رفتن به مطلب

مشکل عدم نشان دادن اسم پارتیشن ها در my computer

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان  سال نو مبارک 🥀 بعد نصب ویندوز و اضافه کردن هارد  یک مشکل پیش اومده نام هایی که برای درایوها گذاشتم وقتی my computer رو باز میکنم نشان داده نمیشه و همشون رو به صورت local disk نشون میده اما وقتی که از طریق disk manangement میرم اسمشون هست علتش چیه و چه جوری رفعش کنم ؟

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

درود

در دیسک منیجمنت add drive letter و بعد یک حرف d , e, f ,.... به درایو اختصاص بده.

لینک به دیدگاه

درود

در منیجمنت و بقیه نرم افزارها حروف درایوها و نامی که گذاشتم رو نشون میده مثلا درایو f رو اسمش رو FILM گذاشتم نشون میده  اما در my computer  فقط حروف لاتین رو نشون میده و نامشون  local disk  میشه

لینک به دیدگاه

توی این تاپیک یکی به راه حل رسیده ولی نمیدونم چطور

http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-549472.html

لینک به دیدگاه

شما اول از توی دیسک منجمنت یه لیبل(Lable) برای یکی از درایو ها قرار بدید و یه دور ریستارت کنید ببینید اوکی میشه؟

نشد خیلی با احتیاط از برنامه mini partition wizard tool استفاده کنید و لیبل قرار بدید(فقط خیلی دقت کنید این برنامه برای پارتیشن بندیه و اگر اشتباه کنید محتویات هارد رو پاک میکنه

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

احتمالا هاردها و درایوهای شما مشکلی ندارن، مشکل از دستکاری ویندوز یا رجیستری اون توسط خودتون یا ویروس هست

بررسی کنین ببینین داخل تمام درایوها فایلی به نام Autorun.inf وجود نداره!؟ اگر موجود هست پاک کنین (داخل این فایل می‌تونین دستوری وارد کنین که نام درایو خالی بمونه یا اینکه مورد مشخصی باشه)

البته برای تعویض نام درایوها در ویندوزهای جدید نیاز به دسترسی Administrator دارین که باید اون رو هم بررسی کنین

در نهایت اگر می‌تونین وارد Safe Mode بشین و اونجا چک کنین که میشه تغییر نام انجام داد و نمایش نام تغییریافته درست میشه یا خیر

اگر همچنان مشکل پابرجا بود مجدد مطرح بفرمائید

لینک به دیدگاه

درود هاردها مشکلی ندارن فایل Autorun.inf  بوده پاک کردم نشد الان  فایل

System Volume Information

فقط موجوده

میمونه Safe Mode  امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است :

درود هاردها مشکلی ندارن فایل Autorun.inf  بوده پاک کردم نشد الان  فایل

System Volume Information

فقط موجوده 

میمونه Safe Mode  امتحان میکنم

سیستم رو ریستارت کردین؟ اگر ریستارت شده و مشکل پابرجا بوده حتما انجام بدین

البته اینطور که معلومه (احتمالا) ویروس - و یا دستکاری خودتون توسط نرم‌افزارهای دیگه - این فایل‌ها رو ایجاد می‌کنه و اگر آنتی ویروس دارین بهتره سیستم رو اسکن و پاک‌سازی کنین

لینک به دیدگاه

قبلا خود انتی ویروس این فایلها رو ایجاد کرد داخل درایوها ریستارت انجام نشدامتحان میکنم

لینک به دیدگاه

درود نصف درایوها اسمشون برگشت ولی بقیه بی نام هستن در Safe Mode  اسم تمامی درایوها نشان داده میشه.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است :

درود نصف درایوها اسمشون برگشت ولی بقیه بی نام هستن در Safe Mode  اسم تمامی درایوها نشان داده میشه.

تمامی ابزارها و برنامه‌های موجود در Startup رو هم Disable کرده و ریستارت و چک کنین

اگر نشد» آنتی ویروس» اسکن» پاکسازی

در نهایت اگر خیلی براتون مهمه ویندوز رو عوض کنین

یا اگر واردین از ابزارهای فیکس کننده مشکلات ویندوز استفاده کنین ...

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

تمامی ابزارها و برنامه‌های موجود در Startup رو هم Disable کرده و ریستارت و چک کنین

اگر نشد» آنتی ویروس» اسکن» پاکسازی

در نهایت اگر خیلی براتون مهمه ویندوز رو عوض کنین

یا اگر واردین از ابزارهای فیکس کننده مشکلات ویندوز استفاده کنین ...

فک کنم همون انتی ویروس و اسکن و پاکسازی جواب بده

لینک به دیدگاه

درود

ویندوز عوض شده و ویروس یابی هم شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...