رو روش گذاشتند دما نسبت به 1080 Strix سری اول حدود 10 درجه پایینتر هستش

اینکه کولر1080 تی آی رو روی سری جدید1080  استریکس گذاشتن بله حرفتون درسته بلحاظ اختلاف دما ولی اینکه بگیم چون سری مموری 11 گیگابیت سرعتش  هست اونقدر تفاوت دما داره بحث برانگیزه.

همینطور کولر استریکس 580 تاپ دقیقا کولر 1080 تی آی هست.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، moein252 گفته است :

چه پیچ تو پیچ شد من خیال کرده بودم کارت بنده خدا ۱۰۸۰ مدل 11gbps هست نگو که ۱۰۸۰ti ه و مدل ti اصلا مموری ۱۱gb نداره چطوری فرکانس مموریش ۱۳۷۷ زده؟ اور کرده یا ...

منظور اون دوستی که عکس از گرافیک 1080 تی آی خودشون گذاشتن این بوده که کارت 1080 تی آی با توجه به اینکه مصرفش بیشتره باز خنکتر از این کارت بوده.

ولی کلا دمای کارت 1080 مورد خاصی نداره و هنوز در محدوده استاندارد خودش هست، شاید کیس مناسبی جهت تهویه نداشتن...!

لینک به دیدگاه

تاپیک فروش هست یا بررسی؟!🙄
دمای تجهیز به عوامل زیادی از جمله دمای محیط، میزان رطوبت و گرد و غبار، ارتفاع از سطح دریا و ....  بستگی داره و کلا تجهیزات نیمه هادی دمای زیر 70 براشون معقول و بالای 80 رو به خطر هست. هر چی دما بیاد پاینترکمی کارایی سوئیچ ترانزیستورها و ... بهتر میشه.موفق باشید.😊

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...