رفتن به مطلب

مشکل رم

Hoseein
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه سیستم خریدم بعد رم 8 بود آوردم خونه رفتم سیستم پرا پرتیس نوشت رم 8 جلوش هم یه پرانتز باز کرده نوشته 5.91 لطفا کمک کنید اگه یه برنامه 8 گیگ بریزم باز میکنه

لینک به دیدگاه

با سلام

رم ها رو ببرید پیش یه متخصص یه تست کنه ببینه نیم سوز نشده 

یکی از دوستانم رم ۴ داشت توی ویندوز میرد ۳.۵۰ رفت پیش یه متخصص گفته بود یکی از رم ها نیم سوز شده 

لینک به دیدگاه

در در 15 اردیبهشت 1398 در 12:39، Hoseein گفته است :

سلام من یه سیستم خریدم بعد رم 8 بود آوردم خونه رفتم سیستم پرا پرتیس نوشت رم 8 جلوش هم یه پرانتز باز کرده نوشته 5.91 لطفا کمک کنید اگه یه برنامه 8 گیگ بریزم باز میکنه

سلام علیکم احتمالاً گرافیک شیر شده ، از گرافیک انبرد مادربورد استفاده می کنید ؟ گرافیک حدا نداره سیستم ؟

https://www.shabakeh-mag.com/laptop/10881/چگونه-حافظه-گرافیکی-در-ویندوز-10-را-افزایش-دهیم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Aidin گفته است :

با سلام

رم ها رو ببرید پیش یه متخصص یه تست کنه ببینه نیم سوز نشده 

یکی از دوستانم رم ۴ داشت توی ویندوز میرد ۳.۵۰ رفت پیش یه متخصص گفته بود یکی از رم ها نیم سوز شده 

سلام این قضیه نیم سوز دیگه چیه ؟ قطعه یا سالمه یا خراب دیگه قطعه نصفه نیمه نداریم 

احتمال خیلی زیاد اون نیم گیگ رم دوست شما با گرافیک آنبرد شیر شده بود 

نمونه سیستم خودمه که گرافیک انبرد فعاله که مقدار کمی از حافظه رم به خودش اختصاص داده اگه آنبرد از بایوس غیرفعالکنم 8 گیگ کامل در دسترسه

1.JPG.ced6c4b483073ec7018c4c94a697df41.JPG

در در 15 اردیبهشت 1398 در 13:39، Hoseein گفته است :

بایوس به حالت دفالت بزارید از  قسمت  پراپرتیز مای کامپیوتر هم اسکرین بزارید

لینک به دیدگاه

احتمالا مشکلتون حل بشه ویدیو رو ببینید 

https://www.youtube.com/watch?v=kUyWEgD8MtA

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...