رفتن به مطلب

مشکل مخدوش شدن تصویر کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک سیستم معمولی مال یکی از دوستام مشکل کارت گرافیک پیدا و تصویر روی سیستمش مخدوش میشد و قاطی پاتی نشون میداد

گرافیک رو آوردم روی سیستم خودم امتحان کردم همونجوری بود یکم تمیزش کردم و خمیر سیلیکون زدم درست شد تا یک هفته هم مشکلی نداشت

دوباره همون مشکل براش پیش اومد و اینبار با تعویض خمیر سیلیکون درست نشد

یه گرافیک روی سیستم دوم خودم بود که چندسال هم داشت درست کار میکرد بهش دادم و تا یک ماه مشکلی نداشت تا اینکه دیروز دوباره زنگ زد و این گرافیک هم مثل قبلی شده بود

آوردمش روی سیستم خودم دیدم درست هست و چندساعت تست کردم دیدم مشکلی نداره ولی سیستم رو که خاموش روشن کردم دیدم تصویر مخدوش میشه و با هربار خاموش روشن کردن درست و خراب میشه

میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم ببینم سیستم این دوستم چه مشکلی داره که این بلا رو سر گرافیک میاره

پاور سیستمش هم از این برندهای متفرقه هست

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ASHKANbvn گفته است :

سلام

یک سیستم معمولی مال یکی از دوستام مشکل کارت گرافیک پیدا و تصویر روی سیستمش مخدوش میشد و قاطی پاتی نشون میداد

گرافیک رو آوردم روی سیستم خودم امتحان کردم همونجوری بود یکم تمیزش کردم و خمیر سیلیکون زدم درست شد تا یک هفته هم مشکلی نداشت

دوباره همون مشکل براش پیش اومد و اینبار با تعویض خمیر سیلیکون درست نشد

یه گرافیک روی سیستم دوم خودم بود که چندسال هم داشت درست کار میکرد بهش دادم و تا یک ماه مشکلی نداشت تا اینکه دیروز دوباره زنگ زد و این گرافیک هم مثل قبلی شده بود

آوردمش روی سیستم خودم دیدم درست هست و چندساعت تست کردم دیدم مشکلی نداره ولی سیستم رو که خاموش روشن کردم دیدم تصویر مخدوش میشه و با هربار خاموش روشن کردن درست و خراب میشه

میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم ببینم سیستم این دوستم چه مشکلی داره که این بلا رو سر گرافیک میاره

پاور سیستمش هم از این برندهای متفرقه هست

سلام. جواب واضحه پاور

پاورو اکثرا بهش توجهی نمیکنن میگن گور باباش فقط سیستمو روشن کنه کافیه غافل ازینکه همین پاورا قاتل سیستم عزیزشون میشن.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. جواب واضحه پاور

پاورو اکثرا بهش توجهی نمیکنن میگن گور باباش فقط سیستمو روشن کنه کافیه غافل ازینکه همین پاورا قاتل سیستم عزیزشون میشن.

درود . باید اضافه کنم که:

نقل قول

پاور خوب هیچ وقت قاتل نمیشه، البته اگر از پروتکشن های حفاظتی استاندارد پشتیبانی کنه...

نهایتا توی پاورهای امروزی معتبر اگر پاوری احساس کنه کم میاره کلا تو لود اولیه اجازه نمیده سیستم روشن بشه، یا زمانی که توی ویندوز اورکلاک می کنیم و از حد توانش خارجه، سیستم رو به صورت خودکار خاموش می کنه (هر چند که در اورکلاک ناصحیح قطعات دیگه هم دستور به خاموش شدن سیستم جهت جلوگیری از ذوب شدن یا آسیب شدید قطعات مطرحه)

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود . باید اضافه کنم که:

رفیق این پاور از اون پروتکشن ها استفاده میکنه؟ 

Cooler master Gx750w boronze 

به شک انداختیم خدایی نکرده اگه روزگاری خراب بشه یا کم بیاره همین کاری که شما میگی رو میکنه😊

https://www.coolermaster.com/powersupply/gx-series/gx-750w/

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

سلابا یه پاور استاندارد مثل گرین330 یا 430 استفاده کنیداگه مادربورد مشکل نداشته باشه ، نود درصد از پاور هست

لینک به دیدگاه

ممنون  از همه دوستان حالا یه پاور خوب میذارم روش یه گرافیک ارزون قیمت هم استفاده میکنم ببینم مشکل از پاور هست یا مادربرد

راستی به نظرتون اون دوتا کارت گرافیک رو میشه تعمیر کرد ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...