رفتن به مطلب

کیس های دیواری Pc Wall Mount Cases

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان سلام

عزیزان من یک مدتی هست فکرم درگیر این کیس های دیواری شده، که البته یدونه زیباش رو thermaltake با عنوان P5 داشت که ماشاالله در طول یک ماه از قیمت 1400 به 3400 رسید و کلا از خریدش منصرف شدم.

ولی بعدش برام سوال شد که اصلا این کیس های دیواری داستانشون چیه؟روی کارایی سیستم از نظر دما تاثیر نمیزارن؟؟؟ آیا مدل های دست ساز چیز خوبی از آب در میان؟؟؟ ارزش اقدام داره یا نه

اینجوری بود که این تاپیک رو زدم تا هر کدوم از دوستان و عزیزانی که در رابطه با این نوع کیس ها اطلاعات یا تجربه دارن اینجا با هم در ارتباط بزاریم.

1.thumb.jpg.be172d99d88607ded7b5c5bb479e618e.jpg

2.thumb.jpeg.8900daf33c7b23dcf5722779ef564d86.jpeg

3.thumb.jpg.97383a2fbc82a082d4af16a63dc80d25.jpg

4.thumb.jpeg.ecee90eea7f07b1e070c2b02d5b14bea.jpeg

5.thumb.jpg.0194825c501e846b8ad6dbecbe73bcb3.jpg

• لایک 2
لینک به دیدگاه

فقط واسه چند روز اول خوبه، بعدش چنان گرد و خاکی بگیره که تمییز کردنش مصیبت بشه.

این جور کیس های باز به درد کشور های اسکاندیناوی میخوره تر و تمییز هستن و گرد و خاک ندارن، نه تو ایران که یه دشت پهناور بی آب و علف پر از گرد و خاک داریم و 5 میلیون ملخ.

• لایک 12
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 43 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

فقط واسه چند روز اول خوبه، بعدش چنان گرد و خاکی بگیره که تمییز کردنش مصیبت بشه.

این جور کیس های باز به درد کشور های اسکاندیناوی میخوره تر و تمییز هستن و گرد و خاک ندارن، نه تو ایران که یه دشت پهناور بی آب و علف پر از گرد و خاک داریم و 5 میلیون ملخ.

آقا آرمین نابودم کردی 😅😅😅

لینک به دیدگاه

یادش بخیر حدودا 8,9 سال پیش یه سیستم شبیه همین رو‌ دیوار جمع کردم با MDF هم ساختم انصافا چیز قشنگی هم شده بود با قطعات اون زمان برای روشن خاموش کردنش هم سنسور حساس به حرکت با رله از این مهران کیت ها گذاشتم میخواستم روشنش کنم یه دست جلوش تکون میدادم روشن میشد...

الان دیگه کیس دربسته رو من هفته ای یه بار باز میکنم توش پر گرد و خاک شده همچین چیزی تو تهران سیستم رو‌نابود میکنه دیگه...

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

آقا آرمین نابودم کردی 1f605.png1f605.png1f605.png

ببین قشنگه، ولی دردسره. اگر میخوای برای خودت کار درست کنی، خوبه :)

ولی اگر هزار تا درگیری ذهنی و کار داری، پیشنهاد نمیکنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

سیستم رو‌نابود میکنه دیگه...

در 14 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

ولی اگر هزار تا درگیری ذهنی و کار داری، پیشنهاد نمیکنم.

این داستان خاک چیه؟خب من یدونه پمپ باد یا همون بلور دارم که راحت میتونم روزی دو روزی یه بار رو قطعات رو باد بگیرم که خاکش بره.

به غیر از این جریان گرد خاک دیگه چیش مشکل سازه؟

لینک به دیدگاه

اگه فکر میکنی دلت رو نمیزنه بعد چند وقت ساختنش کاری نداره زیاد خودت وقت بذار درست کن هم جالب تره هم ارزونتر درمیاد، تنها مساله ایی که ممکنه خطرناک باشه اینه که محکم نبندیش رو دیوار بیوفته پایین مورد دیگه ایی نداره...

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

این داستان خاک چیه؟خب من یدونه پمپ باد یا همون بلور دارم که راحت میتونم روزی دو روزی یه بار رو قطعات رو باد بگیرم که خاکش بره.

به غیر از این جریان گرد خاک دیگه چیش مشکل سازه؟

والدین گرامی معمولا راضی نمیشن چیزی روی دیوار خونه نصب بشه.

مشکل دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

اگه فکر میکنی دلت رو نمیزنه بعد چند وقت ساختنش کاری نداره زیاد خودت وقت بذار درست کن هم جالب تره هم ارزونتر درمیاد، تنها مساله ایی که ممکنه خطرناک باشه اینه که محکم نبندیش رو دیوار بیوفته پایین مورد دیگه ایی نداره...

اطلاعات درباره نحوه ساخت، متریال و نقشه ساختش رو چطور میشه بدست اورد؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

اطلاعات درباره نحوه ساخت، متریال و نقشه ساختش رو چطور میشه بدست اورد؟

متریال رو MDF بگیر نقشه ی خاصی هم نداره هرجور خودت دوست داری میتونی بچینی قطعات رو روش و پیچ کنی..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

متریال رو MDF بگیر نقشه ی خاصی هم نداره هرجور خودت دوست داری میتونی بچینی قطعات رو روش و پیچ کنی..

اگر خواستم اقدام به ساختش بکنم امکانش هست مزاحم شما بشم برای گرفتن راهنمایی؟

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

اگر خواستم اقدام به ساختش بکنم امکانش هست مزاحم شما بشم برای گرفتن راهنمایی؟

بله عزیز در خدمتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

بله عزیز در خدمتم

ممنونم از لطف شما 🙏

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

عه این ناموجود بود، ممنون علی جان 🙏

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 8 اردیبهشت 1398 در 15:15، ASTS گفته است :

این شرکت ها خودشون رو مصخره کردن 😑 کیس رو سفارش دادم مبلغشم واریز کردیم بعدش متوجه شدیم شرکت محترم ترمالتیک براکت نصب واتر کولر های AIN رو داخل پک قرار نداده و باید جدا تهیه بشه، که خب اینجا پیدا شدنی نیست به هیچ عنوان، برداشته فایل پرینت ۳بعدیش رو قرار داده آمار گرفتم میگن ۵۰۰ تومن 😂 خلاصه بلانصبت خیلی بیشعور هستن این شرکت ها اون از اون کیس ژنوم که ورژن یک رو پخش کرد دیپ کول بعدش فهمید عه نشت داره بیایم ورژن ۲بزنیم برطرفش کنیم، اینم از ترمالتیک که بعدش یادش میوفته عههه حدود ۸۰ درصد افراد نمیتونن ازش استفاده کنن چون واتر کولر اوپن لوپ ندارن 😒

فعلا در حال برقراری تماس های متوالی با مقداد جهت کنسل فاکتور و برگشت وجه هستم 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

این شرکت ها خودشون رو مصخره کردن 1f611.png کیس رو سفارش دادم مبلغشم واریز کردیم بعدش متوجه شدیم شرکت محترم ترمالتیک براکت نصب واتر کولر های AIN رو داخل پک قرار نداده و باید جدا تهیه بشه، که خب اینجا پیدا شدنی نیست به هیچ عنوان، برداشته فایل پرینت ۳بعدیش رو قرار داده آمار گرفتم میگن ۵۰۰ تومن 1f602.png خلاصه بلانصبت خیلی بیشعور هستن این شرکت ها اون از اون کیس ژنوم که ورژن یک رو پخش کرد دیپ کول بعدش فهمید عه نشت داره بیایم ورژن ۲بزنیم برطرفش کنیم، اینم از ترمالتیک که بعدش یادش میوفته عههه حدود ۸۰ درصد افراد نمیتونن ازش استفاده کنن چون واتر کولر اوپن لوپ ندارن 1f612.png

فعلا در حال برقراری تماس های متوالی با مقداد جهت کنسل فاکتور و برگشت وجه هستم 

500?!?

فایلش رو برام بفرست یه قیمت بگیرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، ASTS گفته است :

500?!?

فایلش رو برام بفرست یه قیمت بگیرم

کفش دیگه خود نمایندگی ترمالتیک گفت برات با رزین ۳۰۰ میزنم ۲۵۰ تومن 

https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00002826

که البته هرچی هم باشه ضربدر ۲میشه چون کولرم ۲۴۰ هست 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

کفش دیگه خود نمایندگی ترمالتیک گفت برات با رزین ۳۰۰ میزنم ۲۵۰ تومن 

https://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00002826

که البته هرچی هم باشه ضربدر ۲میشه چون کولرم ۲۴۰ هست 

فکر کنم همون یکی برای 240 کافی باشه طبق عکس ها

چه رزولوشن و infill می خوای؟

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

فکر کنم همون یکی برای 240 کافی باشه طبق عکس ها

چه رزولوشن و infill می خوای؟

نه باید ۲تا باشه، هرکدومش برای ۱۲۰ هست، به صورت افقی بسته میشه سمت چپش برای پمپ و سمت راستش برای هارد استفاده میشه، بخاطر همین توی پک خودش ۳تا گذاشته.

والا من اصلا از متریال و کیفیت پرینت ۳بعدی سر در نمیارم.

فعلا با کیسان هماهنگ کردم ببینن میتونن p3 همین نوع رو موجود بکنن یانه، اگه p3 باشه کار خیلی راحت میشه هیچ فرقی هم با p5 نداره فقط ۱۰ سانت کوچیکتره و هارد ها پشت کیس نصب میشن، تازه از اونم حدود ۵۰۰ ارزانتره

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

نه باید ۲تا باشه، هرکدومش برای ۱۲۰ هست، به صورت افقی بسته میشه سمت چپش برای پمپ و سمت راستش برای هارد استفاده میشه، بخاطر همین توی پک خودش ۳تا گذاشته.

والا من اصلا از متریال و کیفیت پرینت ۳بعدی سر در نمیارم.

فعلا با کیسان هماهنگ کردم ببینن میتونن p3 همین نوع رو موجود بکنن یانه، اگه p3 باشه کار خیلی راحت میشه هیچ فرقی هم با p5 نداره فقط ۱۰ سانت کوچیکتره و هارد ها پشت کیس نصب میشن، تازه از اونم حدود ۵۰۰ ارزانتره

هزینه پرینت با رزولوشن 250 بین 150 تا 180 هزار تومن

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

هزینه پرینت با رزولوشن 250 بین 150 تا 180 هزار تومن

ممنونم علی جان، لطف کردی پیگیر شدی، ۲تاش حدود ۴۰۰ در میاد که اصلا نمیصرفه، اگه p3 موجود بشه میگیرم وگرنه که بیخیال میشم

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

ممنونم علی جان، لطف کردی پیگیر شدی، ۲تاش حدود ۴۰۰ در میاد که اصلا نمیصرفه، اگه p3 موجود بشه میگیرم وگرنه که بیخیال میشم

قربانت

ولی به نظرم بخاطر 300 - 350 بیخیال P5 نشو خیلی کیس قشنگ و خوبیه من خودم هم خیلی دوستش دارم و یه کارت گرافیک برای فروش دارم که اگه فروش بره میرم این مدل رو میگیرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود بر داش مهرداد و آقای صانعی و باقی دوستان

آقا اگر من بخوام بسازم سمت MDF   نمیرم عمرا به بسیار دلایل زیادی که یکیس گرما هست

خیلی راحت یه ورق خام آلومینیوم بگیر عزیزم  نقشه اش را بکش بعد بده  برات CNC کنن  یه ورق بگذر برای کف کار که باید جاهای خالی برای نصب داشته باشه و جای گیره برای بدنه اصلی میشه تقریبا مثل اسپیلت این طوری جا به جایی برات خیلی راحت هست.

در گام بعدی یه چیزی شبیه به بدنه کیس میخوای که برد اصلی روش سوار میشه و کابل کشی ها و کارت گرافیک و این داستانها  در نهایت مثل کیس ترمالتک چهار تا پایه و یه شیشه سکوریت برش خورده برای روی کار

من تو نت  دیدم صفر تا صد کارهاشون رو برات میفرستم داداشم.

----

البته اینم اضافه کنم MDF برش کاریش خیلی راحتره ولی دفع حرارتش با آلومینیوم خیلی فرق داره

ویرایش شده توسط Uranium
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Uranium گفته است :

درود بر داش مهرداد

سعید آقا افتخار دادین زیر پا نگاه کردین 🙏

اگر بتونم همین P3 ترمالتیک رو پیدا بکنم خیلی راحت تر و تمیز تره ، اگه نشد میرم دنبال ساختنش 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...