رفتن به مطلب

بوت بسيار طولاني در ويندوز ١٠

M4ST3R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

تازگي pc گرامي بعد از اينكه از ريستارت ش ميكنم هميشه حدود ١٠ دقيقه اي طول ميكشه تا بوت شه

معمولا اين زمان در بلك اسكرين هست و بلك اسكرين هم بصورت رندوم بعضي وقت ها درست قبل از لاگين شدن و يا بعد از لاگين يا همون صفحه ولكام ظاهر ميشه

نكته جالب اينكه اگه خاموش روشن كنم بصورت طبيعي و سريع بالا مياد و اين مشكل فقط وقتي اتفاق ميفته كه پي سي ريستارت بشه

فكر كردم شايد از درايور كارت گرافيك باشه و براي همين از طريق ddu پاكش كردم و درايور جديد ريختم كه اونم فايده اي نداشت،البته موقع بوت به سيف مود سريع و عادي بود

خود ويندوز هم اپديت خودكارش روشنه و به اخرين ورژن اپديت هست 

به نظرتون مشكل از چيه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M4ST3R گفته است :

به نظرتون مشكل از چيه؟

مشکل از مایکروسافته! برای من هم دقیقاً همینا اتفاق افتاد. اما الآن مشکلی ندارم و خودبخود درست شد!

ربطی به درایور گرافیک و... نداره. 

لینک به دیدگاه

سلام.

درصورتی که اطمینان دارین بخاطر آپدیت شدن ویندوز یا درایور خاصی این اتفاق نمی افته احتمال داره یکی از سرویس ها و یا نرم افزارهایی که اخیرا نصب کردین عامل تاخیر بوت هست.(درحالت safe mode فقط سرویس های اصلی ران میشن که ظاهرا مشکلی ندارین پس احتمال زیاد یکی از سرویس هایی که اخیرا اضافه شده موجب بوت طولانی میشه)

درصورتی که از ویندوز 10 استفاده میکنین وارد task manager بشین سپس در بالا تب startup رو انتخاب کنین و اونجا میتونین اپلیکیشن هایی که هنگام استارتاپ run میشن رو مشاهده کنین و در تب startup impact میزان تاثیرشون در زمان بوت شدن ویندوز رو چک کنین که بصورت Low ,medium high هستش و همچنین اگه روی یکی از همون تب ها راست کلیک کنین میتونین تب cpu at startup رو اضافه کنین که دقیق زمانی که اپلیپشن یا نرم افزار هنگام استارت آپ پردازنده رو درگیر میکنه مشاهده کنین که بصورت میلی ثانیه هست. موردی که high impact هست و زمان زیادی پردازنده رو درگیر میکنه  یا بهش مشکوک هستین روش راست کلیک کنین و disable رو انتخاب کنین.همچنین نرم افزارهایی هستن که اینکار رو براتون انجام میدن.درصورتی هم که میدونین چه سرویسی مشکل ایجاد کرده در ویندوزهای دیگه میتونین پس از فشردن همزمان windows+R با تایپ msconfig به بخش services و startup دسترسی پیدا کنین و مورد مشکل ساز رو disable کنین.امیدوارم مشکلتون حل بشه.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بنده هم همچین مشکلی دارم ولی نه به این صورت، الان 2 روزه اینجوری شده، وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد از بالا اومدن ویندوز همه چیز به ظاهر اوکی هست ولی در واقع هیچی کار نمیکنه، برنامه های استارت آپ اجرا نمیشن و هیچ فایل یا برنامه و حتی نوار استارت هم باز نمیشه، حتی با زدن کلید های ترکیبی ctrl+alt+del هم پنجره مربوطه باز نمیشه، این اتفاق تا حدود 5دقیقه ادامه داره و بعد درست میشه و تمام کارهایی که انجام دادم به یکباره اجرا میشن.

هیچ برنامه جدیدی هم نصب نکردم و همه چیز از جمله ویندوز و برنامه های استارت آپش مطابق چندین ماه گذشته هست، ویندوز آپدیت، آنتی ویروس، بایوس، Nvme همه آپدیت.

@ARMIN 😁🙏

لینک به دیدگاه

ممنون از جواب همگي

اتفاقا اولين باري كه اين اتفاق افتاد مثل دوست بالايي بود،ويندوز بوت شده به صفحه دسكتاب ولي همه چي براي چند دقيقه اي فريز بود و هر دستوري كه در اون زمان داده بودم به يكباره اجرا ميشدن بعد از اون مدت

مشكل از برنامه هاي استارتاپ نيست چون جديدا چيزي اضافه نشده و نكته مهمتر اينكه موقع خاموش روشن كردن بصورت عادي هيچ مشكلي نيست فقط وقتي كه ريستارت ميكنم

حالا نميدونم چه مشكليه كه فقط موقع ريستارت خودشو نشون ميده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویندوز تعویض کردین ؟

هاردتون مشکلی نداره ؟ بایوس برد هم به آخرین ورژن سایت سازنده ارتقا بدید 

لینک به دیدگاه

درود

این مشکلی که دوستان دارن و سیستم‌شون سریعا روشن میشه اما ریستارتش طول می‌کشه به خاطر فعال بودن گزینه‌ی Fast Boot یا Fast Startup هست (هم در Bios و هم در Power Plan ویندوز چک کنین)

Fast Boot باعث میشه برای روشن شدن سیستم سریعا بوت بشه‌ (طی مراحلی که توضیحش بسیار زیاد هست) ولی وقتی ریستارت می‌کنید قابلیت Fast Boot توی همون مرحله غیرفعال میشه تا مجدد سیستم رو خاموش کنید و ...

نظر بنده این هست که از این قابلیت استفاده نکنید اگر مشکل برای سیستم‌تون ایجاد می‌کنه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 33 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

Fast Boot 

پس چرا الان بعد از چندین و چند ماه به یکباره ۲روزه اینجوری شده؟؟؟نه قطعه عوض کردم نه برنامه ای نه هیچ چیز دیگه‌ای 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

پس چرا الان بعد از چندین و چند ماه به یکباره ۲روزه اینجوری شده؟؟؟نه قطعه عوض کردم نه برنامه ای نه هیچ چیز دیگه‌ای 

به هر حال بعد از مدتی هم لاگ‌های مختلف رو سیستم‌تون ذخیره میشن،‌ هم فایل‌های مورد نیاز سیستم عامل سنگین میشن و ...

تعجبی نداره این مورد. مگر اینکه واقعا از ابزارهای خاصی استفاده کرده باشین (مثل بهینه‌سازها که به اشتباه گزینه‌هایی فعال کرده باشین و یا مثل ابزارهای مدیریت حافظه یا کنترل دیسک و ...)

خصوصا اینکه "سرویس‌ها" بیشترین عامل ایجاد کننده کاهش سرعت در کامپیوتر هستن چون در قسمت Startup هم قابل مشاهده نیستن...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

به هر حال بعد از مدتی هم لاگ‌های مختلف رو سیستم‌تون ذخیره میشن،‌ هم فایل‌های مورد نیاز سیستم عامل سنگین میشن و ...

تعجبی نداره این مورد. مگر اینکه واقعا از ابزارهای خاصی استفاده کرده باشین (مثل بهینه‌سازها که به اشتباه گزینه‌هایی فعال کرده باشین و یا مثل ابزارهای مدیریت حافظه یا کنترل دیسک و ...)

خصوصا اینکه "سرویس‌ها" بیشترین عامل ایجاد کننده کاهش سرعت در کامپیوتر هستن چون در قسمت Startup هم قابل مشاهده نیستن...

بزرگوار من از پاسخ های شما واقعا ممنونم ولی این مشکل چیزی نست که از جانب نرم‌افزار پیش اومده باشه و عادی باشه، کلا ۲حالت داره یا مشکل از سخت افزار هست یا ماکروسافت.

دوست عزیز شما جدیدا هارد اضافه نکردین؟یا هاردتون مشکل نداشته؟مشکلاتی مثل صدا دادن و لَگ؟ @M4ST3R

لینک به دیدگاه

درود 

ورژن ویندوز 10 را میتونید  بگید . 

منم مشکل شما را داشتم اخرین اپدیت های ویندوز 10 را  پاک کردم و مشکلم  برطرف شد . 

جدیدترین  نسخه ویندوز 10 که بعد از اپدیت مشکلی به وجود نیامد  ( 17763.437 )1809   هست

لینک به دیدگاه

برا من انچنان طول نمیکشه،ولی خیلی دیر تر از ویندوز 7!تازه کوچ کردم ،ویندوزه خوبیه ولی کامل نیست بنظرم احساس میکنم همیشه یه چیزیش کمه،زیاد هم از پردازنده استفاده میکنه،یدفی میبینی پردازنده چهار هسته ای یدفی میره تا صد اونم فقط برا ویندوز اکسپلورر!

لگ داره زیاد،برنامه ها لودشون رفته بالاتر ،لگ بیشتر میزنن

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، M4ST3R گفته است :

ممنون از جواب همگي

اتفاقا اولين باري كه اين اتفاق افتاد مثل دوست بالايي بود،ويندوز بوت شده به صفحه دسكتاب ولي همه چي براي چند دقيقه اي فريز بود و هر دستوري كه در اون زمان داده بودم به يكباره اجرا ميشدن بعد از اون مدت

مشكل از برنامه هاي استارتاپ نيست چون جديدا چيزي اضافه نشده و نكته مهمتر اينكه موقع خاموش روشن كردن بصورت عادي هيچ مشكلي نيست فقط وقتي كه ريستارت ميكنم

حالا نميدونم چه مشكليه كه فقط موقع ريستارت خودشو نشون ميده

فکر میکنم با پاک کردن آپدیت های ماه 4 مشکلت حل بشه. پیشنهاد میکنم تک تک اقدام به پاک کردن کنی و بعد از هربار پاک کردن یکی از آپدیت ها ، سیستمت رو ری استارت کنی ببینی مشکلت حل شده یا نه.

dfa.thumb.jpg.8601421397957619ecc938fc6b3a6f9b.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان مشکل پیدا شد، طبق معمول از طرف جناب ماکروسافت گرامی

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/os/22099-microsoft-new-patch-slowing-some-pc

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...