رفتن به مطلب

خرید کیس

satchboogy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، دنبال کیسی هستم که هم بتونم محتویات جلوشو ( سینی هارد و دی وی ) رو برای نصب رادیاتور360 میل جدا کنم، هم اینکه بتونم از فضای پشت کیس برای نصب هارد دیسکها استفاده کنم، هم اینکه پنجره داشته باشه که داخل کیس دیده بشه، یکی از نمونه هایی که نظرمو جلب کرد thermaltake f51 supressor thempered glass edition بود که از هفته پیش 300 تومن اومد رو قیمتش و کلا نایاب شد، اگه کیسی داشتین که قصد فروش داشتین لطفا به من اعلام کنید.

لینک به دیدگاه

سلام داداش اگه فول تاور بخای من خودم thermaltake core x71 دارم‌ عالیه از هر نظر و اگه مید تاور میخای همین مدلی که گفتین خوبه و مدل core v51 هم داشتم قبلا خیلی خوبه ولی الان فکر نکنم موجود باشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام داداش اگه فول تاور بخای من خودم thermaltake core x71 دارم‌ عالیه از هر نظر و اگه مید تاور میخای همین مدلی که گفتین خوبه و مدل core v51 هم داشتم قبلا خیلی خوبه ولی الان فکر نکنم موجود باشه.

سلام 

با اجازه استارتر محترم

ممکن قیمت رو برای بنده ارسال کنید 

من خریدار و نیازمند همچین کیسی هستم 

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، sm.mosavi گفته است :

سلام 

با اجازه استارتر محترم

ممکن قیمت رو برای بنده ارسال کنید 

من خریدار و نیازمند همچین کیسی هستم 

سلام داداش. فروشی نیست منظورم اینه کیس خودم اینه.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

مرسی ممنون، مسئله اینجاست که پیدا نمیشه دیگه

لینک به دیدگاه

Thermaltake view 31 موجود هست به قیمت ۱،۴۰۰

کولر  گرین GLC360 هم موجود هست که با هم ۱،۶۰۰ تقدیم میکنم 

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 4 اردیبهشت 1398 در 17:25، satchboogy گفته است :

سلام دوستان، دنبال کیسی هستم که هم بتونم محتویات جلوشو ( سینی هارد و دی وی ) رو برای نصب رادیاتور360 میل جدا کنم، هم اینکه بتونم از فضای پشت کیس برای نصب هارد دیسکها استفاده کنم، هم اینکه پنجره داشته باشه که داخل کیس دیده بشه، یکی از نمونه هایی که نظرمو جلب کرد thermaltake f51 supressor thempered glass edition بود که از هفته پیش 300 تومن اومد رو قیمتش و کلا نایاب شد، اگه کیسی داشتین که قصد فروش داشتین لطفا به من اعلام کنید.

این کیس موجوده

و تمام موارد به غیر از درب شیشه ای رو داره

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/104628-فروش-کیس-گیمینگ-green-z2-honor/

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

یه مورد کورسیر 450D دارم که هم پنل شیشه ای داره،هم ssd ها در پشت نصب میشه از لحاظ فن و لوازم هم تقریباً کامله و سالم

بکارت میاد پخ بده بزرگوار

DSC_0033.jpg

DSC_0034.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...