رفتن به مطلب

پاور HEXA 400W با گرافیک rx480 امکان پذیره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک گرافیک 480 سافایر نیتروپلاس به یکی از دوستان دادم و پاور ایشون HEXA 400W هست که فک می کنم مدل زیره:

https://www.fsplifestyle.com/PROP161000101/

دو شاخه ی 12 ولت داره ، اولی 17 امپر و دومی 15 امپره

اگه تک ریل بود مشکلی نبود چون پردازنده ی ایشون 7100 هست که 50 وات فقط مصرف داره و مصرف کل سیستم زیر 350 وات میشه اما اینکه دو ریل هست رو نمیدونم مشکلی میتونه ایجاد کنه یا خیر ، ایا در صورتی که یک ریل استفاده ی کمتری داشته باشه ، ریل دیگر میتونه مابقی واتاژ رو ارائه بده؟ چون از مدار پاورها نمیدونم اینو پرسیدم که مشکلی برای ایشون پیش نیاد

لینک به دیدگاه

من بودم استفاده نمیکردم! حداقل پاور 500 واته!

گرافیک 480 مصرفش بالاس!

لینک به دیدگاه

نه آقا استفاده نکنه، این پاور بدرد اون گرافیک نمیخوره.

به عبارت دیگه، بدرد هیچ گرافیکی نمیخوره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اونو بفروش یه پاور 600 وات دست دو بگیر نو که بتونه بگیره عالی میشه 

ولی اون پاور بتونه 1050 اینا رو راه بندازه 

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از همگی

دوستان این نکته رو بگم ، 480 مصرفش 225 وات هست برای مدل نیترو پلاس که اور شده ی کارخونه ای هست با 7100 که 50 واته میشه 275 با مادربورد و.... مطمعنن زیر 350 وات هست و اگه پاور رو 400 وات در نظر بگیریم مشکلی نیست اما مشکل اینه دو ریل 12 ولت داره و میخوام ببینم ایا میتونه اگه به یکی از ریل ها کمتر فشار بیاد در ریل دیگه امپر بیشتری رو ارائه بده؟

ی چیزی که هست منم نمیگم این پاوری که ایشون داره پاور خیلی خوبیه اما از پاورهای فله ای نیست که روش بزنه 1000 وات و 150 وات فقط خروجیش باشه ، برای همین من همون 400 رو روش حساب کرده بودم

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

سلام

ممنون از همگی

دوستان این نکته رو بگم ، 480 مصرفش 225 وات هست برای مدل نیترو پلاس که اور شده ی کارخونه ای هست با 7100 که 50 واته میشه 275 با مادربورد و.... مطمعنن زیر 350 وات هست و اگه پاور رو 400 وات در نظر بگیریم مشکلی نیست اما مشکل اینه دو ریل 12 ولت داره و میخوام ببینم ایا میتونه اگه به یکی از ریل ها کمتر فشار بیاد در ریل دیگه امپر بیشتری رو ارائه بده؟

ی چیزی که هست منم نمیگم این پاوری که ایشون داره پاور خیلی خوبیه اما از پاورهای فله ای نیست که روش بزنه 1000 وات و 150 وات فقط خروجیش باشه ، برای همین من همون 400 رو روش حساب کرده بودم

شرمنده داداش، ببخشید وقتت رو گرفتیم، ما همه اشتباه می کنیم. حتی اگر توی گوگل هم سرچ کنی PSU Requirement RX480 اونم اشتباه میگه، اصن شک نکن.

پاور 400 وات کاملا برازنده  و مناسب کارت گرافیک RX480 هست، تازه با مدیریت جهادی میتونه برق اضافی هم بیاره برای صادرات.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

شرمنده داداش، ببخشید وقتت رو گرفتیم، ما همه اشتباه می کنیم. حتی اگر توی گوگل هم سرچ کنی PSU Requirement RX480 اونم اشتباه میگه، اصن شک نکن.

پاور 400 وات کاملا برازنده  و مناسب کارت گرافیک RX480 هست، تازه با مدیریت جهادی میتونه برق اضافی هم بیاره برای صادرات.

از همگی ممنونم که وقت گذاشتند تمامی پست ها رو هم خوندم اما شما ی لطف بکنید هیچ وقت هیچ کس رو مسخره نکنید که کار درستی نیست.....

در مورد 480 یکی از دوستان گفته بودن باید پاور 500 باشه که من حساب کردم با این سیستم نیاز به 500 نیست اگه اون سیستم دست من بود الان پاورمتر میزدم دقیق میگفتم در حداکثر مصرف به چند میرسه (7100 مصرف کمی داره و البته میدونم برای گرافیک هم گلوگاه ایجاد میکنه)

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

سلام ، همچین ریسکی نکنید مدل رفرنس که من دارم و شش پین می خوره ، برقش ۱۱۰ وات مصرف می کنه و دستی می شه ارتقا دارد و محدودیت رو از بین برد ، پاورم هم ۶۵۰ گرین هست ، کمتر از ۵۸۰ سری جدید گرین استفاده نکنید ، احتمالاً سوختن قطعات می ره بالا تو این اوضاع گرونی ، دیگه خودتون می دونید ، دوستان راهنمایی کردن

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، همچین ریسکی نکنید مدل رفرنس که من دارم و شش پین می خوره ، برقش ۱۱۰ وات مصرف می کنه و دستی می شه ارتقا دارد و محدودیت رو از بین برد ، پاورم هم ۶۵۰ گرین هست ، کمتر از ۵۸۰ سری جدید گرین استفاده نکنید ، احتمالاً سوختن قطعات می ره بالا تو این اوضاع گرونی ، دیگه خودتون می دونید ، دوستان راهنمایی کردن

سلام

ممنون از توجهتون

580 وات زیاده هرچند که اگه ایشون بخواد برای این سیستم پاور بگیره من هم بالای 500 پیشنهاد می کنم که همیشه با خیال راحت استفاده کنه ، مثلا من 650 وات گرین گذاشته بودم برای ماین ، 970 و 570  و رایزن 1700 اور شده و هر سه با هم ماین میکردن پاور چیزی که یادمه زیر 80 درصد از توانش استفاده میشد ( البته در جریانم هستم که در ماین گرافیک مصرف کمتری رو داره ) بهرحال میشه این موارد رو چک کرد که سیستم چقد مصرف میکنه و برای عمر طولانی پاور در حداکثر بار از 80 درصد توانش رد نشه ، اما اینجا کسی پاسخ من رو نداد ، سوالی که پرسیدم ایا این پاور میتونه اگه روی یک ریل فشار کم باشه روی ریل دیگه امپر بیشتری رو بده ؟!! ، اگه این مورد رو بتونه انجام بده حتی برای اطمینان میشه گرافیک رو ی مدت داوون کلاک کرد و با مصرف کلی سیستم در حدود 300 وات با این پاور ی مدت سر کرد تا ایشون بتونه پاور جدید خریداری کنه

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

از همگی ممنونم که وقت گذاشتند تمامی پست ها رو هم خوندم اما شما ی لطف بکنید هیچ وقت هیچ کس رو مسخره نکنید که کار درستی نیست.....

در مورد 480 یکی از دوستان گفته بودن باید پاور 500 باشه که من حساب کردم با این سیستم نیاز به 500 نیست اگه اون سیستم دست من بود الان پاورمتر میزدم دقیق میگفتم در حداکثر مصرف به چند میرسه (7100 مصرف کمی داره و البته میدونم برای گرافیک هم گلوگاه ایجاد میکنه)

بحث مسخره کردن نیست دوست عزیز، آنچه که گفته شد در جهت حفظ سلامت سیستم و آنچه که شرط بلاغ است بوده، پاور 400 وات  از نظر من و خیلی های دیگه برای این سیستم کمه، 450 وات لب مرزی و 500 وات مناسبه، فارق از اینکه پاورمتر یا واتمتر یا هر دستگاهی چه میزان مصرفی نشون بدن یا ندن.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

سلام

ممنون از توجهتون

580 وات زیاده هرچند که اگه ایشون بخواد برای این سیستم پاور بگیره من هم بالای 500 پیشنهاد می کنم که همیشه با خیال راحت استفاده کنه ، مثلا من 650 وات گرین گذاشته بودم برای ماین ، 970 و 570  و رایزن 1700 اور شده و هر سه با هم ماین میکردن پاور چیزی که یادمه زیر 80 درصد از توانش استفاده میشد ( البته در جریانم هستم که در ماین گرافیک مصرف کمتری رو داره ) بهرحال میشه این موارد رو چک کرد که سیستم چقد مصرف میکنه و برای عمر طولانی پاور در حداکثر بار از 80 درصد توانش رد نشه ، اما اینجا کسی پاسخ من رو نداد ، سوالی که پرسیدم ایا این پاور میتونه اگه روی یک ریل فشار کم باشه روی ریل دیگه امپر بیشتری رو بده ؟!! ، اگه این مورد رو بتونه انجام بده حتی برای اطمینان میشه گرافیک رو ی مدت داوون کلاک کرد و با مصرف کلی سیستم در حدود 300 وات با این پاور ی مدت سر کرد تا ایشون بتونه پاور جدید خریداری کنه

دیگه نهایت ۵۳۰ گرین ، خیال آدم راحت بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 38 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

بحث مسخره کردن نیست دوست عزیز، آنچه که گفته شد در جهت حفظ سلامت سیستم و آنچه که شرط بلاغ است بوده، پاور 400 وات  از نظر من و خیلی های دیگه برای این سیستم کمه، 450 وات لب مرزی و 500 وات مناسبه، فارق از اینکه پاورمتر یا واتمتر یا هر دستگاهی چه میزان مصرفی نشون بدن یا ندن.

دقیقا

حالا بحث توان واقعیه خود پاور خیلی مهمه ، مثلا پاوری داریم که 550 وات هستش اما در واقع 370 واته که خیلیها به این مورد توجه نمیکنن فقط اون خروجی کلی میبینن که شاهرگ اصلی پاور همون شاخه 12 هستش که توان واقعی پاور تو اون خلاصه میشه 

-----------------------

واسه 480 با هر کانفیکی حداقل 500 وات واقعی میخوای حالا 600 یا 700 باشه چه بهتر هم پاور کمتر میره زیر لود و سرحالتره و هم ارتقا آینده مشکلی نداری ، نکته دیگه اینکه هر چقدر از عمر پاور میگذره توان خروجیش کمتر میشه دقیقشو نمیدونم ولی حدودا واسه هر سال  2 الی 3 % از توان کلیش کاسته میشه 

تجربه خودمو بگم که قبلا هم گفتم جهت یادآوری 

4 سال پیش که سیستمو جمع کردم چون پولم نمیرسید قطعاتو یکی یکی میگرفتم گرافیک 750ti در نظر داشتم توی محاسبه گر گرین زدم پاور 430 آورد منم همونو گرفتم اون زمان اطلاعاتت سخت افزاریم از الان پایینتر بود (الانم چیزی نیستم) و به خروجی شاخه 12 دقت نکردم که اگه درست یادم باشه 300 یا 320 وات بود که خلاصه سیستمو جمع کردم یکی از دوستان گفت که سیستمت با این پاور به مشکل بر میخوره عوضش کن منم توی قرض بودم نمیتونستم گفتم چند ماهی باهاش سر کنم بعد عوضش میکنم که به 3 هفته نکشید خوابید و حتی بردم گارانتی واسه تست گفتن مشکلی نداره و همونو با نصف قیمت دادم (میتونستم توی بازارچه با قیمت بالاتری بفروشم اما وجدانم قبول نکرد که خدای ناکرده پاور ایرادی داشته باشه و سیستم خریدار به مشکل بربخوره) و پاور 600 وات گرفتم .

سیستم بنده هم اون موقع این بود

i5 4460

z97 ud3h bk

2*4 1600 ram

hard : 1t

green x3 gaming

liton dvd

msi gtx 750 t     (وات 60)

همین سیستمو نگاه کنی میگی 60 وات گرافیک ، 70 وات پردازنده بقیه هم حتما (طبق حساب شما) زیر 100 وات ! اما پاور 430 گرین نکشید !

که یادمه همون دوستم بهم گفت حسابگر به درد عمش میخوره بزار خودم برات حساب کنم که دونه دونه برام حساب کرد و حدود 320 الی 330 وات گفت مصرفته .

الان خودم گرافیک 480 msi دارم که مصرفش از نیترو کمتره و حداکثر 180 هستش که اکثر مواقع فکر کنم 150 وات مصرف میکنه اما دیدم واسه یه لحظه یا ثانیه 220 هم برق میکشه

پس پاورت باید کشش اون مقدار اضافی داشته باشه حالا حداقل 50 الی 100 وات توانش باید از مصرف سیستم بیشتر باشه که بتونه نفس بکشه 

واسه پاور شما هم سازنده اومده دوتا 8 پین گذاشته ، مگه میتونه کارتی که 2 تا 8 پین میخوره ساپورت کنه یعنی کارتهای 300 واتی مسلما نه !

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

قبول دارم که پاور پیشنهادی این کارت 450 هست اما این ی چیز کلی گفته شده و این سیستم خیلی مصرف پایینی داره و اینکه بخواد به بالای 350 وات برسه بعیده اما در هر حالت بله من هم قبول دارم اگه الان قرار بود پاور بخرن پیشنهاد میدادم بالای 500 بگیرن خیالشون برای ارتقا سی پی یو و... هم راحت باشه من هم قبلا این پاور رو بهشون پیشنهاد ندادم اگه من بودم اصلا سراغ این برند ها نمیرفتم اما خب بهرحال ایشون الان این پاور رو داره اگه ببینم این پاور نمیتونه یک ریل رو قدرت بیشتری بده که میگم ی لحظه هم استفاده نکنه گرافیک رو هم بزاره کنار تا وقتی پاور تهیه کنه، اما اگه این پاور دو ریل بودنش فقط در بحث فیلتر و این چیزا باشه و مشکلی نباشه میشه با داوون کلاک مثلا در حد فرکانس 1050mhz که کاهش مصرف خیلی خوبی رو همراه داره از این پاور ی مدت استفاده کنه تا بتونه پاور جدید تهیه کنه و سیستم نخوابه ، این مورد هم که میگم داوون کلاک کنه چون پاور خیلی برند درست و حسابی نداره و مطمعنن هرچقد نزدیک به لود های بالاتر پاور بشه ریپل بیشتری داره و عمر سیستم رو کم میکنه 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

حالا بحث توان واقعیه خود پاور خیلی مهمه ، مثلا پاوری داریم که 550 وات هستش اما در واقع 370 واته که خیلیها به این مورد توجه نمیکنن فقط اون خروجی کلی میبینن که شاهرگ اصلی پاور همون شاخه 12 هستش که توان واقعی پاور تو اون خلاصه میشه 

قبول دارم خیلی ها توجه نمیکنن اما اتفاقا من اولین چیزی بود که وقتی فهمیدم پاور ایشون این مدله ححساب کردم که مجموع دو ریل 12 میشه 384 وات

در 7 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

واسه 480 با هر کانفیکی حداقل 500 وات واقعی میخوای حالا 600 یا 700 باشه چه بهتر هم پاور کمتر میره زیر لود و سرحالتره و هم ارتقا آینده مشکلی نداری ، نکته دیگه اینکه هر چقدر از عمر پاور میگذره توان خروجیش کمتر میشه دقیقشو نمیدونم ولی حدودا واسه هر سال  2 الی 3 % از توان کلیش کاسته میشه 

درسته اصطلاحا بهش پیری خازن میگن که باعث کم شدن توان خروجی میشه

در 8 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

همین سیستمو نگاه کنی میگی 60 وات گرافیک ، 70 وات پردازنده بقیه هم حتما (طبق حساب شما) زیر 100 وات ! اما پاور 430 گرین نکشید !

که یادمه همون دوستم بهم گفت حسابگر به درد عمش میخوره بزار خودم برات حساب کنم که دونه دونه برام حساب کرد و حدود 320 الی 330 وات گفت مصرفته .

من هم دقیقم خودم حساب کردم و از محاسبه گر استفاده نکردم و صد البته بهترین کار به نظر من استفاده از پاور متر هست

سازنده اگه مصرف رو کم هم زده باشه شما وقتی پاورمتر میزاری مشخصه چقد داری از پاور خروجی میگیری در سخت ترین شرایط اگه زیر 80 درصد از لود پاور استفاده شه بهترین کاره (برای ماین به همین صورت استفاده میکنم تا بهترین عملکرد و عمر خوبی رو داشته باشه) به این دلیل هم میگم 80 درصد چون عموما پاور ها از همین حدود به بعد تلفاتشون با شدت بیشتری بالا میره 

در مورد شاخه 12 هم  وقتی پاور ولتاژ رگولاتورش مشخصه که در چه حده میشه در حالت بار پایین و اوج بار مقایسه کرد و مطمعنتر شد که پاور در خروجی 12 ولت هم مشکلی نداشته باشه و  تفاوت این حالت کمتر از حالت گفته شده ی سازنده باشه (البته این مورد واقعا حساسیت اضافه هست و اصل کاری همون پاورمتره و با احتساب قدرت شاخه ی 12 که البته پاور های جدیدتر مثل اون پاوری نیستن که شما فرمودین مثلا 430ESD میتونه 430 وات رو روی 12 ولت خروجی بده کافیه همیشه بعد از ارتقا با یک پاور متر تست کنید و با خیال راحت استفاده کنید) البته کلا بحث از اون پاور هگزا گذشته:14_relaxed:

لینک به دیدگاه

دادا دوستان نظراتشون رو گفتن ! بازم تصمیم گیر نهایی شمایی! در هر صورت موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دادا دوستان نظراتشون رو گفتن ! بازم تصمیم گیر نهایی شمایی! در هر صورت موفق باشی

البته بحث پست های اخر عوض شد و کلا این پاوره هگزا از یاد رفت و رفتیم روی بحث خود پاور و سیستم :14_relaxed: 

ممنون از لطفتون ، همچنین شما هم موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

‌‌سلام من پاورHexa+ Pro bronze 450 روی سیستم زیر بستم

Core i3 10100f 

Radeon rx560 4GB

مادر بورد ASUS Prime H510 M-K

Ram 8×2

HDD1TB & SSD 128GB 

بنظرتون پاوری که بستم مطمئنه چون موقعی که سیستم خریدم زیاد سر در نمیاوردم از پاور یه موقع بسوزه سیستم هم بسوزه

لینک به دیدگاه

۵۰ دقیقه قبل، مهدی نظری گفته است:

Core i3 10100f 

Radeon rx560 4GB

Ram 8×2

HDD1TB & SSD 128GB 

بنظرتون پاوری که بستم مطمئنه چون موقعی که سیستم خریدم زیاد سر در نمیاوردم از پاور یه موقع بسوزه سیستم هم بسوزه

خیلی لب به لبه.

پیشنهادم پاور 500 وات سری Eco گرین یا 600 وات سری GED هستش.

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۸/۱/۱۳ در ۱۵:۲۶، abc.abc گفته است:

سلام

یک گرافیک 480 سافایر نیتروپلاس به یکی از دوستان دادم و پاور ایشون HEXA 400W هست که فک می کنم مدل زیره:

https://www.fsplifestyle.com/PROP161000101/

دو شاخه ی 12 ولت داره ، اولی 17 امپر و دومی 15 امپره

اگه تک ریل بود مشکلی نبود چون پردازنده ی ایشون 7100 هست که 50 وات فقط مصرف داره و مصرف کل سیستم زیر 350 وات میشه اما اینکه دو ریل هست رو نمیدونم مشکلی میتونه ایجاد کنه یا خیر ، ایا در صورتی که یک ریل استفاده ی کمتری داشته باشه ، ریل دیگر میتونه مابقی واتاژ رو ارائه بده؟ چون از مدار پاورها نمیدونم اینو پرسیدم که مشکلی برای ایشون پیش نیاد

با سلام پاور نباید همیشه تو بود 100 کار کنه دوست عزیز سیستم هر چقدر مصرف می‌کنه حداقل حداقل باید 40 تا 45 درصد بیشتر در نظر بگیرید یعنی یه کیس 400w برق مصرف می‌کنه شما باید حداقل یه پاور 600w یا 650w تهیه کنید . بعد پاوری که روش زده 400w همیشه آنقدر را نمیده در بهترین حالت خودش 370w وات هست. پس شما برای سیستم که دارید باید حداقل حداقل یه پاور حدود 550w به بالا تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، مهدی نظری گفته است:

Core i3 10100f 

Radeon rx560 4GB

Ram 8×2

HDD1TB & SSD 128GB 

سلام اگه ۴۵۰ ریل باشه زیادم هست .

حدود ۱۵۰ وات مصرف سیپیو و گرافیکه

حدود ۱۰۰ واتم برای مادربورد و رمو هارد

۵۰ واتم اضافه بگیر تهش ۳۰۰ وات . ۱۵۰ واتم خالی بزاریم برای این که لود ۱۰۰ درصد نشه . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...