رفتن به مطلب

بالا نیامدن سیستم

mamad-pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

تو تاپیک قبلیم مشکلی که تو نصب ویندوز داشتم رو مطرح کردم، آخرش هارد رو بردم بیرون با یه برنامه بدون حذف اطلاعات فرمت هارد رو از gpt به mbr تغییر دادم، الآن هارد رو روی سیستم وصل کردم ولی سیستم اصلا بالا نمیاد!!!

روشن میشه ولی تصویر نمیاد، فن سی‌پی‌یو و کارت گرافیک حرکت میکنه، چراغ کیبورد و موس روشن نمیشه

مشکل از چیه؟

ویرایش؛ دقیقا چیکار کنم که لازم نباشه بعد از ارسال سه ساعت وایسم تا مدیریت تایید کنه؟

ویرایش شده توسط mamad-pc
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز دل منم چند وقتی درگیر این تبدیل بودم البته من میخواستم mbrرو به gpt تبدیل کنم

در هر صورت اون برنامه ها و روش هایی که میگن بدون حذف اطلاعات این کارو انجام میدن بسیار بسیار نادر جوابگو بوده و هست 

برا تبدیل کردن درست و حسابی باید اگه  اطلاعاتت خیلی ضروری هستن رو انتقال بدی رو یه هارد دیگه و بعدش کاملا فرمتش کنی و بعد فرمت پارتیشن عوض کنی

احتمال 90 درصد که الان درست نشده و مشکل داری همینه 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام

عزیز دل منم چند وقتی درگیر این تبدیل بودم البته من میخواستم mbrرو به gpt تبدیل کنم

در هر صورت اون برنامه ها و روش هایی که میگن بدون حذف اطلاعات این کارو انجام میدن بسیار بسیار نادر جوابگو بوده و هست 

برا تبدیل کردن درست و حسابی باید اگه  اطلاعاتت خیلی ضروری هستن رو انتقال بدی رو یه هارد دیگه و بعدش کاملا فرمتش کنی و بعد فرمت پارتیشن عوض کنی

احتمال 90 درصد که الان درست نشده و مشکل داری همینه 

آخه حتی اگه هارد مشکل داشته باشه نباید حداقل تصویر بده مانیتور؟ نباید بتونم حداقل وارد محیط بایوس بشم؟

مشکل اینه که الآن وقتی سیستم رو روشن میکنم هیچ تصویری نمیاد، حتی اگه هارد از سیستم جدا بشه حداقل باید بتونم وارد بایوس بشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...