رفتن به مطلب

کسانی که ماوس A4TECH دارن کمک کنن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه سوال الان رسما با فعال کردن هسته های این موس میشه به عنوان چیت ازش استفاده کرد

من اهل اینجور حرفها نیستم اما باید رک بگم خیلی مزخرفه چیت زدن تو بازی

چیترها جز به اینکه به بازی ادم گند بزنن لذت بازی رو به ادم زهر کنند کاری دیگه نمیکنند یکی نیست بگه خوب بازی بلد نیستی نکن  خودم خیلی تو بازیهای مختلف به چیتر خوردم

این اخرا دیگه رسما از انلاین زدن بازیها منصرف شدم 

متوجه شدم  چرا با اینکه بازی های شوتر روی پی سی بیشتر حال میده اما همه میرن سراغ کنسول چون دردسر چیتر ها رو نداره

لینک به دیدگاه

الان برای موس v7m میشه از کرک استفاده کرد یا باید سریال خرید.بعد تو بازی مثل بتلفید هم جواب میده؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام

یه سوال الان رسما با فعال کردن هسته های این موس میشه به عنوان چیت ازش استفاده کرد

چیترها جز به اینکه به بازی ادم گند بزنن لذت بازی رو به ادم زهر کنند کاری دیگه نمیکنند یکی نیست بگه خوب بازی بلد نیستی نکن  خودم خیلی تو بازیهای مختلف به چیتر خوردم

متوجه شدم  چرا با اینکه بازی های شوتر روی پی سی بیشتر حال میده اما همه میرن سراغ کنسول چون دردسر چیتر ها رو نداره

والا این هسته ها انفاقا کار خاصی نمیکنن

و من میتونم بگم اصلا ازشون استفاده نکردم چون در بیشتر موارد اذیت میکنن مثلا شما یه دشمنو میبینی بعد میخوای هدشات کنی یه دفعه جای 1 تیر دوتا تیر میزنی همه چی خراب میشه یا شما روی 3تپ فعال میکنین بعد دو نفر میپرن روبروتون نفر اول رو با یه تیر میزنین اما اسلحه همچنان دو تیر دیگه شلیک میکنه که رسما خطا میره و اون نفر دوم شمارو خیلی راحت میکشه!

اینجور چیزا بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و اکثر بازی ها طوری طراحی میشن که Rof اسلحه ها یه مقدار خاصی هست شما نمیتونین با تنظیم موس Rof اسلحه رو تغییر بدین

چیتر اصولا به کسی میگن که مثلا Wh میزنه و یا از Aim Bot استفاده میکنه میکرو زیاد تاثیر گذار نیست و همونطور که گفتم خیلی از مواقع کاملا اذیت میکنه آدمو!

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

الان برای موس v7m میشه از کرک استفاده کرد یا باید سریال خرید.بعد تو بازی مثل بتلفید هم جواب میده؟

تاجایی که تو نت سرچ زدم برا V7 هم باید ورژن 6 نصب بشه که اونم کرک نشده.

تو همه ی بازی ها جواب میده حتی تو محیط ویندوز و خارج از بازی هم  جواب میده

این موس V7 با V8 فرق داره؟

من عکساشونم دیدم خیلی شبیه هستن.کلا سری v همه شبیه همن من نمیدونم چرا انقد A4TECH اومده تنوع مدلی ایجاد کرده اونم فقط تو اسم 🤨

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام

والله من تست کردم یکم جلو لگد رو میگیره ولی دیگه نه انقدرا که بگی کامل مثله یه چیتر میشه عمل کرد.

البته تنظیماتش یکم  پیچیدست باید کلی قلق گیری کردسر همین اینقدرام راحت نیست که بشه مثله چیتر عمل کرد.

من شخصا اگر هم بتونم کامل جلو لگد تفنگارو بگیرم باز عذاب وجدان نمیگیرم چون به حدی پینگم تو هیرو داغونه که یکم امتیاز بیشتر قایل شدن برام تو بازی نامردی به حساب نمیاد😀

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا این هسته ها انفاقا کار خاصی نمیکنن

و من میتونم بگم اصلا ازشون استفاده نکردم چون در بیشتر موارد اذیت میکنن مثلا شما یه دشمنو میبینی بعد میخوای هدشات کنی یه دفعه جای 1 تیر دوتا تیر میزنی همه چی خراب میشه یا شما روی 3تپ فعال میکنین بعد دو نفر میپرن روبروتون نفر اول رو با یه تیر میزنین اما اسلحه همچنان دو تیر دیگه شلیک میکنه که رسما خطا میره و اون نفر دوم شمارو خیلی راحت میکشه!

این موس همه جور تنظیماتی رو میشه بهش اعمال کرد.این مشکلی که شما گفتین رو منم داشتم ولی خیلی راحت میشه غیر فعالش کرد که تیر اضافه پرتاب نکنه.

در کل باهاتون موافقم دارندگان این موسا با چیتر شدن فاصله ی زیادی دارن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، peto گفته است :

این موس همه جور تنظیماتی رو میشه بهش اعمال کرد.این مشکلی که شما گفتین رو منم داشتم ولی خیلی راحت میشه غیر فعالش کرد که تیر اضافه پرتاب نکنه.

در کل باهاتون موافقم دارندگان این موسا با چیتر شدن فاصله ی زیادی دارن

آخه میدونی جلوی لگد اسلحه رو گرفتن چیت داره اما این موس میاد همونطور که گفتن بصورت Tap عمل میکنه الان خیلیا که Cs بازی میکنن همیشه با Ak با Tap میزنن اونم یعنی این شما توی یه زمان خاصی باید تعداد خاصی  کلیک انجام بدی مثلا 2تا 2تا بزنی یا 3تا 3 تا یا بعضی وقتا هم تک تک روی فول اتوماتیک اسلحه رو هواس بزنی

اما بازم بعضی ها هستن روی فول اتوماتیک اسلحه رو میارن پایین و خیلی راحت حریف رو میکشن

در کل استفاده از این موس ها چیز خاصی رو تغییر نمیده

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

دوستان با این وضعیت کرک و هزینه شما کدوم ماوس رو پیشنهاد میکنید؟

میخام  هسته 3-4 هم فعال بشن 

یه سوال دیگه فرق بین v7 ma و v7m دقیقا چیه؟

ممنون میشم راهنمایی  کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...