رفتن به مطلب

دوستان لطفا کمکم کنید مشکل یکباره آبدیت بایوس

BELOTI_69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه

دوستان لطفا کمک کنید

من امروز با کامپیوتر کار میکردم کهههه روشن گزاشتم و رفتم بیرون تا به کارم برسم

امودم خونه دیدم کامپیوتر اخطار آبدیت بایوس رو داده

مدل مادربورد Asus Maxmium VII Fourmola هست

اخطار رو توی نرم AL suite 3 داده بود

خلاصه رست کردم دیدم دیگه بالا نمیاد و اخلار سی پی فن میده و میگه بایوس رو آبدیت کن

من هم رفتم و آخرین ورژن رو گرفتم و نصب کردم . درست نشد همچنان ارور میده و بالا نمیاد

کسی میدونه مشکل از کجاست

خنک کننده آبی کلر مستر 280 نبتون ال هست

الان مادربورد مشکل داره یا خنک کننده

لطفا کمکم کنید چون واقعا کار مردم رو دستم مونده

Capture 1.JPG

Capture.JPG

ویرایش شده توسط BELOTI_69
لینک به دیدگاه

به نظر میاد که cpu داغ شده که علتش احتمالا خراب شدن خنک کننده اونه. دوستانی که مایع کار می کنن باید راهنمایی کنن ولی مثلا چک کن که فن می چرخه  یا اینکه پمپ سالمه یا نه ( صدای و لرزش در رادیور) رو باید چک کنی. 

در کل اگه چیزی دستگیرت نشد، فعلا فن استاندارد cpu  رو روش نصب کن  ( خمیر حراری هم یادت نره).

لینک به دیدگاه

سلام وقتی سوکت برق معمولی فن سی پی یو‌ وصل نیست این ارور میاد ، باید چک‌بشه

لینک به دیدگاه

سلام. همیشه توصیه شده موقع آپدیت Bios سیستم رو ریست نکنید. حالا هم که نرم‌افزار ارور داره، می‌بایست با فایل رو دانلود می‌کردین و با همون نرم‌افزار آپدیت می‌کردین مجدد

چون به احتمال زیاد Bios ناقص آپدیت شده (اگر در مرحله نصب بوده که هنگ کرده)

به هر حال از ویژگی " USB UEFI BIOS Flashback" مادربردتون استفاده کنین و از این روش Bios رو آپدیت و ریکاوری کنین...

اگر پیش از آپدیت مشکل وجود داشته که بحثی جداست

لینک به دیدگاه

دوستان کارای بایوس رو انجام دادم

فن خود سی پی یو رو انداختم روش (اصلیش) دیگه اروری نداد و کاملا درست شد

تست هم کردم دما رو داخل بازی مترو ادیوکس مشکلی نبود

الان خداروشکر مشکلی نداره

به احتمال 90 درصد واتر کلر خراب شده

من از همه دوستان ممنونم بابت راهنمایی تشکر از همه

امشب میرم واتر کلر رو روی سیستم دوستم تست میکنم اگه ارور بده دیگه قطعا خرابه

لینک به دیدگاه

البته صدای واتر کلر هم شدیدا تغییر کرده حس میکنم اصلا پمپ نمیکنه

والا شانس ما هست توی این گرونی اینم شد قوز بالا قوز

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

سلام. همیشه توصیه شده موقع آپدیت Bios سیستم رو ریست نکنید. حالا هم که نرم‌افزار ارور داره، می‌بایست با فایل رو دانلود می‌کردین و با همون نرم‌افزار آپدیت می‌کردین مجدد

چون به احتمال زیاد Bios ناقص آپدیت شده (اگر در مرحله نصب بوده که هنگ کرده)

به هر حال از ویژگی " USB UEFI BIOS Flashback" مادربردتون استفاده کنین و از این روش Bios رو آپدیت و ریکاوری کنین...

اگر پیش از آپدیت مشکل وجود داشته که بحثی جداست

دوست عزیز من اصلا به بایوس دست نزدم خب خودش خود به خود این ارور رو داد من هم چندین بار تلاش کردم تا ارور رو بدون آپ بایوس رفع کنم دیدم نمیشه دس آخر آخرین بایوس رو بدون هیچمشکلی عوض کردم

ولی ممنونم بابت راهنمایی تشکر میکنم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام وقتی سوکت برق معمولی فن سی پی یو‌ وصل نیست این ارور میاد ، باید چک‌بشه

اره دوست عزیز دقیقا همین ارور میاد

جدا هم کردم دیدم همین ارور میده

باز زدم بازم همین ارور میداد

انگار اصلا وصل نیست

فن استوک ودش رو زدم درست ( البته فقط یکبار اخطار ریکاوری بایوس رو داد که یه درصی پر شد اتوماتیک و دیگه مثل روز اول شد

احتمال میدم واتر خراب شده باشه چون احساس میکردم یه مدت صدای کیس بیشتر شده و کامپیوتر مثل قبل نیست

از شما هم صمیمانه تشکر مینم بابت کمکتون

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، amir44 گفته است :

به نظر میاد که cpu داغ شده که علتش احتمالا خراب شدن خنک کننده اونه. دوستانی که مایع کار می کنن باید راهنمایی کنن ولی مثلا چک کن که فن می چرخه  یا اینکه پمپ سالمه یا نه ( صدای و لرزش در رادیور) رو باید چک کنی. 

در کل اگه چیزی دستگیرت نشد، فعلا فن استاندارد cpu  رو روش نصب کن  ( خمیر حراری هم یادت نره).

درست شد فعلاممنونم دوست عزیزم

لینک به دیدگاه

دوستان

مشکل آنچنانی برا گیم پیش نمیاره فعلا تا بتونم یه خنک کننده خوب بگیرم

البته زیادم بازی نمیکنم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، BELOTI_69 گفته است :

دوست عزیز من اصلا به بایوس دست نزدم خب خودش خود به خود این ارور رو داد من هم چندین بار تلاش کردم تا ارور رو بدون آپ بایوس رفع کنم دیدم نمیشه دس آخر آخرین بایوس رو بدون هیچمشکلی عوض کردم

ولی ممنونم بابت راهنمایی تشکر میکنم

قربان ظاهراً اون نرم افزار وقتی سیستم به نت وصل باشه اتوماتیک پروسه آپدیت رو طی می‌کنه... ولی معمولا برای تائید نهایی، نیازمند تائید کاربر هست مگر اینکه مشکلی پیش اومده باشه...

منظور بنده بعد از این پروسه هست، وقتی نرم‌افزار هنگ کرده بود شما قبل از ریستارت سیستم می‌تونستین با فایل Biosی که از سایت دانلود کردین، تحت خود ویندوز و همون نرم‌افزار به صورت دستی Bios رو آپدیت کنین...

حالا که این اتفاق افتاده، از قابلیت فلش‌بک استفاده کنین مشکل احتمالا حل میشه... (البته اگر پیش از این مشکلی وجود نداشته، یا اینکه حداقل گزارش داده نشده)

ممکن هم هست Bios پیشین شما که مربوط به چندسال پیش بوده اون پیشرفت لازم رو نداشته و قسمت لاگش کامل نبوده و همین Bios جدید به صورت خودکار مشکل رو تشخیص داده...

اتصال کولر ممکنه اشتباه باشه، بهتره از هدرهای دیگه که مخصوص اون فن و پمپ هستن استفاده کنین و ...

همچنین دما رو تست کنین، نشتی احتمالی رو چک کنین، صدای اضافی توسط پمپ رو چک کنین چون ممکنه پمپ قدرتش رو از دست داده باشه و پمپ ضعیف یا غیرفعال شده باشه

لینک به دیدگاه

تشکر احسان جان

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، BELOTI_69 گفته است :

تشکر احسان جان

خواهش می‌کنم دوست عزیز

امیدوارم مشکل حل شده باشه

اگر شرح بدین برای نتیجه گیری و درج اطلاعات خیلی خوب میشه

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

خواهش می‌کنم دوست عزیز

امیدوارم مشکل حل شده باشه

اگر شرح بدین برای نتیجه گیری و درج اطلاعات خیلی خوب میشه

بله حتما

به این صورت شد مشکل من

اول - صدای نسبتا زیاد کلر (واتر کلر )تا یه مدت کوتاه که باعث زیاد شدن و کم شدن حرارت بیخود سی پی یو میشد

دوم -بالا رفتن دما تا 88 درجه و اخطار آبدیت بایوس

سوم-عوض کردن بایوس به آخرین ورژن . چک کردن نشتی رادیات . سیم برق سی پی یو . خود سیم بلاک سی پی یو و در نهایت حل نشدن مشکلم

در آخر تصمیم گرفتم واتر کلر رو روی کامپیوتر دوستم تست کنم که فهمیدم واتر کلر خراب شده حالا کجاش دقیقا نمیدونم

دیگه فن خود فابریک اینتل رو انداختم رو کامپیوتر و خداروشکر صحیح سالم با دمای 38 (با خود نرم افزار ایسوس AI Suite 3 ) کار میکنه

فقط یچیزی که دوستمون اقا احسان هم اشاره کرد اگه واقعا وارد نیستین به هیچ وجه بایوس رو دست کاری نکنید یا برای تعویضش دقت کنید از اون مهمتر دمای سی پی یو و خنک کننده رو هر یه مدت چک کنید

تشکر از همه دوستان که راهنماییم کردن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...