رفتن به مطلب

مشکل دوئال چنل نشدن 12 گیگ رم

Sandor
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر و خسته نباشید

من روی سیستم فعلی 2 عدد رم 2 گیگ با فرکانس 1333 داشتم که به صورت دوئال چنل استفاده می‌شد. در همین فروم 2 عدد رم 4 گیگ با همین فرکانس تهیه کردم که قصد داشتم روی سیستم اضافه کنم که جمعا 12 گیگ رم بشه. در دفترچه و سایت مادربرد این موضوع اشاره شده که مادربرد تا 16 گیگ رم ساپورت می‌کنه.پس طبق انتظار 12 گیگ رم نباید مشکلی ایجاد کنه اما متاسفانه زمانی که قصد دارم همه رمها رو با هم استفاده کنم سیستم بالا نمیاد (یک بوق و خاموش شدن سیستم)

تمامی کارهایی که تا الان انجام دادم رو اینجا شرح می‌دم و خواهش می‌کنم دوستان اهل فن پس از مطالعه دقیق منو راهنمایی کنن. کارهایی که تا الان انجام دادم:

1. همه رمها در اسلات (سیستم بالا نمیاد)

2. دو رم 4 گیگ در اسلاتهای 1 و 3 (سیستم بالا میاد) و همچنین در اسلات‌های 2 و 4 (سیستم بالا میاد)

3. دو رم 2 گیگ در اسلاتهای 1 و 3 (سیستم بالا میاد) و همچنین در اسلات‌های 2 و 4 (سیستم بالا میاد)

4. یک رم 4 و یک رم 2 به صورت همزمان (سیستم بالا میاد) (در ترکیب اسلات‌های 13 و 24  هم تست کردم و مشکلی نداشت)

5. رمهای 2 گیگ در اسلات 1 و 2 و رمهای 4 گیگ در اسلات 3 و 4 یعنی دوئال کردن 6 گیگ رم (سیستم بوق میزنه، دوباره روشن میشه و تا چند ثانیه روشن می‌مونه اما تصویر نمیده و دوباره خاموش می‌کنه)

6. سعی کردم رمها رو به صورت 10 گیگ هم بچنیم ولی بازم سیستم بالا نمیاد.

7. بایوس مادربرد رو آپدیت کردم، مشکل همچنان پابرجاست.

مشخصات قطعات مرتبط:

2 عدد رم 2 گیگ 1333 برند ADATA

دو عدد رم 4 گیگ 1333 برند SP

MB: GA-PA65-UD3-B3

PSU: Green OCPT 650 v2.0

ویرایش شده توسط Sandor
لینک به دیدگاه

شما رم های ۴ گیگ رو اسلات 1.3  بزار. 

رم های ۲ گیگ بزار 2.4 

بر عکس هم تست کن

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

شما رم های ۴ گیگ رو اسلات 1.3  بزار. 

رم های ۲ گیگ بزار 2.4 

بر عکس هم تست کن

ضمن احترام

خواهش میکنم تاپیک رو کامل مطالعه کنید

لینک به دیدگاه

سلام

احتمالا از Double Side  یا Single Side بودن رم ها است. برخی از مادربرد ها اگر از رم هایی متفاوت استفاده کنید یعنی دو تا از رم ها دو طرف چیپ حافظه  و

دو رم در یک طرف چیپ حافظه داشته باشند سیستم بوت نمی شود.

برای حل این مشکل تمام رم ها باید از یک نوع باشند ( Double Side یا Single Side )

ویرایش شده توسط DR460N
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، DR460N گفته است :

سلام

احتمالا از Double Side  یا Single Side بودن رم ها است. برخی از مادربرد ها اگر از رم هایی متفاوت استفاده کنید یعنی دو تا از رم ها دو طرف چیپ حافظه  و

دو رم در یک طرف چیپ حافظه داشته باشند سیستم بوت نمی شود.

برای حل این مشکل تمام رم ها باید از یک نوع باشند ( Double Side یا Single Side )

سلام

بررسی کردم

رمهای برند ADATA یکیشون هر دو طرف چیپ داره ولی اون یکی فقط یه طرفش چیپ داره. این دقیقا همون مشکلی هست که می‌فرمایید درسته؟

و اینکه اگر من اون رم ادیتا که دابل ساید هست رو می‌تونم به 8 گیگ فعلی اضافه کنم و سیستم رو با 10 گیگ رم بوت کنم؟ یا حتما باید دو عدد رم دابل ساید بگیرم (2 گیگ) و اضافه کنم به 8 گیگ رم فعلی می‌تونم سیستم رو با 12 گیگ رم بوت کنم؟

ویرایش شده توسط Sandor
لینک به دیدگاه

سلام

آری این همان مشکلی است که عرض کردم

معمولا در موارد مشابه شما تنها می توان از یک نوع رم(DS یا SS) استفاده کرد

اگر این امکان برای شما فراهم است رم های 2 گیگ را فروخته و رم های 4 گیگ مشابه نمونه خریداری شده را به سیستم اضافه کنید

البته بهتر است پیش از این کار به سایت سازنده مادربرد مراجعه کرده و از نحوه پشتیبانی از رم ها مطلع شوید

ویرایش شده توسط DR460N
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...