رفتن به مطلب

مشکل چیپ جنوبی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

مادربرد ایسوس p8p67 rev 3.1  دارم که  از پنل پشت مادربرد از درگاه های یو اس بی وقتی که موس و کیبورد را میزنم یکیش را نمیشناسد و کار نمیکند اما بصورت تکی  کار میکند و مشکلی ندارد و با فلش مموری و حتا گوشی موبایل هم وصل میکنم مشکلی ندارد اما وقتی موس و کیبورد را میزنم با هم تداخل  ایجاد میکند

ایا امکان تعویض چیپ جنوبی وجود دارد یا اینکه خیر باید مادربرد بخرم..

اگر تعمیرکاری میشناسید که بتواند چیپ را تعویض کند ممنون میشوم معرفی کنید تهران هستم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

شما از کجا به چیپ جنوبی شک بردین؟

ممکنه از پاور باشه، یا موس و کیبرد مدلش رو عوض کنید مشکل حل بشه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

شما از کجا به چیپ جنوبی شک بردین؟

ممکنه از پاور باشه، یا موس و کیبرد مدلش رو عوض کنید مشکل حل بشه.

سلام ارمین جان 

ارمین جان با پاور دیگر و موس و کیبورد دیگه هم تست کردم و توی محل مون هم نشون دادم گفتند که مربوط به چیپ جنوبی است.

لینک به دیدگاه

من راستش بعید میدونم تو ایران بتونن مادربرد تعمییر کنند. حتی شرکت های نمایندگی هم به نظرم نمیتونن.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Tereysi گفته است :

سلام

مادربرد ایسوس p8p67 rev 3.1  دارم که  از پنل پشت مادربرد از درگاه های یو اس بی وقتی که موس و کیبورد را میزنم یکیش را نمیشناسد و کار نمیکند اما بصورت تکی  کار میکند و مشکلی ندارد و با فلش مموری و حتا گوشی موبایل هم وصل میکنم مشکلی ندارد اما وقتی موس و کیبورد را میزنم با هم تداخل  ایجاد میکند

ایا امکان تعویض چیپ جنوبی وجود دارد یا اینکه خیر باید مادربرد بخرم..

اگر تعمیرکاری میشناسید که بتواند چیپ را تعویض کند ممنون میشوم معرفی کنید تهران هستم.

با تشکر.

بنده هم همین مشکل رو دارم با h61 دقیقا موس و کیبورد یا یکیشون کار نمیکنه یا دوتاشون باید اینقدر جاشونو عوض کنم تا درست بشه ولی بعد چند ساعت دوباره قطع میشن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

من راستش بعید میدونم تو ایران بتونن مادربرد تعمییر کنند. حتی شرکت های نمایندگی هم به نظرم نمیتونن.

ممنون ارمین جان بله ظاهرا باید مادربرد را عوض کنم حالا فردا هم میبرم نمایندگی سعادت اباد اونجا هم نشون بدم ببینم چی میگن نشد که باید مادربرد بگیرم

ممنون.

لینک به دیدگاه

کیبورد و موست ps2 هستن یا اونا هم usb میباشند؟

(ps2 منظور همون پورتهای سبز و آبی اند پشت کیس)

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Elderado گفته است :

کیبورد و موست ps2 هستن یا اونا هم usb میباشند؟

(ps2 منظور همون پورتهای سبز و آبی اند پشت کیس)

سلام

گرامی هر دو یو اس بی هستند اما  پی اس تو را  مشکلی ندارد و بخوبی کار میکند چون میخام کیس را بفروشم مشکل اینجاست که بد میخرن با این شرایط و میخوره تو سرش برای همین میخام تا بشود درستش کنم  که بتونم ردش کنم ۱۲ گیگ رم و هارد ۱ ترا و سی پی یو i5  روش است.

لینک به دیدگاه

این مشکل توی برندهای ASUS و ASROCK نسبتا شایع هست (خصوصا در مادربردهای  2016 و قبل از اون )

بهتره تست کنین ببینین توی محیط Bios هم همینطور هست یا خیر

اگر اینگونه بود بهتره نسخه Bios رو عوض کنین و مجدد تست بگیرین ( یا نسخه جدیدتر بگیرین، یا نسخه قدیمی تری تست کنین)

در نهایت اگر مشکل حل نشد و برای استفاده ی عادی بود میتونین یه هاب usb خریداری کرده و استفاده کنین

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

این مشکل توی برندهای ASUS و ASROCK نسبتا شایع هست (خصوصا در مادربردهای  2016 و قبل از اون )

بهتره تست کنین ببینین توی محیط Bios هم همینطور هست یا خیر

اگر اینگونه بود بهتره نسخه Bios رو عوض کنین و مجدد تست بگیرین ( یا نسخه جدیدتر بگیرین، یا نسخه قدیمی تری تست کنین)

در نهایت اگر مشکل حل نشد و برای استفاده ی عادی بود میتونین یه هاب usb خریداری کرده و استفاده کنین

سلام

ممنون گرامی بله این مشکل را مدلهایی را که عنوان کردید شایع است و در مورد بایوس به اخرین ورژن هم ارتقا دادم مشکل حل نشد و در بایوس هم به همین صورت است  بدلیل اینکه میخام بفروشم میخام درستش کنم وگرنه بله با هاب و همینجوری میشود استفاده کرد..

حالا بردم به نمایندگیش نشون دادم  و از من امضا گرفتن که امکان خاموشی دارد گفتم مشکلی نیست ریبال کنید حالا تا ساعت ۶ بعد ظهر معلوم میشود که درست میشود یا خیر هزینه هم گفت ۲۵۰ هزار تومن

ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...